- 9 Haziran 2016
- 274
- 113
- 18
- Konu Sahibi saranghae_glsn
tekrra ben merhaba arkadaşlar yemin ederim bıktım hayatımdan ya düğünüme az kaldı nişanlımla aram bozuldu ve okadar saçma sebep ten dolayıki hep bunu yapıyor herzamn gereksiz yere küçük kıonular yüzünden tartışıyoruz. bu seferki konu tamamen bende hatalı olabilirim ama neyse konumu söylüyorum dün aksam nişanlım bana gülüm dedi bende fazlasıyla uatngaç birisiyim bende bu cümleleri daha önce hiç bir erkeğe karşı kullanmadığım için bilmiyorum dedim ardından herşey güzel ilerledi derken konusmanın 10. dakikasına başladı sen başka kimlerle konuşancanki nasıl bir cümle bu dmediği kalmadı yani ben de dedimki senin sevinmen gereken yerde başka erkeklerle konuşmadığım için bu kadar tep ki gösteriyorsun bakın burda ser t gelmeyebilir ama gerçekten çok kalbimi kırıdı sonra dediki ben seni biliyorum ben seni hatalı bulmuyorum cümleni buluyorum dedi ben zaten o niyetle demediğimi dile getirdim defalarca sonra herşey çok güzel buraya kadar bugünde tekrar yazdı bir kaç saat önce bu sefer sen bana öyle dememliydin kullanmayacaktın bu cümleyi dünden beri kafamdan çıkmıyor falan diyor ya Allahınızı severseniz cümlemde hatamı var benmi göremiyorum yahu benim amacım onun sevinmeseydi hiç bir erkekle bir geçmiş yasamadığımı söylemekti hala bile yazıyor ne yapmalıyım oda bana demişti ilk evliliğim olduğu için heycalıyım dedi bune devamı gelecekmiş gibi ben bukadar büyütmedim bugün söyledim diyor erkekle kızlar aynı değiller bazı laflar erkekler dese bişey olmaz gelde çıldırma konu uzamasın diyede işim var dedim çıktım çok uzun oldu kusura bakmayın lütfen ne yapmalıyım nolur yardım edin__________________________bakın tamam eleştirin beni ama bazı konulardada aptalmışım gibi muammale etmeyin rica ediyorum sizden, kalp kırmaya gerek yok benim nişanlım 8 ay sonra bana il kez iltifat etti o diyince bende düşünmeden snaırım hareket edip pat diye bu cümleyi kurdum hala bile yanlış olduğunu düşünmüyorum ama sırf uzamasın diye özür bile diledim ondan seni üzdüğüm için ben şuan çok üzülüyorum bile dedim ve yalan değil benim evliliğim görücü usulü olacak gerçektenden dhayatımda kimse olmadı doğru düzgün dışarı bile çıkmayan birisiyim gerçektende bu konularda cahilim tamam yanlış cümle olarak demiş olabilirim ama bu tepkileride haketmedim yorum yazan herkese sonsuz teşekkürler
Son düzenleme: