Bende 49 dan 54 e çıktım ama herseyin bası çok istemek gerçekten.. Yaptıklarımı anlatayım..
Normalde çok iştahsızım günde 3 öğün yesem yeterdi. Öğünlerimi artırdım ve herseyden önemlisi doysam bile kendimi zorladım. Gece yemek çok önemli ne kadar geç yersen ye yatarken mutlaka yine bişeyler ye ve yat..
Öğünlerim..
Her sabah kahvaltının yanında keçiboynuzu pekmezi + tereyağı yedim ikisi çok güzel oluyor ( ve ikiside doğal olcak) tabiki ekmeği ve hamur işlerini artırdım, açma, poğaça ekledim kahvaltıya..
Ara öğün olarak Süt ve kuru yemiş, fındık, badem, kuru üzüm yedim..
Öğlen yemeğinde o gün ne varsa ayrım yapmadan yedim ve tabağıma hep yiyebileceğimden daha fazlasını koydum. Bitirmeye zorladım kendimi zaten zamanla iştahın açılıcaktır.
3-4 arası mutlaka 1-2 meyve yedim. Muz, elma vs..
İkindi de Çayla birlikte bisküvi, kek, çikolata vs çeşitli abur cuburlar yedim..
Akşam yemeğinde Evde ne yemek varsa ondan yedim tabi yine tabağıma çok çok koydum ve kedimi bitirmeye zorladım.
Ve en önemlisi yatarken Patates püresi yaptım kendime( patates, kaşar ve tereyağıyla sadece) Ekmek arası yaptım yedim ve yattım. Kimisi süt ve bebe bisküviside yapıyo tercih sana kalmış. Ne kadar tok olursam olayım üşenmedim ve yaptım..
- Yazın genel olarak kilo verilir bende verdim biraz ama kışın alırsın inşallah.. Herşeyin başı azim ve istek..
Söylediklerimi yaparsan ve bir değişim olursa bildirirsen sevinirim.. :)