Yeminli 29 gün

Su gibi

Mutlu olmak,Bir Seçimdir......!!!
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2015
310
293
39
Slm.
Bu benim 2. Günlügüm. Son aylarda kilo vermeyi istedikçe kilo aldım:KK43:
Artık planlarımı uygulayamıyorum. Kendime verdigim sözleride tutamadıkça iyice hem psikolojik olarak hem bedenen çöküyorum.Bu sefer çareyi yemin etmekte arıyorum. o_O
Yani bir yemin ettimki;dönemem. Dönmemem lazım. 29 gün sonra inş. istanbula gidecez eşimle. Bizim için çok güzel bi plan oldu bu. Bende kalan bu 29 günde aldığım fazlalıklardan kurtulmayı çooook istiyorum.
Günde 1000 kaloriyi geçmeyeceği m
Hergün 1000 ip atlayacağım
Hergün 500 bacak hareketi yapacagım
Ve haftanın 5 günü herhangi bi spor yapacağıma dair büyük yemin ettim:KK17:
Başlangıç kilom--57.8
Hedefim--54-55
Bugün başladım. İlk günümü başarıyla tamamladım. Darısı kalan 28 güne.

1.Günümün Özeti

Toplam:950 kalori aldım
1000 ip atladım
500 iç bacak çalıştım
Sabah ve akşam 45 dk dan 1.5 saat yürüyüş yaptım.
3 lt de su içtim:KK9::KK9:

Canim 1000 kere ip atlama cok fazla degil mi nasıl basariyosun

2.Günüm
500ml lik limonlu suyumu içerek güne başladım. Birazdan arkadaşıma mantı sıkmaya gideceğim.

Canim 1000 kere ip atlama cok fazla degil mi nasıl basariyosun
Slm canım. Açıkcası ben iple yapmıyorum. Elimde ip varmış şeklinde atlıyorum. Bir atlayışta 300 yapıp öyle öyle 1000 e tamamlıyorum. Çok zor degil. Hatta hiç zor degil. Hoppa

2. gün raporum

Evet çok şükür bu günüde geçirdim.:21:
Toplam;1000 kalori aldım.
500 bacak hareketi
1000 ip atlama
1 saatte yürüyüş yaptım. :nazar:
Genelde 16:00 den önce yemek yemeyi bitiriyorum.
Kalorileri Diyetkolik sitesinden hesaplıyorum. Çiynedigim şekerli sakızdan tutta suyuma sıktığım limona kadar hesaplamaya çalışıyorum:KK53:
3 lt su içerim zaten günde. Severim suyu. :KK45:
Eh artık bu kadar emegin bi karşılığı olur insaallah. Yarın görüşmek üzere :KK15:

3.günüme 600 bacak sporu ve 500 mllik limonlu sıcak suyumu içrek başlamış bulunmaktayım. Hadi inşaallah herkes için hayırlı bi gün olsun. :KK37::KK37:

Bugün erkenciyim;
3.günümün özeti
Toplam:1000 kalori aldım(ince ince hesaplıyorum ama inş. Yanlış değildir )
1000 ip atladım
600 iç bacak hareketi
1.5 saat yürüyüş:KK73::KK73:

Günaydın
Bu nasıl bi hava degilikligidirki dün ışıl ışılken,bu gün kapkaranlık. Insanın içi sıkılıyor.
Neyse 20grlık minicik bi simit yedim pişman oldum. 80 kaloriymiş:KK57:
Zaten moralimde bozuk. Adetim gecikti. Şimdi çarşıya gidip test alacağım. Allahım insaallah korktugum Başıma gelmez.

Saat 12:30
Ve ben şimdiden 1000 Kalorilik hakkımı tükettimo_O
Yarın nasıl olacak bilmiyorum:KK43::KK43:

4.gün özeti
Itiraf etmeliyimki gün geçtikçe zorlanıyorum. Önceden az yediğimi düşünürdüm. Demekki baya kalori alıyormuşum. Zira 1000 kalorilik hakkımı "acaba en çok ne yiyebîlirim?ne yersem doyurucu olur"diye düşüne düşüne bir hal oluyorum:confused:
Bu günde olması gerektiği gibi;
1000 kalori almaya çalıştım.
600 bacak sporu
1000 ip atlama
45dk yürüyüş
4.günümde tamamlandı çok şükür. Kaldı 25 gün
Allah yardımcım olsun inş. Istanbul hayaliyle,vatanım lezzetli yiyeceklerinin:KK53:düşüncesiyle koskolay geçip gidecek bu 25 gün.
Yarın görüşmek üzere:KK16::KK16:

Slm canım. Açıkcası ben iple yapmıyorum. Elimde ip varmış şeklinde atlıyorum. Bir atlayışta 300 yapıp öyle öyle 1000 e tamamlıyorum. Çok zor degil. Hatta hiç zor degil. Hoppa

tavsiyem iple atla normal ziplamayla ip ayni degilmis spor hocamdan duymustum iple atlarken daha cok kalori yakiliyomus nacizane soylemek istedim kolay gelsin canim :KK66:

Günaydın 5.günüm
500 ml lik sıcak suyumu içerek ve bacak sporumuda yaparak güne başlamış bulunmaktayımHoppa
Kolay stressiz bi gün olur inş.
Bu arada test yaptım. Çok şükür hamile değilim. umarım biran önce gelir artık.

tavsiyem iple atla normal ziplamayla ip ayni degilmis spor hocamdan duymustum iple atlarken daha cok kalori yakiliyomus nacizane soylemek istedim kolay gelsin canim :KK66:
Slm.
Tavsiyen için çok teşekkür ederim canım.
Aslında ipimde var. Hatta bir kaç kerede iple denedim. Gerçektende çok yorucu oluyor. Tek sorunum iple atlarken çok ses oluyor. Bide 50-60 yapmadan ya yoruluyorum yada ipe takılıyorum. Bu yüzden ipten vazgeçmiştim. Ama hatırlattın için çok sagol. En azından günde 200-300 iple zıplayım:KK39::KK15:

Slm.
Tavsiyen için çok teşekkür ederim canımalayıa ipimde var. Hatta bir kaç kerede iple denedim. Gerçektende çok yorucu oluyor. Tek sorunum iple atlarken çok ses oluyor. Bide 50-60 yapmadan ya yoruluyorum yada ipe takılıyorum. Bu yüzden ipten vazgeçmiştim. Ama hatırlattın için çok sagol. En azından günde 200-300 iple zıplayım:KK39::KK15:

Ben eminim sen istedigin kiloya ulasicaksin :KK66: ALLAH yardimcimiz olsun :KK66: aynen tatlim iple atlayinca bende cok yoruluyorum :KK66: rica ederim :KK66:

Ben eminim sen istedigin kiloya ulasicaksin :KK66: ALLAH yardimcimiz olsun :KK66: aynen tatlim iple atlayinca bende cok yoruluyorum :KK66: rica ederim :KK66:
Msjın çok mutlu etti beni çooook teşekkür ederim. Okadar pozitifki:KK36:inşaallah hepberaber,her isteyen gayret eden hedefine ulaşıp başarır.
Sende istediğin kiloda hayalindekinden bile daha güzel bir dügünün olur inş. :KK15::KK15:

Msjın çok mutlu etti beni çooook teşekkür ederim. Okadar pozitifki:KK36:inşaallah hepberaber,her isteyen gayret eden hedefine ulaşıp başarır.
Sende istediğin kiloda hayalindekinden bile daha güzel bir dügünün olur inş. :KK15::KK15:

AMIN INSALLAH KUZUM ALLAH razi olsun :KK66:
INSALLAH hepimiz hedefimize ulasiriz :KK66: ben grdgm zmnlar günlüğüne gelirim elimden geldigince desteklerim seniii canimmm benim cok sagol guzel sozlerin icin:KK19::KK15:

Canim ben ise gidiyorum isten sonra günlüğüne misafirlige gelirim öpüyorum senii:KK15:

AMIN INSALLAH KUZUM ALLAH razi olsun :KK66:
INSALLAH hepimiz hedefimize ulasiriz :KK66: ben grdgm zmnlar günlüğüne gelirim elimden geldigince desteklerim seniii canimmm benim cok sagol guzel sozlerin icin:KK19::KK15:
Amiiiin inşaallah canım:KK68:
Bende sana uğrarım. Bakarsın birbirimizin başarısına Şahit oluruz inş. :KK37::KK19:

X