- 22 Ocak 2016
- 178
- 88
- 13
- 33
Merhaba benim konum baba min ailesi. yaşadığımız o kadar olay var ki yazsam bitmez babamın dokuz kardeşi var. Kısaca anlatmak istiyorum. Babam yurt dışında yıllarca gelmedi görmedim. arayıp soruyor ihmal etmiyor bizi. Sorun şu ki babamı hep somurduler. para dan başka birşey bilmediler hep tartışma yaşadık. Hep bize karşı soğuklar annemden nefret ediyorlar. Annem melek gibidir kimseye zararı olmaz. binada oturuyoruz binada babamın ailesinin bizi evden kovmak istediler. Babam parasını istedi vermediler babam o zaman onların gerçek yüzünü gördü böyle çok sorun yaşandı evlendim düğünü me gelmediler ne büyük babam ne baba annem ne hala larim nede a mcalarim hiç kimse gelmedi en büyük torunları bendim üzüldüm üzülme dim değil. O zaman yemin ettim ölselerde asla mezarlarına gitmeye cem dedim. Su an evliyim bir tane bebegim var. Annemgil paralarını alıp ordan çıktılar. Çok şükür ki kurtuldular. onları gorsemde sormuyorum artık bitti ler onlar benim için. Onca şey var ki anlatamıyorum insan hiç evladını gelin ini torunlarını kovar mi??? Siz olsanız gider miydiniz???
Son düzenleme: