• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemin ederim bıktım yaa

saranghae_glsn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
274
113
18
tekrra ben merhaba arkadaşlar yemin ederim bıktım hayatımdan ya düğünüme az kaldı nişanlımla aram bozuldu ve okadar saçma sebep ten dolayıki hep bunu yapıyor herzamn gereksiz yere küçük kıonular yüzünden tartışıyoruz. bu seferki konu tamamen bende hatalı olabilirim ama neyse konumu söylüyorum dün aksam nişanlım bana gülüm dedi bende fazlasıyla uatngaç birisiyim bende bu cümleleri daha önce hiç bir erkeğe karşı kullanmadığım için bilmiyorum dedim ardından herşey güzel ilerledi derken konusmanın 10. dakikasına başladı sen başka kimlerle konuşancanki nasıl bir cümle bu dmediği kalmadı yani ben de dedimki senin sevinmen gereken yerde başka erkeklerle konuşmadığım için bu kadar tep ki gösteriyorsun bakın burda ser t gelmeyebilir ama gerçekten çok kalbimi kırıdı sonra dediki ben seni biliyorum ben seni hatalı bulmuyorum cümleni buluyorum dedi ben zaten o niyetle demediğimi dile getirdim defalarca sonra herşey çok güzel buraya kadar bugünde tekrar yazdı bir kaç saat önce bu sefer sen bana öyle dememliydin kullanmayacaktın bu cümleyi dünden beri kafamdan çıkmıyor falan diyor ya Allahınızı severseniz cümlemde hatamı var benmi göremiyorum yahu benim amacım onun sevinmeseydi hiç bir erkekle bir geçmiş yasamadığımı söylemekti hala bile yazıyor ne yapmalıyım oda bana demişti ilk evliliğim olduğu için heycalıyım dedi bune devamı gelecekmiş gibi ben bukadar büyütmedim bugün söyledim diyor erkekle kızlar aynı değiller bazı laflar erkekler dese bişey olmaz gelde çıldırma konu uzamasın diyede işim var dedim çıktım çok uzun oldu kusura bakmayın lütfen ne yapmalıyım nolur yardım edin__________________________bakın tamam eleştirin beni ama bazı konulardada aptalmışım gibi muammale etmeyin rica ediyorum sizden, kalp kırmaya gerek yok benim nişanlım 8 ay sonra bana il kez iltifat etti o diyince bende düşünmeden snaırım hareket edip pat diye bu cümleyi kurdum hala bile yanlış olduğunu düşünmüyorum ama sırf uzamasın diye özür bile diledim ondan seni üzdüğüm için ben şuan çok üzülüyorum bile dedim ve yalan değil benim evliliğim görücü usulü olacak gerçektenden dhayatımda kimse olmadı doğru düzgün dışarı bile çıkmayan birisiyim gerçektende bu konularda cahilim tamam yanlış cümle olarak demiş olabilirim ama bu tepkileride haketmedim yorum yazan herkese sonsuz teşekkürler

Son düzenleme:
Gereksiz şeyler için kendinizi ve ilişkinizi yormayın. .
Nişanlın çok takıntılı biri sanırım. .
İşin zor. .

Cümleniz anlamsız olmuş yani daha önce bi erkeğe böyle cümleler kurmadığınız için sizi alkışlasın pohpohlasın istemişsiniz sanırım (bak böyle kız kalmadı edalarında)
Bunun yanı sıra nişanlınızda çok takıntılı biri gibi görünüyor.
Keşke tamamen olgunluğa eriştiğinizde evlenmeyi düşünseydiniz.
Mesela artık ota nota kavga etmediğiniz zaman.

Cümleniz anlamsız olmuş yani daha önce bi erkeğe böyle cümleler kurmadığınız için sizi alkışlasın pohpohlasın istemişsiniz sanırım (bak böyle kız kalmadı edalarında)
vallahi canım inansanda inanmasanda ben böyle bir kızım bunuda dile getirdim anlasın geçmişimin olmadığını

Niye sürekli ilk erkek olduğunu vurgulamak ihtiyacı hissediyorsunuz
karşı taraf mi sizi buna itiyor
eğer öyleyse kötü bir durum
ayrıca nişanlınızin bazı sözleri erkek söyler ama kız soyleyemez cümlesi çok tehlikeli
evliliginiz de mutlaka karşınıza çıkacaktır
zor günler sizi bekliyor
sabır diliyorum

konu bu değil sadece çok küçük sebebplerden dolayı tartıoşıyor benimle gecen whatsapp profilimde kedi vardı ona bile demddiğini bırakmadı günlerce tartıştık bence fena durmuyordu dedğim için

vallahi canım inansanda inanmasanda ben böyle bir kızım bunuda dile getirdim anlasın geçmişimin olmadığını
Vala benim inanıp inanmamam önemli değil, nişanlının inanması önemli.
E senin sözüne inanmayan seni tanımayan biriyle evleniyorsun hadi hayırlısı

Nişanlılık döneminizde ya da öncesinde hiç mi sevgi sözcükleri kullanmadınız birbirinize karşı? Aşkım, canım, seni seviyorum tarzında.
Nişanlınızın tepkisi abartı olmuş ama sizin bilmiyorum demeniz de garip geldi bana açıkçası.

Kafaya takacak sorun arıyor nişanlınız..
Aradığı gibi de bulmuş
Siz en iyisi bir daha onu sevindirmek adına bu tarz cümlelerden uzak durun..
Gülüm lafına mesaj yoluyla şu ifadeyi :KK22:
Arama yoluyla iki gülümseyin tamamdır..

Aaaaaaaaaaaa bu kadar takıntılı olmak iyi bir şey değil:sinirli:

konu bu değil sadece çok küçük sebebplerden dolayı tartıoşıyor benimle gecen whatsapp profilimde kedi vardı ona bile demddiğini bırakmadı günlerce tartıştık bence fena durmuyordu dedğim için
E bile bile lades arkadaşım.
Sence davranışları normal mi?
Evleneceğin tarih belli yani vazgeçmezsin de sen e bu durumda ne söylense boş.
Adam son anda değişmemiştir hep böyledir sen çekiştirmişsin işte evliliğe ilişkiyi.

Iliskiye onceleri katarsaniz boyle olur iste, ne gereksiz bir muhabbet olmus durduk yere senden baskasina demedim falan... cok cocukca. Ben de itici bulur ve takilirdim boyle bir lafa.

Iliskiye onceleri katarsaniz boyle olur iste, ne gereksiz bir muhabbet olmus durduk yere senden baskasina demedim falan... cok cocukca. Ben de itici bulur ve takilirdim boyle bir lafa.
ben o niyetle söylemedim ya ben cümlemdeki hatayı arıyorum o yüzden sizlere danışıyorum zaten

Kafaya takacak sorun arıyor nişanlınız..
Aradığı gibi de bulmuş
Siz en iyisi bir daha onu sevindirmek adına bu tarz cümlelerden uzak durun..
Gülüm lafına mesaj yoluyla şu ifadeyi :KK22:
Arama yoluyla iki gülümseyin tamamdır..

Aaaaaaaaaaaa bu kadar takıntılı olmak iyi bir şey değil:sinirli:
kesinlikle onu yapacağım

Bugün bir iltifat etmeyim daha önceden başkalarına söylediö sanmasın kafasındasınız. Yarın yatakta hamle yapmayayım beni tecrübeli sanmasın diyeceksiniz. Sonra zevk almadan geçen bir hayat... Hoş nişanlınızda az psikopat değil. O cümleden bile bir şey çıkarmış birde geçmişiniz olsa kendini jiletlerdi heralde.. Bir de şunu hatırlatayım bugün aşkım demeye utandığınız adamla yatın sevişeceksiniz.. Buna hazor mısınız? Evlilik dahilinde veya haricinde hazır olmadan cinsellik yaşandığında psikolojik sonuçlarını görüyoruz. Birine aşkım diyememek utanmaltan öte nişanlınınız aşırı kıskançlığının yarattığı baskı sonucu sizin içinize kapanmanız gibi geldi bana. İlk olmak neden bu kadar özel bilmiyorum. Bazı insanlar gazeteyi ilk okuyan olmayı isterya sanki ikinci olsa aynı haberleri okuyamayacakmış gibi. Bana ilişkide ilk olmak isteyende böyle gereksiz geliyor. Kadın aynı kadın zevk aynı zevk sevgi aynı sevgi ise ilk olmakla onuncu olmak arasında be fark var?

Bugün bir iltifat etmeyim daha önceden başkalarına söylediö sanmasın kafasındasınız. Yarın yatakta hamle yapmayayım beni tecrübeli sanmasın diyeceksiniz. Sonra zevk almadan geçen bir hayat... Hoş nişanlınızda az psikopat değil. O cümleden bile bir şey çıkarmış birde geçmişiniz olsa kendini jiletlerdi heralde.. Bir de şunu hatırlatayım bugün aşkım demeye utandığınız adamla yatın sevişeceksiniz.. Buna hazor mısınız? Evlilik dahilinde veya haricinde hazır olmadan cinsellik yaşandığında psikolojik sonuçlarını görüyoruz. Birine aşkım diyememek utanmaltan öte nişanlınınız aşırı kıskançlığının yarattığı baskı sonucu sizin içinize kapanmanız gibi geldi bana. İlk olmak neden bu kadar özel bilmiyorum. Bazı insanlar gazeteyi ilk okuyan olmayı isterya sanki ikinci olsa aynı haberleri okuyamayacakmış gibi. Bana ilişkide ilk olmak isteyende böyle gereksiz geliyor. Kadın aynı kadın zevk aynı zevk sevgi aynı sevgi ise ilk olmakla onuncu olmak arasında be fark var?
ilk olmak benim için değil onun için özel onun fazlasıyla merak ettği biir konu o sormadan söyledim ben sadece cümlemde hata varmı onu sordum soruma verceğiniz cevap dışında herşey var görücü usulü evlilikten ne beklersin bana ilk kez o kelimeyi kullandı benmi ilk aşkım canım cicim diyim allah aşkına

Back
X