yemin ediyorum tam öküz vallahi öküz

bende 1,68 57 kilo oldğum halde benimki de bana tosunum der sinir olduğum için bilerek yapıyo bnce takma sende bebeğim erkek değil mi ne sağları belli oluyor ne solları bazen bakıyorum o kadar romantik güzel güzel konsuuyor flan baznde tam bir öküz her haliyle seviyorum ama beni sinir etse de

Ay başlığı görünce çok güldüm

Öküzleri yontmanın tek yolu bence onların davrandığı şekilde davranmak.Bir- ilgisiz ama başka şeylere ilgili.Onu ikinci plana atın her zaman.
İki-lafınızı esirgemeyin.Demiş ya annem bana beddua etmişti falan diye bişeyler saçmalamış orda.
Benim annem de bana beddua etmişti öküzle evlenrsn inş falan diye ama ben memnunmuş gibi yapıyorum falan de.Bu tarz konuşmalarda üste çıkmalısın trip atmak ona devam etme olanağı sunuyor.
Ya da sinirlen.Bu tarz konuşmaya devam edersen kalbini kıracağım falan diye.
Üç-Kaybetme korkusu yaşat..

Hem erkekler zapzayıf dal gibi kadınlardan hoşlanmıyor.Ben zayıfım ne memem ver ne popom

Ayy sinir oluyorum erkeklerin şu löm löm hareketlerine . Ne kadar çirkin bir ifade kullanmış. Gel de buz gibi soğuma şu lafı duyduktan sonra... Tek öküzlüğü buysa geçiştirilebilir ama genel tarzı buysa çok uğraştıracak gibi. Çıkar arkadaşının yanında ters bi laf eder, anne babanın yanında saçma sapan konuşur, hassas olduğun konularda langır lungur bişeyler söyler. Bunlar sürekli tekrarlanırsa sevgi saygı kalmaz ortada. Eğitilebilir biri olsa da yaptığının yanlış olduğunu anlasa bari

öküz dediler geldik allahım bunların neslini tüketmek lazım öküzleri sadece kurban bayramında görmek istiyorum

Al benden de o kadar. ..
Arkadaslar esime dedim ki filanca kadın (akrabadan) ile aramda iki kilo var. (67 kiloyumً o kadın da 65) esim ne dese beğenirsiniz "hadi ya O o kadar kilolumu?" Bu ne demek ya sınır oldum. Zaten o kadına bakışlarını da yakalamıştım daha onceden beri kiskaniyordum.

Ne cirkin! İnsan sevdiginin kilosu olsa bile uzulme verirsin diye teselli eder... Sevgi budur benim anlayisimda, birak bu odunu canim sen, bosver! Uzulme de degmez bu odunun soyledikleri icin...

Ne cirkin! İnsan sevdiginin kilosu olsa bile uzulme verirsin diye teselli eder... Sevgi budur benim anlayisimda, birak bu odunu canim sen, bosver! Uzulme de degmez bu odunun soyledikleri icin...

Menekşecik ben de kocamı mı bırakıyim ? Kırıldım diyorum hemen suc bastırıyor. Ben daha kötülerini yapıyormuşum hic te bu tarz seyler söylemem asla kırmam. O da kilolu ama ben ona hep sen zayıflama ben seni öyle seviyorum diyorum. Aslında zayıflamasını da istiyorum.

Yalnız Çoçom Kısmını Anlamadım Kalçan mı Büyük Demek İstemiş :26: Sizde Boş Burmayın Canım Sinir Edin Adamlarla Dalga Geçin Madem Öyle

bu erkekler bazen cidden patavatsız açıkçası bekarım rahatım gencim amaannnn sende 3 sene falan dinlemedim verdim yolu oaah pek rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…