Yemekteyiz - Show Tv

arzunun evi çok hoş çok ferah doğaya karşı acarkent çok büyük olasılıkla
evi neredeymiş kızlar :)

çavuşbaşındaymış canım evet evi çok hoş ama koca evde mutfak bit kadardı biraz daha büyük olsaymış benim faforiim arzu oo tülbent mantısının hazırlık aşaması nasıldı pişirirken gördümde yapılışını göremedim

arzu hanım ne kadar hanım, saygılı, zarifse mükerrem de o kadar ukala. kadın hır çıkarmak için fırsat kolluyor ne kadar fesat. bayıldım arzuya...

ya kızlar az önce yapılan kızartılan yemegin adı ne bilen varmı çok begendi özellikle mükerrem bende denemek istiyorum

ilterin yemekleri harika gözüküyoduuuuu
en son gelen o tatlı pizzayaaaa resmen vuruldum adını hatırlayamıyorumm ama çok güzel bişiye benziyodu cokacimcoook

ilterin yaptığı birinci yemeğin taiifini gören oldu mu kızlar? perimeç midir nedir, herkes çok beğendi. Hamurunu sadece sütle yoğurmuş, o kadarını duyabildim

ilterin yaptığı birinci yemeğin taiifini gören oldu mu kızlar? perimeç midir nedir, herkes çok beğendi. Hamurunu sadece sütle yoğurmuş, o kadarını duyabildim

ben hazırlık aşamasını göremedim ama sadece sütle yoğurduğunu duydum ve kaşar peyniride koymuş galiba mükkerrem öle söledi yerken

arkadaşlar bnmi yanlış görüyorum
diğer gruba ne olduu
böle açıklmasıız felan hmn gelcek haftann bölümünü verdiler
biri bişey bilioosa sölesin lütfeen

ama ıkı grup olmazkı
ben aksamkını ızlemıcem best of daha merak edıyorum
ama olmadı ya ıkı aynı yarısma

karadenizli kopardı beni ya insan bu kadar şişman olur mu zik zak çizerek yürüyo diyo adamcağızaa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…