- 27 Ekim 2008
- 5.989
- 2.460
- 723
- Konu Sahibi kajmerice06
-
Peki sen de öküzün sevgilisi olmaya devam etmeyi mı düşünüyorsun?
kendisi brad pittmiymiş acaba :)
sevgilimle geçen konuşurken durup dururken bana afedersiniz ayı gibi çocon var dedi ben çoçon diye düzeltiyorum siz anlayın snra tuttu annemde beddua ediyodu allah sana göbekli bi gelin versin diye tam seni anlatıyomuş dedi sonra her kadın gibi trip attım güzel bi söz bekliyorum o da yok hala aynısı diyo evet hani çoçom büyük ama ayı gibi de değil ayrıca göbeğimde yok hani çok kötü bi görüntüm yok abarttığı kadar normal ideal ölçü onunda kusurları var ağzımdan tek kötü laf çıkmıyo onun yaptığına bakar mısınız gece gece dert oldu içime sen beni beğenmiyosun dedim yok ne alakası var diyo geçiştiriyor ama ben anlayacağımı anladım yaşım daha genç o olmazsa o olur gerizekalıya bakın siz
Ne cirkin! İnsan sevdiginin kilosu olsa bile uzulme verirsin diye teselli eder... Sevgi budur benim anlayisimda, birak bu odunu canim sen, bosver! Uzulme de degmez bu odunun soyledikleri icin...
Yalnız Çoçom Kısmını Anlamadım Kalçan mı Büyük Demek İstemiş :26: Sizde Boş Burmayın Canım Sinir Edin Adamlarla Dalga Geçin Madem Öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?