• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemin ettim gitmeyecegime so

eflatun02

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
178
88
13
33
Merhaba benim konum baba min ailesi. yaşadığımız o kadar olay var ki yazsam bitmez babamın dokuz kardeşi var. Kısaca anlatmak istiyorum. Babam yurt dışında yıllarca gelmedi görmedim. arayıp soruyor ihmal etmiyor bizi. Sorun şu ki babamı hep somurduler. para dan başka birşey bilmediler hep tartışma yaşadık. Hep bize karşı soğuklar annemden nefret ediyorlar. Annem melek gibidir kimseye zararı olmaz. binada oturuyoruz binada babamın ailesinin bizi evden kovmak istediler. Babam parasını istedi vermediler babam o zaman onların gerçek yüzünü gördü böyle çok sorun yaşandı evlendim düğünü me gelmediler ne büyük babam ne baba annem ne hala larim nede a mcalarim hiç kimse gelmedi en büyük torunları bendim üzüldüm üzülme dim değil. O zaman yemin ettim ölselerde asla mezarlarına gitmeye cem dedim. Su an evliyim bir tane bebegim var. Annemgil paralarını alıp ordan çıktılar. Çok şükür ki kurtuldular. onları gorsemde sormuyorum artık bitti ler onlar benim için. Onca şey var ki anlatamıyorum insan hiç evladını gelin ini torunlarını kovar mi??? Siz olsanız gider miydiniz???

Son düzenleme:
Boşverin babanın ailesi çok da önemli değil.aile anne baba çocuktan oluşur.hala amca bilmem nesi olmasa da olur.siz yuvanıza odaklanın görüşmek istemiyorsanız da görüşmeyin derim...

Allah korkusu olmayan herkesin yapıcağı türden şeyler.Şaşırmıyorum artık ben şahsen.Allah sorsun ne diyim.

Üzülme , bırakın sizi sevenler etrafınızda olsun ,üzenler değil ,anneniz de rahatlamış taşınmış ordan önünüze bakın onlar ne zaman arar sizi Biliyormusun zorda kalınca.......zarar gelenden uzak olcaksin yuvanda mutluluklar canım

ben onların yanına gitmem mezarlarına gidermiyim bilmiorum çok umursamayın sizinde bir aileniz var ona bakın boşverin... oğlunu kovam torununu görür mü?

Kovar ki...

Ben olsam bir daha da görüşmem. Beni kovan insanlarla görüşmem için ne gibi bir büyük sebep olabilir ki?

Hepinize çok teşekkür ederim. hayat bana öyle şeyler öğretti ki. Ölseler mezarlarına gitmem. Cekmedigimiz kalmadı çok yiprandik. Ama annemden şunu öğrendim sabretmeyi Allahtan ümidini asla kesmeyecegini günü geldiğinde mutluluğu yakalayacağını öğrendim...

Akrabanın yaptığını akrep yapmaz derler
Hepsi aynı değil o ayrı ama kurtulmuşsunuz geriye dönüp bakmayın
Unutmak en büyük ceza

Kovuyorlar canim. Benim bizimle yasayan babannem hepimize beddua ediyor ve hicbirimizi sevmedigini soyluyor. Halbuki babanne ama hayat ve insanlar boyle birsey.

Çok şükür kurtulduk orası öyle. Böyle insanlar öbür dünyayı düşünmezler mi. Babaannem namaz kılıyor ama inanın boş kılıyor. Hiç bir zaman hakkımı helal etmiyorum onlara.

Benimde bu erkek evladım var inanın ona baktığımda ben bu çocuğu kovabilir miyim ona öyle içim açıyor ki olsemde bırakmam asla. Peki diğerleri nasıl kiyabiliyor bunu anlamış değilim.

Back
X