Yemininize bile inanmayan insan

Bu şahıs eşimin kuzeni, konuyu açmak istemiyorum ifşa olmayım diye ama bana yazdı ve tartıştık kendisiyle eşime bunu söylediğimde kimbilir sen mi onu kışkırttın deyince sildim attım o da gitmiş hesap sormuş ve onun dediklerine inanmış cunku ben haklı olsam silmezmişim bile yazdıklarını. Ee en basından bana inanmadın ki sen silmesem be anlamı kaldı.

Çok üzüldüm kötü bir durum. Hele kadınmış diğer kişi. Erkek olsa hadi kıskançlık diyeceğim de başka bir kadının lafına karşı seninkine inanmaması çok kötü. Belki karşına alıp ben aynısını yapsam senin değil başka adamın lafına inansam desen anlar diyeceğim ama bence çabalama bu sefer kendini çek bekle bakalım.

ama neden böyle düşünüyor

yani ne bileyim eşime senin kuzenini bana böyle dedi böyle yazdım desem inanmaz galiba

zira kuzeni ile muhatap olmam

neden sildiniz cidden kışkırtmak ille de kasıtlı olmaz ki

sizin hiç bilmediğiniz bir olayda yarası vardır bir şey dersiniz karşıdaki kışkırtılmış olur vs vs

birinize itimat etmesi gerekirse bu sizsiniz ama o ne anlattı sen ne anlattın ve hangisi mantığa daha uygun bunlar da önemli

Silmemin kolay olduğu biriyse hiç düşünmem ailemden biri mecbur görüsecegim biriyse mümkün olduğunca mesafemi koyarım eğer eşimse bu ilişki gözden geçirilmeli

Onu dersem hiç altta kalmaz. Haklı olsan silmezdin dedi ya orda dedim ki kendi kendime ben neden kendimi hala anlatmaya çalışıyorum ki, bırakayım birbirlerini yesinler nasılsa doğru uzun sure saklı kalamıyor öyle de bir huyu var gerçeklerin. Dedigin gibi canim zaten kendimi geri cektim birbirlerini yesinler.

Emin ol hiç demediğim seyleri demişim gibi anlatmış yanı bildiğim iftira atmış. Mesele burda bana iftira atması benim onu kışkırtmış olmam degil ki onu bile yapmadım bana sardı.

Canim esin erkek kuzeni bisiler yaziyo sende bunu esinle paylaşın ca esin kuzenine inanip ona onlari yazdiranin sizin tutumunuz olduğunu size soyluyor... dogru anladiysam cok incitici kirici bir hikaye. Abdestinden suphen olmayabilir ama neye inanirsa inansin diyebilecegin bir durum konu degil.bahsi gecen kisi tanidik.

Emin ol hiç demediğim seyleri demişim gibi anlatmış yanı bildiğim iftira atmış. Mesele burda bana iftira atması benim onu kışkırtmış olmam degil ki onu bile yapmadım bana sardı.
Ahh meteorid kuzeni erkek sandim odum koptu resmen.bayanmis. aman iyi.boyle bir durumda yemine bile gerek yok.net cvplarla at gitsin.istedigine inansin

Canim Kişi bayan kuzen erkek olsa bu noktalara gelmez zaten erkek adam benle anlaşamıyorsa muhattap olmaz en basından. Bu bayanın da eşime ilgisi falan Yok mesele kıskançlık ta degil. Ama anladığın gibi keske silmeseydim o yazdıklarını.

evet benim için biter

hele büyük bir şeyse

küçük bir şeyse duruma göre affedebilirim şaka gibisindense

Seni hırpala bu durum git gide çığ gibi büyüyecektir şüphen olmasın.Yarın birgün her konuda seni suçlayacaktır

Seni hırpala bu durum git gide çığ gibi büyüyecektir şüphen olmasın.Yarın birgün her konuda seni suçlayacaktır
Valla sorma ama her seferinde de sonradan haklı çıkıyorum bundefa ama hiç savunmaya geçmiyorum haklı çıkayım o zaman yapacağımı yapacağım. Kötüye kötü olmak lazım ya gerçekten. Ağzımdan tek kelime hakaret bile çıkmadı tartışırken... gününü bekliyorum daha zevkli olacak.

Bu kisi size guvenmiyor, acik ve net. Ben boylesiyle iliskimi keserdim. Iliskiler guven uzerine kurulur. Ek olarak, yemin benim icin de inandirici bir unsur degil. Bosuna kimse icin yeminler edip, kitaplara el basmayin. Inanmiyorsa inanmiyordur size, yol verin gitsin.

İnsan kendi gibi bilirmiş ya ben yemine inanıyorum o yüzden başkası da benimkine inanacak, insan yalan yere yemin etmez diyorum ama salaklik olduğunu iyice teyit ettim artık. Vaktini bekliyorum sabıri da ögrendim etrafımdakiler sayesinde.

Hiç düzelmiycek bi durum için çabalama üzülürsün ..

Böyle şeylerle hiç uğraşmam ben
Bana inanmayan benimle evli kalmasın
Ömrümü kendimi kanıtlamaya çalışarak harcamam

Valla yalan yere o kadaar cok yemin eden var ki, o yuzden yemin o kadar da inandirici gelmiyor bircok kisiye artik. Durust olmayan insan yemininde de durust olmaz, guvenilmeyen insanin yeminine de guvenilmez. Isin ozu guven. O kisi size guvenmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…