Yemekteyiz - Show Tv

tıp olarak cok cok yakısıklı degıl ama sacı uzun erkekler bana hep cekıcı gelır sacı kısalar dunya guzelı olsa sacı uzunlar daha bı sexı ve cekıcı :jeyyar:

sms olayına ılk basta karsıydım ama basladıgından berı hak eden kazanıyor... sadece faik beyın yarısmasının netıcesını hatırlamıyorum ama sımdıye kadar hak yenmedı en azından...

sms olayına ılk basta karsıydım ama basladıgından berı hak eden kazanıyor... sadece faik beyın yarısmasının netıcesını hatırlamıyorum ama sımdıye kadar hak yenmedı en azından...

evet ya allahtan sms varda Bengi almadı parayı..Faik beyde de ördek yapan kadın halktan en cok sms almıştı ama birinciliğe yetmedi ne yazik ki şutarafagitti

sefa kazanmış çok sevşndim hak etmişti
sibel TRAVİANDA sürekli oy istiyordu ama oylar işe yaramamış

Sefa'nın kazanmasına çok sevindim. Yanlış hatırlamıyorsam izleyicilerden en düşük puanı Ebru aldı değil mi? Oysa ben onu çok doğal ve sevimli bulmuştum.

Ebru en düşük oy aldı..Ben de onu çok doğal bulmuştum;ama sonuçta hak etti.Çünkü evinde misafir ağırlayacak bir kişi bu kadar da rahat olmaz ki yahulmaz:

Sefa'nın almasına gerçekten çok sevindim.Çünkü ilk defa bu programda ödül doğru kişiye gidiyor..

Bengi Hanım'ın ödülü verirken ki yüz ifadesini de asla unutmayacağımsositososito Sefa'yı öpüp tebrik etmek istemedi bile...Bence bu kadar güvenin sonunda halk ona haddini bileceksin dedi:lepi:

bu hafta gene olanlar olcak en tipleri seçmişler gene en beğenilenler değilde en gıcık tipler....
zayıf sarışın bayan ve ilter bey hariç...
hele o mükerrem miydi neydi o kadını bu sefer kimse durduramaz.....delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…