• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemin ederim bıktım yaa

Dugun oncesi olur boyle gerginlikler. Bizim dugunumuzun oldugu gun esimle kustuk:)foto cekilecek surat bi karis. Sonra cok pisman olursunuz en heyecanli zamanimizda neden tartistik diye. Erkek de bayan da agzindan cikan sozlere dikkat etmeli. Bence bu kadar buyutulecek bi konu degil.
Ayy ciddi mi :KK48:
Ne zaman barıştınız? Düğünün bittiği gece mi :KK45::KK48:

ama merak ettiği bir konu bizim oralarda çok önemli onlar için ve gülüm kelimesi ilk ve tek iltifatı bende fazlaca cahilim bu konularrda ama zaten saatlerce konusup çözdük bugün ise aynı tepkilerle karşımda

Adamın kafası resmen hasta ne evliliği ya yerinde olsam arkama bakmadan kaçarım, otu çöpü bu kadar uzatan adamla ömür geçer mi, hep desturla mı konuşacaksın
Üstelik bu ilk, yok geçmiş , falan konularını kaldırın hayatınızdan artık, matah bir durum değil, bununla övünmek de hiç sevimli değil. Birisi bana bunu vurgulasa başka türlü düşünürüm yani.

Adamin psikolojisi pek iyi gornmuyo

Erkek soyler kiz soylemez demesi ayri bir kaos

Sizin yaslar kac?

20 yaşındayım evet bir önceki arkadaşta szin gibi söyledi ama sanırım elimden bişey gelmez artık ben herşeyi yaptım inkar bile ettim evlenmem dedim babamla yaklaşık bir ay boyunca konusmadık o benimle konusmadı kardeşinin oğlu sonuçta sırf babam için kabul etmek zorunda kaldım halada zorluğunu çekiyorum yanlışım elbette olmuştur bu düşünceye sebep oldu benim cümlem o yüzden özür dilemek zorunda kaldım yazılarınız için teşekkür ederim:)sağolun

Baban girmeyecek adamın koynuna, bırak zor durumda kalsınlar, kardeş çocuğuna evlat vermeye kalkan adam bir zahmet sıkılsın biraz. Bu evliliği yaparsan daha büyük bir açmaza gireceksin, bu sefer boşanamazsın diyecekler, hayatını yakıyorsun yapma

normal olmayan bi insanla berabersiniz. farkındasınız di mi? bi de ezilip büzülüp özürler filan... ohooo.....

tekrra ben merhaba arkadaşlar yemin ederim bıktım hayatımdan ya düğünüme az kaldı nişanlımla aram bozuldu ve okadar saçma sebep ten dolayıki hep bunu yapıyor herzamn gereksiz yere küçük kıonular yüzünden tartışıyoruz. bu seferki konu tamamen bende hatalı olabilirim ama neyse konumu söylüyorum dün aksam nişanlım bana gülüm dedi bende fazlasıyla uatngaç birisiyim bende bu cümleleri daha önce hiç bir erkeğe karşı kullanmadığım için bilmiyorum dedim ardından herşey güzel ilerledi derken konusmanın 10. dakikasına başladı sen başka kimlerle konuşancanki nasıl bir cümle bu dmediği kalmadı yani ben de dedimki senin sevinmen gereken yerde başka erkeklerle konuşmadığım için bu kadar tep ki gösteriyorsun bakın burda ser t gelmeyebilir ama gerçekten çok kalbimi kırıdı sonra dediki ben seni biliyorum ben seni hatalı bulmuyorum cümleni buluyorum dedi ben zaten o niyetle demediğimi dile getirdim defalarca sonra herşey çok güzel buraya kadar bugünde tekrar yazdı bir kaç saat önce bu sefer sen bana öyle dememliydin kullanmayacaktın bu cümleyi dünden beri kafamdan çıkmıyor falan diyor ya Allahınızı severseniz cümlemde hatamı var benmi göremiyorum yahu benim amacım onun sevinmeseydi hiç bir erkekle bir geçmiş yasamadığımı söylemekti hala bile yazıyor ne yapmalıyım oda bana demişti ilk evliliğim olduğu için heycalıyım dedi bune devamı gelecekmiş gibi ben bukadar büyütmedim bugün söyledim diyor erkekle kızlar aynı değiller bazı laflar erkekler dese bişey olmaz gelde çıldırma konu uzamasın diyede işim var dedim çıktım çok uzun oldu kusura bakmayın lütfen ne yapmalıyım nolur yardım edin__________________________bakın tamam eleştirin beni ama bazı konulardada aptalmışım gibi muammale etmeyin rica ediyorum sizden, kalp kırmaya gerek yok benim nişanlım 8 ay sonra bana il kez iltifat etti o diyince bende düşünmeden snaırım hareket edip pat diye bu cümleyi kurdum hala bile yanlış olduğunu düşünmüyorum ama sırf uzamasın diye özür bile diledim ondan seni üzdüğüm için ben şuan çok üzülüyorum bile dedim ve yalan değil benim evliliğim görücü usulü olacak gerçektenden dhayatımda kimse olmadı doğru düzgün dışarı bile çıkmayan birisiyim gerçektende bu konularda cahilim tamam yanlış cümle olarak demiş olabilirim ama bu tepkileride haketmedim yorum yazan herkese sonsuz teşekkürler
Hiç kendinde hata arayıp üzülme. Normal zeka kapasitesine sahip bir adam zaten senin cumlenle mutlu olurdu. Bu adam şimdiden boyle saçma ve haksiz yere sana çektiriyorsa bir daha düşün. Boyle adamla omur mu geçer. Sana yazık. Ayrıca alttan alma sakin. Kotu birşey soylememissin. Bir de bazi sayleri erkeklerle kadinlarin söylemesi arasında zerre fark yok. Senin nisanlin hem odunun önde gideni, hem örümcek kafali, hem de kaprisli. Bezdirme kendini.

Cümleniz anlamsız olmuş yani daha önce bi erkeğe böyle cümleler kurmadığınız için sizi alkışlasın pohpohlasın istemişsiniz sanırım (bak böyle kız kalmadı edalarında)
Bunun yanı sıra nişanlınızda çok takıntılı biri gibi görünüyor.
Keşke tamamen olgunluğa eriştiğinizde evlenmeyi düşünseydiniz.
Mesela artık ota nota kavga etmediğiniz zaman.

nasıl da hak verdim yazına evet sen kendiini pürü pak olarak görsün demişsin ama anlamsız ve yersiz bi cümle olmuş canım deseydin işi kapatsaydın haa bu demek deil nişanlında takıntılı biri elbette ayrıca sen de ilk evliliğim muhabbetinde sanki 3-4 evlilik mi yapacan deseydin yeri geldiğinde görücü usulunun de etkisi var çekinegnliğiniz de hayırlı olur umarım

vallahi canım inansanda inanmasanda ben böyle bir kızım bunuda dile getirdim anlasın geçmişimin olmadığını
İyide inanmadım dememişki. Ayrıca geçmişinin olmaması senin iyi bir kız olduğun anlamına gelmez. Bence de ikinizde evlenecek olgunluğa sahip değilsiniz

Bence evlenmeyi tekrar gözden gecirin derim evlilik bambaşka çünkü suan bitirme imkanınız var ama o zaman öyle olmuyo .. yada kesinlikle hatasını anlamasını bekleyin taviz vermeyin

Bizim dugun mardinde oldu. Dugun bitince yola ciktik gaziantepe geldik. Yani o gece de barismadik. Eve geldigimiz gibi uyuduk:)
Ben barismissinizdir diye dusundum, eglenceli gelmisti ama saglam kusmussunuz, benim dugun gunumde kuaforden esim almaya geldi, akrabalardan birisi canini sikacak bir soz soylemis bana atar yapti, alttan aldim, arabadan inmeden haber vererek davul zurna ile inip hemen halaya durmami gerekiyordu ama o arabayi durdurdu sert bir sekilde in dedi tum dugune gelenlerin icinde aglamamak icin o kadar zor tuttum ki kendimi, hizlica eve girdim oturdum, babamin yuzunu hic unutmuyorum, geldi neyin var diye sordu yok bisey dedim ama agladim aglayacagim, kac sene gecti hala burnumun diregi sizlar, cok icime oturmustu :(

Ben barismissinizdir diye dusundum, eglenceli gelmisti ama saglam kusmussunuz, benim dugun gunumde kuaforden esim almaya geldi, akrabalardan birisi canini sikacak bir soz soylemis bana atar yapti, alttan aldim, arabadan inmeden haber vererek davul zurna ile inip hemen halaya durmami gerekiyordu ama o arabayi durdurdu sert bir sekilde in dedi tum dugune gelenlerin icinde aglamamak icin o kadar zor tuttum ki kendimi, hizlica eve girdim oturdum, babamin yuzunu hic unutmuyorum, geldi neyin var diye sordu yok bisey dedim ama agladim aglayacagim, kac sene gecti hala burnumun diregi sizlar, cok icime oturmustu :KK43:
Ay aman bu erkekler en guzel anilari boyle siyah lekelerle bulandirmak zorunda mi?

tekrra ben merhaba arkadaşlar yemin ederim bıktım hayatımdan ya düğünüme az kaldı nişanlımla aram bozuldu ve okadar saçma sebep ten dolayıki hep bunu yapıyor herzamn gereksiz yere küçük kıonular yüzünden tartışıyoruz. bu seferki konu tamamen bende hatalı olabilirim ama neyse konumu söylüyorum dün aksam nişanlım bana gülüm dedi bende fazlasıyla uatngaç birisiyim bende bu cümleleri daha önce hiç bir erkeğe karşı kullanmadığım için bilmiyorum dedim ardından herşey güzel ilerledi derken konusmanın 10. dakikasına başladı sen başka kimlerle konuşancanki nasıl bir cümle bu dmediği kalmadı yani ben de dedimki senin sevinmen gereken yerde başka erkeklerle konuşmadığım için bu kadar tep ki gösteriyorsun bakın burda ser t gelmeyebilir ama gerçekten çok kalbimi kırıdı sonra dediki ben seni biliyorum ben seni hatalı bulmuyorum cümleni buluyorum dedi ben zaten o niyetle demediğimi dile getirdim defalarca sonra herşey çok güzel buraya kadar bugünde tekrar yazdı bir kaç saat önce bu sefer sen bana öyle dememliydin kullanmayacaktın bu cümleyi dünden beri kafamdan çıkmıyor falan diyor ya Allahınızı severseniz cümlemde hatamı var benmi göremiyorum yahu benim amacım onun sevinmeseydi hiç bir erkekle bir geçmiş yasamadığımı söylemekti hala bile yazıyor ne yapmalıyım oda bana demişti ilk evliliğim olduğu için heycalıyım dedi bune devamı gelecekmiş gibi ben bukadar büyütmedim bugün söyledim diyor erkekle kızlar aynı değiller bazı laflar erkekler dese bişey olmaz gelde çıldırma konu uzamasın diyede işim var dedim çıktım çok uzun oldu kusura bakmayın lütfen ne yapmalıyım nolur yardım edin__________________________bakın tamam eleştirin beni ama bazı konulardada aptalmışım gibi muammale etmeyin rica ediyorum sizden, kalp kırmaya gerek yok benim nişanlım 8 ay sonra bana il kez iltifat etti o diyince bende düşünmeden snaırım hareket edip pat diye bu cümleyi kurdum hala bile yanlış olduğunu düşünmüyorum ama sırf uzamasın diye özür bile diledim ondan seni üzdüğüm için ben şuan çok üzülüyorum bile dedim ve yalan değil benim evliliğim görücü usulü olacak gerçektenden dhayatımda kimse olmadı doğru düzgün dışarı bile çıkmayan birisiyim gerçektende bu konularda cahilim tamam yanlış cümle olarak demiş olabilirim ama bu tepkileride haketmedim yorum yazan herkese sonsuz teşekkürler
Mutluluuklar canım. Evlilik güzel şey.

Back
X