yemin ediyorum tam öküz vallahi öküz

kajmerice06

en sevdiği renk mor olan kadınn...
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2011
100
2
48
sevgilimle geçen konuşurken durup dururken bana afedersiniz ayı gibi çocon var dedi ben çoçon diye düzeltiyorum siz anlayın snra tuttu annemde beddua ediyodu allah sana göbekli bi gelin versin diye tam seni anlatıyomuş dedi sonra her kadın gibi trip attım güzel bi söz bekliyorum o da yok hala aynısı diyo evet hani çoçom büyük ama ayı gibi de değil ayrıca göbeğimde yok hani çok kötü bi görüntüm yok abarttığı kadar normal ideal ölçü onunda kusurları var ağzımdan tek kötü laf çıkmıyo onun yaptığına bakar mısınız gece gece dert oldu içime sen beni beğenmiyosun dedim yok ne alakası var diyo geçiştiriyor ama ben anlayacağımı anladım yaşım daha genç o olmazsa o olur gerizekalıya bakın siz

Son düzenleme:
bu erkekler harbi öküz ya.benimkide denizdeyken ayy sarkık sarkıksın ay selülitlerin var ama seviorum havalarındaydı.bi anda bi kilo verdim.44 üm şuan kilo alcaksın kemiklerin çıktı.ne yaparsan yap beğenmezler anam.bunlar saf kan odun takma boşuna

şaka mı yapıyo hiç anlayamıyorum sonra ciddi ciddi cevap ver dedim yine geçiştirdi

sonuçta seni sevdiğindede bu haldeysen yani çok fazla bir dğeişme olmadıysa senin hoşuna gitmediğini bildiği için takılıyodur. sevgisinde ilgisinde varmı bi tuaflık?

sonuçta seni sevdiğindede bu haldeysen yani çok fazla bir dğeişme olmadıysa senin hoşuna gitmediğini bildiği için takılıyodur. sevgisinde ilgisinde varmı bi tuaflık?

ne biliyim en başta biraz sürünmüştü 2.5 3 senedir beraberiz sanki hoop elde ettim benden iyisi yok havalarında eski ilgisi kalmadı :26:

ne biliyim en başta biraz sürünmüştü 2.5 3 senedir beraberiz sanki hoop elde ettim benden iyisi yok havalarında eski ilgisi kalmadı :26:

erkeklerin hepsi aynı ya.aklına takıldıysa al karşına ciddi ciddi sor.ama ifadenle duruşunla ciddiyetini belli et.laf arasında değil.özellikle bunun için gel bi araya.bakalım ne dicek.sanmıyorum ama bişi olduğunu.erkeklerin huyu bu seviyolar sinir etmeyi

beğenilmediğini düşünmekte çok zor hani küçük bi sorun gibi gözüküyo ama o kadar büyük bi sorun ki cidden kesinlikle konuşulması lazım böyle şeylerin

beğenilmediğini düşünmekte çok zor hani küçük bi sorun gibi gözüküyo ama o kadar büyük bi sorun ki cidden kesinlikle konuşulması lazım böyle şeylerin

haklısın insanın içinde açtığı o kırıklık hiçte küçük değil.onun için bir an önce konuş bu yükten kurtul

Amaan canım sen de yani takıcak şey mi bulamadın. Erkekler ufak kusurlarımızla dalga geçmeyi severler. Çok kafana takıyosan söylersin demez bi daha. Bu kadar alınacagını düşünmemiştir bile. Neden ince fikirli olmalarını bekliyoruz ki şunlardan. Oldugu kadar artık :)

genlerınde var hemen hemen hepsının odunluk...bıraz zor egılırler ..cesaretın varsa bırgun sende kusurunu soyle ve ardından dekı...bız bırbırımızı begenmemeye başladık en ıyısı ara verelim ..yok yok ayrılalım de...cok seven ınsanın tepkısı buyuk olur ..tart olc bıc..soyleyebılırsen sonucunu yazarsın...

bende seni kızdırmak için yapmıştır bnmkide yapıo kzdırmk için bnce kafana takma okadar zten bz önemsediğimiz için uğraşıolar he de geç

bazı insanların kalıplaşmış bir tarzları vardır ama her ne olursa olsun üslup önemlidir.
haddini aşmış gibi epeyce.

kendisini bulunmaz hint kumaşı sanan arkadaş şakadan da öteye geçti bende bıraktım :))

Geçen günlerde tv de yarışma programında adam sevgilisine resmen şöyle söyledi ; ya aşkım sende maşallah dana gibi olmuşsun dedi ( yaptığı hareketle sevgilisini kaldırması gerekiyordu ) sonra da zayıf kadın mı olur ya ben böyle seviyorum dedi Vallahi erkekler değüşük varlıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…