Yemin töreni çilesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annem yorumsuz babam zaten bilmiyor
Gitmeyin tabiki.

Siz onun yedi sülalesi ile tanışıp şehir dışına giderken daha kendi babanızın haberi yok..

Demeyecek mi babaniz ileride,
kızım sen zaten kararını vermişsin, danışma zahmetinde bulunmamışsın, kendi kendine aile ile de tanışmışsın, nasıl bu kadarını yaptıysan, sonrasını da tek başına yap.
Ben olsam derdim.

7 senelik ilişkiyi nasıl saklamaya başardınız :) sahsen arkasında durabileceksem giderim. Yok ilerde yüzüme vururlar diye korkuyorsanız birşey diyemem.
Bilmiyorum ya inanın içim ıçimi yiyor bir yanım elalem için bu gururdan mahrum kalma sizin özel anınız diyor bir yanım kötü bir şey ima edilse dahi ben dağılırım kaldıramam hiç bulaşma diyor

Gitmeyin tabiki.

Siz onun yedi sülalesi ile tanışıp şehir dışına giderken daha kendi babanızın haberi yok..

Demeyecek mi babaniz ileride,
kızım sen zaten kararını vermişsin, danışma zahmetinde bulunmamışsın, kendi kendine aile ile de tanışmışsın, nasıl bu kadarını yaptıysan, sonrasını da tek başına yap.
Ben olsam derdim.
Der de napayım şartlar uygun olmadı baba biz sevgiliyiz diyip karşısına çıkmak istemedim en azından mezun olmak gerekiyor. Diğer yandan da yedi senedir ilişkiyi cebimde tutamıyorum illa ki bi olaylar gelişiyor gitsen bi dert gitmesen ayrı gerçekten her bakımdan yorucu bir süreç

Bilmiyorum ya inanın içim ıçimi yiyor bir yanım elalem için bu gururdan mahrum kalma sizin özel anınız diyor bir yanım kötü bir şey ima edilse dahi ben dağılırım kaldıramam hiç bulaşma diyor

Bunca anlattığınız yemin töreni bedelli askerlik değildir inşallah?

7 senelik bir ilişkinin arkasında durabilecek güç de görüyorsaniz kendinizi gidin derim. Gidip "merhaba ben sizin müstakbel gelininizim öpiyim anneciğim" diye takilmasaniz sorun yok. :)

Der de napayım şartlar uygun olmadı baba biz sevgiliyiz diyip karşısına çıkmak istemedim en azından mezun olmak gerekiyor. Diğer yandan da yedi senedir ilişkiyi cebimde tutamıyorum illa ki bi olaylar gelişiyor gitsen bi dert gitmesen ayrı gerçekten her bakımdan yorucu bir süreç

Gitmeyin. Siz Orada iki dakika bulunup gurur duyacaksınız diye (o da neden hiç anlamadim) babanızın gururunu kırmaya değmez.
Şimdi yaşınız genc, ileride daha iyi anlarsınız.

Aileler işin içine girdiğinde eşimle 7 senelik sevgiliydik.
O geldi önce babamla tanıştı, sonra da eve ailesi ile birlikte tanışmaya geldiler.
Ben annesini babasını ilk defa kendi ailemle birlikte gordum
Bu sizin hayat boyu sınırınız, mesafenizi korur.
Önden önden gidip tanismak luzumsuz olmus.

Valla vatana millete hayırlı olur inşallah ama bana çile oldu. Erkek arkadaşımın yemin töreni var ayın 25 de. Gelmemi çok istiyor açıkçası ben biraz karamsarim sebebi de tanımadigim bir çok akrabasını görme ihtimalim var. Annesi babası ile daha önce bir kere yemek yemiştik. Başka da kimseyi tanımıyorum. 7 yilimiza gireceğiz daha geçtiğimiz mayısta ailesi ile tanistik yemin töreninden sonra sevgilim ise başlıycak benimde okulum bu yaz bitince inşallah bi şeyler düşünüyoruz ama ben inanın çok çekimserim yemin torenine gitmek icin şimdiden yüz göz olmak istemiyorum. Yani bi selam verir ellerini öperim ama yanımda sevgilim olmadan muhattap olmak istemiyorum. O da Ben napayım diyo. Valla günlerdir sırf bu konudan tartışıyoruz napim gelmesinler mi diyim diyo haklı ama beni de hiç anlamıyor ben öyle çok sıcak kanlı da bi insan değilim yani bi de ömrümde ilk defa göreceğim bir ortam felan kafam çok karışık kızlar Allah biliyor ya bi aksilik çıksada gitmesem diyorum ama bu sefer sevgilim çok üzülecek bana bi akıl verin bu durum nasıl çözülür. Annesi beni asker eğlencesine çağırmadı şimdi yemin törenin de gorcek iyi bi kadın gibi ama bir kere gördüm çokta emin değilim ara sıra arar sorar yavrum kuzum kızım der ama bundan da samimiyet anlaşılmıyor ki. Gideyim mi gitmeyin mi gidersem napayım ayrı yerde mi durayım yanlarında mi nasıl ortam olur ilk defa yemin törenine gidicem.
Sağ salim gelsin inşallah ama bana yemin törenlerinde bu tip insanlari başına toplama davranışı anlamsız geliyo. Anne baba orda olsun yeter. Erkeklerin de bu yemin törenini abartmasi tuhaf. Bilmiyorum benim eşim asker belki de tüm bunların daha fazlasını yaşadığımız için öyle hissediyorum ama ben olsam gitmezdim çünkü ailesi oradayken benimle zaten vakit geciremicek . Annesi babası akrabaları gelecekmiş sizinle vakit geçireceğine inanıyo musunuz. Açıkçası benim oğlum böyle yapsa ben üzülürüm ,annenin özlemi bambaşka bişey ama çocuğu anne babası ordayken henüz aralarında bi resmiyet olmayan bi kızı seciyo. Eğer nişanlı falan olsaydınız gidebilirsiniz derdim.

Gitmeyin. Siz Orada iki dakika bulunup gurur duyacaksınız diye (o da neden hiç anlamadim) babanızın gururunu kırmaya değmez.
Şimdi yaşınız genc, ileride daha iyi anlarsınız.

Aileler işin içine girdiğinde eşimle 7 senelik sevgiliydik.
O geldi önce babamla tanıştı, sonra da eve ailesi ile birlikte tanışmaya geldiler.
Ben annesini babasını ilk defa kendi ailemle birlikte gordum
Bu sizin hayat boyu sınırınız, mesafenizi korur.
Önden önden gidip tanismak luzumsuz olmus.
Çağırdılar napim gitmemek ayıp olur diye düşünmüştüm dışarda bi yemek yedik

Sağ salim gelsin inşallah ama bana yemin törenlerinde bu tip insanlari başına toplama davranışı anlamsız geliyo. Anne baba orda olsun yeter. Erkeklerin de bu yemin törenini abartmasi tuhaf. Bilmiyorum benim eşim asker belki de tüm bunların daha fazlasını yaşadığımız için öyle hissediyorum ama ben olsam gitmezdim çünkü ailesi oradayken benimle zaten vakit geciremicek . Annesi babası akrabaları gelecekmiş sizinle vakit geçireceğine inanıyo musunuz. Açıkçası benim oğlum böyle yapsa ben üzülürüm ,annenin özlemi bambaşka bişey ama çocuğu anne babası ordayken henüz aralarında bi resmiyet olmayan bi kızı seciyo. Eğer nişanlı falan olsaydınız gidebilirsiniz derdim.
Valla aynını dedim tamam her şey süper harika ama ben hangi sıfatla orda olucam dedim. O da dediki ben sana nisan yapalım dedim nikah bile kıyalım dedim ama sen sıra degil dedin beni erteledin napim şimdi burdan cikayim nisan yapıp geri mi gireyim nişanlı sıfatıyla gel diye diyo

Valla aynını dedim tamam her şey süper harika ama ben hangi sıfatla orda olucam dedim. O da dediki ben sana nisan yapalım dedim nikah bile kıyalım dedim ama sen sıra degil dedin beni erteledin napim şimdi burdan cikayim nisan yapıp geri mi gireyim nişanlı sıfatıyla gel diye diyo
Her şeyin zamanı var diyin . Zaten yemin töreninden sonra bi izin dönemi olacak gelince size istediği kadar zaman ayirsin . Bu arada yaşlar kaç? Çünkü eş adayınız bana evlilik için erken fikriyati oluşturdu, henüz yeterli anlayış ve olgunluk yok. Ayrıca anne babanıza ne diyeceksiniz? Yani benim ailem pek sıcak bakmazdi böyle bi konuya

Gitmeyin ailemi ayarlaamadım dersiniz,sizin resim bana diyet bozduracak 😃😊

Gitmeyin ailemi ayarlaamadım dersiniz,sizin resim bana diyet bozduracak 😃😊
Valla yalan soylucek kiviracak hiçbir durum yok ya dümdüz gelmiyorum diyeceğim ya da gidicem. Tuzla yapmışlar benim kazandibiyi güzel değil sevmezsiniz

Her şeyin zamanı var diyin . Zaten yemin töreninden sonra bi izin dönemi olacak gelince size istediği kadar zaman ayirsin . Bu arada yaşlar kaç? Çünkü eş adayınız bana evlilik için erken fikriyati oluşturdu, henüz yeterli anlayış ve olgunluk yok. Ayrıca anne babanıza ne diyeceksiniz? Yani benim ailem pek sıcak bakmazdi böyle bi konuya
Ikimizde 22 yaşındayız annemin haberi var hayırlısı olsun felan tarzında kaçamak cevaplar verdi sorduğum da O gün gelsin konuşuruz felan yaptı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X