Yemin ederim bıktımm !

Sevgili kk üyeleri,iyi ki böyle bir platform var,sizleri seviyorum.Konuma gelecek olursak,benim senelerdir birlikte olduğum erkek arkadaşım var,5-6 senedir.Başka ilde,bulunduğum yere 3,5 saat uzaklıkta.Ailem de erkek arkadaşımı biliyor,özellikle anneme falan hep çiçek gönderirdi,hediyeler gönderirdi,annem de mutlu olurdu.Dedik ki aileleri tanıştıralım artık,anneme dedim,gelsinler tabi dedi.
Buraya kadar herşey normaldi.Annem gelmelerine 3-4 gün kala başladı psikolojik baskılarına.Neymiş beni il dışına vermek istemiyormuş,burdan birini bulamamışım.Gelecekleri güne kadar her gün eziyet etti.Tanışma stresi ve annemin eziyetleri beni yıldırdı.
Neyse geldiler bunlar,babam gayet sıcak davrandı,annem böyle mesafeli soğuk soğuktu yine de anlamadılar pek,memnun olarak ayrıldılar.Gittikten sonra başladı,erkek arkadaşımın boyu çok uzunmuş,ki biliyordu zaten,ben küçük kalıyormuşum,ben de kısa degilim.Annesinin konuşmasını sevmemiş,düzgün degilmiş,kıyafeti kötüymüş,elalem ne dermiş,allah aşkına dedim mantıklı sebep söyle,yok yok söylemiyor,takmış bunlara.
Her gün eziyet ediyor bana,babam tam tersi çok sevdi ailesini,maddi durumlarıda oldukça iyi,yani geçindiremez seni dese hadi yine anlarım.ikimizde iyi bölümlerden mezunuz.
Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım,hevesim kalmadı,yazık erkek arkadaşıma diyemiyorum o çok mutlu,hevesli,heyecanlı.
Uzun oldu kusuruma bakmayın,cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Annenin haklı hiçbir tarafı yok. Adam gayet iyi davranmış anneni boşver sen mutluluğuna bak.

Babamın anne versiyonu :KK70: benim babam da çok eziyet etmişti şehir dısına vermek aileye zor geliyor hatta düğün günü bile çok stresliydi ama evlendikten sonra sık sık gittiginşzde geçiyor sizi kaybetmekten korkuyor ama gececek emin ol böyle şeylerde strest çok olur
İçime su serptiniz,inşallah sonrasında geçer gider,sizin ki gibi :)

Dediğiniz dışında başka bişey yoksa sadece şehir dışısina göndermek istemediği için yapıyorsa annenizin etkisinde kalıp ilişkinizi bozmayın sonra çok uzulursunuz. İnsanın annesinden etkilenmemesi çok zor biliyorum ama hayatta hiç bişey tam olmuyor. İllaki birisi bizim imtihanımiz oluyor bizde sabrettigimjz ölçüde mukafatlandiriliyoruz. Bu kişi anne oluyor kv oluyor kiminin eltisi oluyor falan. Siz psikolojinizi sağlam tutmaya calisin

Dediğiniz dışında başka bişey yoksa sadece şehir dışısina göndermek istemediği için yapıyorsa annenizin etkisinde kalıp ilişkinizi bozmayın sonra çok uzulursunuz. İnsanın annesinden etkilenmemesi çok zor biliyorum ama hayatta hiç bişey tam olmuyor. İllaki birisi bizim imtihanımiz oluyor bizde sabrettigimjz ölçüde mukafatlandiriliyoruz. Bu kişi anne oluyor kv oluyor kiminin eltisi oluyor falan. Siz psikolojinizi sağlam tutmaya calisin
Evet hem de nasıl zor :( çok doğru dediniz gerçekten,dikkate alıcam bu dediklerinizi,sağolasınız valla

Anneniz üzülüyordur belki gideceksiniz diye. Sık sık ziyarete geliriz, siz de gelirsiniz deyin. Gönlünü yapın. Benim annem de git gelme modundaydı. Evini küçültme planları yapıyordu. Senede bir görüşelim filan diye. Aman bu da ayrı dertti. Hakkınızda hayırlısı olsun. :)

Sevgili kk üyeleri,iyi ki böyle bir platform var,sizleri seviyorum.Konuma gelecek olursak,benim senelerdir birlikte olduğum erkek arkadaşım var,5-6 senedir.Başka ilde,bulunduğum yere 3,5 saat uzaklıkta.Ailem de erkek arkadaşımı biliyor,özellikle anneme falan hep çiçek gönderirdi,hediyeler gönderirdi,annem de mutlu olurdu.Dedik ki aileleri tanıştıralım artık,anneme dedim,gelsinler tabi dedi.
Buraya kadar herşey normaldi.Annem gelmelerine 3-4 gün kala başladı psikolojik baskılarına.Neymiş beni il dışına vermek istemiyormuş,burdan birini bulamamışım.Gelecekleri güne kadar her gün eziyet etti.Tanışma stresi ve annemin eziyetleri beni yıldırdı.
Neyse geldiler bunlar,babam gayet sıcak davrandı,annem böyle mesafeli soğuk soğuktu yine de anlamadılar pek,memnun olarak ayrıldılar.Gittikten sonra başladı,erkek arkadaşımın boyu çok uzunmuş,ki biliyordu zaten,ben küçük kalıyormuşum,ben de kısa degilim.Annesinin konuşmasını sevmemiş,düzgün degilmiş,kıyafeti kötüymüş,elalem ne dermiş,allah aşkına dedim mantıklı sebep söyle,yok yok söylemiyor,takmış bunlara.
Her gün eziyet ediyor bana,babam tam tersi çok sevdi ailesini,maddi durumlarıda oldukça iyi,yani geçindiremez seni dese hadi yine anlarım.ikimizde iyi bölümlerden mezunuz.
Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım,hevesim kalmadı,yazık erkek arkadaşıma diyemiyorum o çok mutlu,hevesli,heyecanlı.

Tuhaf bi annen varmış. Zamanı gelince her yavru yuvadan uçuyor:) sen yine zitlasma annenle gönlünü hoş tutmaya çalış. Seni kaybetme korkusu sarmış belli ki

Ya benimde kızım var.
Bi an benim bile içimi hüzün kapladı.
Anneniz demekki hüzünlenince saçmalıyor.
Kalbini kırmayın sakın,insan evladının evlencek olmasını hemen kabullenemeyebilir..

Bence anneni dinle başka ile falan gitme hele ki erkek ailesinin oldugu ile hiç gitme ben gurbete geldim eşimle ilk zamanlar sorunlarım oldu hallettik cok şükür onla cok mutluyum evliliğim oturdu ama kendi aileni cok göremezkem onun ailesini daha cok görüceksin ki iyi insanlar bile olsa gözüne batacak ben zamanında kimseyi dinlemedim pişmanım erkek arkadaşına senin oldugun şehre gelme şartı koy sen gitme sakın onun memleketine

Mantıklı sebebi olsa ben de düşünürüm ama mantıklı bir sebep söyleyemiyor,dimi yani babam da sevmezdi o zaman
Aynen sen sakın annenin sözüne aldırma. Bu devirde aşkı yakalamak zor. Ayrıca nişanlın uzunmuş falan ne var yani bu güzel bişey. Çocuk seni sevmiş. Ben de eşimi öpmek için zıplarım hala yetişemem:) yani takma tatlım sen nişanlına sımsıkı sarıl

Anneni susturup bence ilişkine bakmalısın sen mutluysan gerisi teferruat.. bi şekilde kabullenir ve susar zamanla

Back
X