Yemin ediyorum psıkolojim bozuldu düşünmekten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konu sahibi ben sizi anlamadim,
emziriyorum sunu bunu yapamam demissiniz, sonra da sabah aksam kola kahve icerim demissiniz.

e yazmissiniz cevabi iste, o ictiginiz kolalar kahveler nereye gidiyor belli,
2 fincandan fazla kahve icmeyeyek ve kola gibi asitli icecekleri beslenmenizden tamamen cikararak hem kilo verirsiniz, hem de kendi sutunuzun kalitesini artirirsiniz.
İçiyordum dıye yazmişim sanırım. 10 gundur agzıma degmedi latte kolada 10 gunde ıkı bardak

Emzirme konusundaki ısrarınızı da anlamadim ben cocugunuz 2 yaş 24 gunlukmus daha ne emecek ki? Birakin emzirmeyi ve diyete spora vs başlayın bence. Annenin sağlığı da önemli ve kilo hastalık yani bu bir gercek.. Sizi halsiz de bırakır çünkü hem yemeksizsiniz hemde kilo var . Aksam 21 22 de yediklerinizi vücut depoluyor ve bu sabahtan aksama ac kalıp yemek yeme olayi şeker hastalığına davetiye çıkarıyor haberiniz olsun.

330 ml (12 oz) latte için bu değer, kendi içtiğine göre ayarlayabilir. Diyetisyen olmadığımıza, olsak da buradan liste yazamayacağımıza göre 8 tane içilen lattenin standart bir kadının üzerindeki tamamen bilime dayalı olan sonucu bu şekildedir, istediğiniz yerden araştırabilirsiniz. Evet kalori hesabı ile yağ yakılır, bu kadar uğraştığınız konu basit bir matematikten ötesi değil. Kilo almıyor dediğiniz insanların tiroid hormonları ile ilgili bir problemleri olabilir, gün içerisinde çok aktif dediğimiz kategoride olabilir ki günlük kalori ihtiyacını oldukça tımandırarak standart bir beslenme düzeninde büyük kalori açıkları oluşturacak bir durumdur. Yani günde 8 latte içip üzerine 1800-1900 kalorilik dengeli bir beslenme düzeni izleyip hatreketten yana fakir bir yaşam sürerseniz haftada 1 kilo alırsınız. Matematik hesabı tektir. Dünyanın her yerinde böyledir.
Bilim parçalamaya gerek yok bende aynısını yazdım zaten. O latte ve kolalar artı yemek yemek ve hareketsiz yaşam.
Evet kalori hesabiyla diyet yapılır kilo verilir zaten bunu da söyledim
-Diyet listeleri kişiye özeldir. Kalori hesabi yaş, kitle, hareket , yaşam tarzina göre yapılır.
Kimisi için 2200 kalori kimisi için 1600 kalori bile günlük yeterli gelebilr.
konu sahibi yemekten değil kilom dediği için sadece latte ve kolayi baz almayın dedim.

Yani aynı şekilde düşünüp nasıl ters olabiliyoruz onu anlayamadim.
Kilo almayan herkesin tiroid hormonunda problem yoktur. Hızlı çalışır çabuk yakar. Hareket eder yakar. ekmek yer ama abur cubur yemez vs.
Bende boş değilim yani uzun süre spor yaptım ve araştırmalarimi yaptım. Hocamlada iyi bir diyaloğum vardı kendimce bir şeyler öğrendim.
.

Son düzenleme:
330 ml (12 oz) latte için bu değer, kendi içtiğine göre ayarlayabilir. Diyetisyen olmadığımıza, olsak da buradan liste yazamayacağımıza göre 8 tane içilen lattenin standart bir kadının üzerindeki tamamen bilime dayalı olan sonucu bu şekildedir, istediğiniz yerden araştırabilirsiniz. Evet kalori hesabı ile yağ yakılır, bu kadar uğraştığınız konu basit bir matematikten ötesi değil. Kilo almıyor dediğiniz insanların tiroid hormonları ile ilgili bir problemleri olabilir, gün içerisinde çok aktif dediğimiz kategoride olabilir ki günlük kalori ihtiyacını oldukça tımandırarak standart bir beslenme düzeninde büyük kalori açıkları oluşturacak bir durumdur. Yani günde 8 latte içip üzerine 1800-1900 kalorilik dengeli bir beslenme düzeni izleyip hatreketten yana fakir bir yaşam sürerseniz haftada 1 kilo alırsınız. Matematik hesabı tektir. Dünyanın her yerinde böyledir.
Kolada çok şeker var evet ama bir tanıdık var günde 1 tane 2.5luk bitirir her gün ama kilolu değil. 8 latte içine şeker atmiyorsaniz onda da cok kilo aldiracak bir şey yok.
Yani demek istedigim şey bu iki şey sizi hiç olmadığınız kadar kilolu yapmaz.
Ek ürünlerde vardır yanında artı hareketsizlik.
Kilo alan çoğu kişi yemekten değil diyor.
Bana çok saçma geliyor. Kışın bende yazın oldugumdan bir kaç kilo alıyorum çünkü yiyorum ve hareketim azaliyor bunu kabul etmeden zaten cozemezsiniz.
Burada da görülüyor sizin yazdığınız mantıkla konu sahibine yazdığım. Bu daha önce attığım msj ve koyu renkle belirttigim yerin aynısı. İyi akşamlar diliyorum teşekkürler.

kilo alip vermede isler böyle olsaydi benim oglanin o kadar yemesine ragmen iskeletor oldugu icin takviye mama yazmazdi doktor :27:
her insan ayni kaloriyi alsa bile ayni kilo olarak yansimaz vucutlarina.

cnm bölgesel zayıflaman gerekmiyor bence biraz gobegin vae onu da şekeri ve ekmegi hayatından önce çıkarman gerek.Bu saate kadar bisey yememek hiç bi şey anlam ifade etmiyor aksine kahvaltını kesinlikle yapmalısın hemde güzel bi kahvaltı ekmeksiz bi şekilde öğlen daha az yemen lazım akşam 7 den önce yemeğini yemelisin ve akşam doyurmadan karnını kalk.Ac kalk sofradan ve sonrasında daha da bisey sakin yeme.burda bi anlasalim.
Atıstırdm bişiler fazla yemedim :)

Emzirme konusundaki ısrarınızı da anlamadim ben cocugunuz 2 yaş 24 gunlukmus daha ne emecek ki? Birakin emzirmeyi ve diyete spora vs başlayın bence. Annenin sağlığı da önemli ve kilo hastalık yani bu bir gercek.. Sizi halsiz de bırakır çünkü hem yemeksizsiniz hemde kilo var . Aksam 21 22 de yediklerinizi vücut depoluyor ve bu sabahtan aksama ac kalıp yemek yeme olayi şeker hastalığına davetiye çıkarıyor haberiniz olsun.
Ya lütfen 🙏 bırakında cocugumu nezaman sütten kesıcegıme ben karar vereyım hazır degılım henuz buna hele cocugum hiç degıl 1 gun denedım olmadı olduramadık. Oglum daha tam olarak konuşamıyor. Yaz'a kadar insallah konusur ozaman kesıcegm konusup anlaşarak. Zaten kış hasta olmus bısı yıyemıyor bı süt emiyor onuda kesmek istemiyorum

Emzirmeyi bırakmaya hazır değilsin ama o kadar zararlı şeyi içerken sakınca görmüyorsun. Senin yediğin ictigin süte geçiyor o pis şeyleri bebeğin de yiyor. Kilodan önce bunu da düşün
Yorum yapmak ıçin yorum yapmayın.hayır yanı okudunuzu anlamıyosanız soyleyın yıne yazıyım. 10 gundur agzıma latte degmedi. Kolada bu 10 gun içinde ıkı bardak sadece dıkkat etmeye çalişiyorum artık. Ayrıca ben burda memeden nasıl kesebilirım dıye sormadım. Kılolarım hakkında konu açtım emzırdıgım için bazı zayıflatma seylerı kullanamıyorum dedım. Yanı sızden ıstedıgım dıyetle nasıl hemen kılo verebılırım kafaya takıyorum bu konusuydu

sizinle ayni boydayiz bende 65 i gorunce dur dedim ve diyete basladim daha dogrusu saglikli beslenmeye.2 aydir kola,ekmek,sekeri kestim(gunde bi cikolata odul veriyorum)neyse simdi 59 kiloyum.benim sorunum gobekte sekeri kestim ama cok az azalma var.bi yanim birak diyeti diyor diger yanim olmaz saglikli beslenmeue devam diyor

Ya lütfen 🙏 bırakında cocugumu nezaman sütten kesıcegıme ben karar vereyım hazır degılım henuz buna hele cocugum hiç degıl 1 gun denedım olmadı olduramadık. Oglum daha tam olarak konuşamıyor. Yaz'a kadar insallah konusur ozaman kesıcegm konusup anlaşarak. Zaten kış hasta olmus bısı yıyemıyor bı süt emiyor onuda kesmek istemiyorum
bi an istemsizce guldum benim bildigim tuvaletten keserken konussun sonra keserim denilir.bunun sebebide cisini soylemesi icin siz neden sutten kesmek icin konusmasini bekliyosunuz.ayrica yaza kadar neredeyse 3 yasina girecek biraz falza degil mi ;)

Elbetteki siz karar verirsiniz ben sadece fikrimi söyledim eger bise yiyemiyor ordan gıda alıyorsa haklisiniz tabi. Birde emzirmeyle zaten kilo veriliyor ama siz düzensiz yemek yediginiz için vucut onu o an depoluyor yağa ceviriyor. Akşam yemek yemeyin kahvalti icin zorlayin. Siz sigarami içiyorsunuz? Istahsizsiniz galiba kola ve kahveyle gün bitmez çünkü. Bende eskiden sigara icerdim ve sizin gibi aksama kadar bisey yemezdim neredeyse ondan sordum.

bi an istemsizce guldum benim bildigim tuvaletten keserken konussun sonra keserim denilir.bunun sebebide cisini soylemesi icin siz neden sutten kesmek icin konusmasini bekliyosunuz.ayrica yaza kadar neredeyse 3 yasina girecek biraz falza degil mi ;)
Ne 3 yaşı aralık dogumlu zaten 2 buçuk yaş olur en fazla burası adana mart 15 falam havalar ısınıyor. Ben ogluma sut bıttı dedıgımde bıle hırçınlasıyor ama bi konussa ıkna ederım. Kışın zaten hastalık bıtmıyor süt faydalı enazndan bu kışi atlatmayı beklıyorum

Elbetteki siz karar verirsiniz ben sadece fikrimi söyledim eger bise yiyemiyor ordan gıda alıyorsa haklisiniz tabi. Birde emzirmeyle zaten kilo veriliyor ama siz düzensiz yemek yediginiz için vucut onu o an depoluyor yağa ceviriyor. Akşam yemek yemeyin kahvalti icin zorlayin. Siz sigarami içiyorsunuz? Istahsizsiniz galiba kola ve kahveyle gün bitmez çünkü. Bende eskiden sigara icerdim ve sizin gibi aksama kadar bisey yemezdim neredeyse ondan sordum.
Malesef yaklaşık 1. Bucuk yıl sanırım hiç içmedim bıgun bişi oldu sinirlerım çok bozuktu içmeue basladım yıne. Istahsızım evet sadece sıvı seyler tuketıyodum daha cok :(

Daha önce yazıldı mı bilmiyorum, kesin yazılmıştır da diyetisyene neden gitmiyorsunuz???

Kabul etmemeyle ılgısı yok benim canım yemek istemiyor zaten bir aksama dogru istiyor cocuk kv ye gıttıgı gün aksam babasıyla geliyorlar saat 21. Yada 22 gıbı o saate kadarda kahvalto bıle yapmıyorum canım şekerli şeyler istiyor. Ben latteyı bırakalı 10 gün kolada 10 günde 2 bardak oldu turk kahvesi içiyorum ıki fincan

Kolayı şekerli gıdaları tümuyle bırak Türk kahvesine devam nescafeyide sade yada yarım kaşık süt tozu (yada süt ile)iç

Sabah akşam veya öğlen aksam 2 öğün yemek Yürüyüş ve 3.5lt su

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X