• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemin ederim bıktımm !

Kardelenfzt13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
287
260
103
31
Sevgili kk üyeleri,iyi ki böyle bir platform var,sizleri seviyorum.Konuma gelecek olursak,benim senelerdir birlikte olduğum erkek arkadaşım var,5-6 senedir.Başka ilde,bulunduğum yere 3,5 saat uzaklıkta.Ailem de erkek arkadaşımı biliyor,özellikle anneme falan hep çiçek gönderirdi,hediyeler gönderirdi,annem de mutlu olurdu.Dedik ki aileleri tanıştıralım artık,anneme dedim,gelsinler tabi dedi.
Buraya kadar herşey normaldi.Annem gelmelerine 3-4 gün kala başladı psikolojik baskılarına.Neymiş beni il dışına vermek istemiyormuş,burdan birini bulamamışım.Gelecekleri güne kadar her gün eziyet etti.Tanışma stresi ve annemin eziyetleri beni yıldırdı.
Neyse geldiler bunlar,babam gayet sıcak davrandı,annem böyle mesafeli soğuk soğuktu yine de anlamadılar pek,memnun olarak ayrıldılar.Gittikten sonra başladı,erkek arkadaşımın boyu çok uzunmuş,ki biliyordu zaten,ben küçük kalıyormuşum,ben de kısa degilim.Annesinin konuşmasını sevmemiş,düzgün degilmiş,kıyafeti kötüymüş,elalem ne dermiş,allah aşkına dedim mantıklı sebep söyle,yok yok söylemiyor,takmış bunlara.
Her gün eziyet ediyor bana,babam tam tersi çok sevdi ailesini,maddi durumlarıda oldukça iyi,yani geçindiremez seni dese hadi yine anlarım.ikimizde iyi bölümlerden mezunuz.
Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım,hevesim kalmadı,yazık erkek arkadaşıma diyemiyorum o çok mutlu,hevesli,heyecanlı.
Uzun oldu kusuruma bakmayın,cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Benim bir tanidigim kizina ayni böyle davrandi çünkü kizi gitse ona ilerde kim bakar korkusu vardi. Kizi o kadar biktirdiki ve evliliğine karsi çıktı ki, kiz sonunda kaçtı yani. İşiniz zor. Tek çocukmusunuz

Benim bir tanidigim kizina ayni böyle davrandi çünkü kizi gitse ona ilerde kim bakar korkusu vardi. Kizi o kadar biktirdiki ve evliliğine karsi çıktı ki, kiz sonunda kaçtı yani. İşiniz zor. Tek çocukmusunuz
Yok değilim,ablam var ama o da evli başka şehirde.Yani sık sık geliyor ablamda,üniversiteyi de ben başka şehirde okudum,alışmış olması lazım.

Bunlar bahane. Sadece uzak yere gideceğiniz için Sudan sebep arıyor.

Annenizi hoş tutun. Kalbini yumuşatmaya çalışın. Birde sevgilinize asla yansıtmayın. Hem üzülmesin hem de evlendikten sonra size yol su elektrik olarak dönmesin ;)

Ayrıca mutluluklar dilerim.

Bunlar bahane. Sadece uzak yere gideceğiniz için Sudan sebep arıyor.

Annenizi hoş tutun. Kalbini yumuşatmaya çalışın. Birde sevgilinize asla yansıtmayın. Hem üzülmesin hem de evlendikten sonra size yol su elektrik olarak dönmesin :KK66:

Ayrıca mutluluklar dilerim.
Ben de bu yüzden yansıtmamaya çalışıyorum zor olsada.Yaa çok teşekkür ederim sağolun :KK36:

Nişana,söze kadar sabredin. İl dışı olunca korkmuş anneniz, duymamaya çalışın. Bir an önce de resmiyete dökün ki,hem erkek arkadaşınıza yansımadan çözülsün hem de siz daha evlenmeden bezmeyin,annenizle kötü olmayın.

Nişana,söze kadar sabredin. İl dışı olunca korkmuş anneniz, duymamaya çalışın. Bir an önce de resmiyete dökün ki,hem erkek arkadaşınıza yansımadan çözülsün hem de siz daha evlenmeden bezmeyin,annenizle kötü olmayın.
Ne güzel demişsiniz,çok haklısınız,en doğrusu bu olacak sanırım.Teşekkür ederim cevabınız için :)

Babamın anne versiyonu :D benim babam da çok eziyet etmişti şehir dısına vermek aileye zor geliyor hatta düğün günü bile çok stresliydi ama evlendikten sonra sık sık gittiginşzde geçiyor sizi kaybetmekten korkuyor ama gececek emin ol böyle şeylerde strest çok olur

Back
X