Yeminli 29 gün

Bende resmimi paylascam gunlugumde kuzum ilk halimle 2 ay sonra diyetimden sonraki halimi 23 nisan :KK66:
Kuzum bende senin kadar ip atlasam super olcak yaa supersin guzellik tabiki incelme olur kuzum azimine hayranim:nazar: MASALLAH kuzuma :KK66: kuzu ondan tartldnmi diye sordum 5 gunde 5 kilo acaba etkili olcak mi merak ettim:KK48:
Ooo bende çok merak ediyorum zaten seni canım. Eminim fark büyüktür.
Merakla bekliyorum resmini:KK66:
Sende güzel spor yapıyorsun canım.
Zamanla spor programların değişir zaten. Bi zaman gelir ipe ağırlık verirsin sende:KK66:

AMIN bitanem iNSALLAH a:KK68:sen nekadar iyi bi insansin melek gibi destegini yuregime hisettum yuregine saglik melegim cok sagol rica ederim bitanem ne demek Ne mutlu bana:KK15:
:KK36::KK36:Canım arkadaşım seni Can'ı gönülden destekliyorum. Herzaman duacınım. Sen zaten hakediyorsun. Allahım emeklerini zayi etmesin inş.
Bu arada asıl sen çok iyisin. Herkesle o kadar ilgilisinki canım. Bütün güzellikleri, bütün güzel sözleri, iyi niyetleri hak ediyorsun canım:KK15::KK15:

25. Günümde
Herşey ne güzel giderken eşimin ısrarıyla dışarı çıktık.ve dondurma yiyerek diyetimin dışına çıktım. Sonrasındada baya bi peynir yedimo_O:KK12:
Kaçamakları bol bir gün oldu:KK12:
Ya ben kendimi kastıkça yememek için daha çok yeme istegim oluyor. Önceden 1 haftada 2 haftada kaçamak yaparken şimdi nerdeyse her 3. Günümde bir kaçırıyorum.
Artık hedefim: kilo almayım yeter:KK17:
Sabah 1 saat
Akşam 30 dk. Yürüyüş
1000 ip atlama
500 bacak sporumu yaptım.
Yarın meyve günü.
Bakalım nasıl geçecek???

:KK36::KK36:Canım arkadaşım seni Can'ı gönülden destekliyorum. Herzaman duacınım. Sen zaten hakediyorsun. Allahım emeklerini zayi etmesin inş.
Bu arada asıl sen çok iyisin. Herkesle o kadar ilgilisinki canım. Bütün güzellikleri, bütün güzel sözleri, iyi niyetleri hak ediyorsun canım:KK15::KK15:

Sozlerinden duygulandim bitanem yaa cok tesekur ederim melegim:KK15: iNSALLAH balimmm seviyoyum seni hersey gonlunce olsun INSALLAH balim benim:KK19:

25. Günümde
Herşey ne güzel giderken eşimin ısrarıyla dışarı çıktık.ve dondurma yiyerek diyetimin dışına çıktım. Sonrasındada baya bi peynir yedimo_O:KK12:
Kaçamakları bol bir gün oldu:KK12:
Ya ben kendimi kastıkça yememek için daha çok yeme istegim oluyor. Önceden 1 haftada 2 haftada kaçamak yaparken şimdi nerdeyse her 3. Günümde bir kaçırıyorum.
Artık hedefim: kilo almayım yeter:KK17:
Sabah 1 saat
Akşam 30 dk. Yürüyüş
1000 ip atlama
500 bacak sporumu yaptım.
Yarın meyve günü.
Bakalım nasıl geçecek???

Dondurmayi bende ozledim:KK48: uzme kendini kuzum sporun guzel dengelemissin meyve gunu zor gecer kuzum ALLAH KOLAYLIK versin balim:(

Dondurmayi bende ozledim:KK48: uzme kendini kuzum sporun guzel dengelemissin meyve gunu zor gecer kuzum ALLAH KOLAYLIK versin balim:KK43:
Ben meyveye bayılırım canım. :kk77:
Günlerimi meyve yiyerek geçirebilirim.
Ama; yarın bahçemizde yufka, Gözleme, Katmer :kk77:yapılacak. Ve herkes bunları yerken benim meyve yemem baya zor olacak gibi. Bakalım belkide hiç gitmem bahçeye. Bu zayıflamak Uğruna neler çekiyoruz degilmi ama:KK14:nelerden vazgeçiyoruz

Ben meyveye bayılırım canım. :kk77:
Günlerimi meyve yiyerek geçirebilirim.
Ama; yarın bahçemizde yufka, Gözleme, Katmer :kk77:yapılacak. Ve herkes bunları yerken benim meyve yemem baya zor olacak gibi. Bakalım belkide hiç gitmem bahçeye. Bu zayıflamak Uğruna neler çekiyoruz degilmi ama:KK14:nelerden vazgeçiyoruz
katmerede bayılm ne yaln soylym :(

26. Gün Özeti ;
Sabahı bol sporlu, akşamıda bol kalorili bir gün oldu:KK43:
Insan bir gün yemeyle kilo alırmı yaa:KK57:
Kendimi 5 kilo almış gibi hissediyorum.
Az yemeye yemin ettiğimden beri bir istikrarsızlık, iradesizlik hakim bende:KK42:
Yeme konusunda yeminimide tutamadım. Çok üzgünüm bunun için çok. :cry:
Sporum;
1,5 saat hızlı tempo yürüyüş
1000 ip
500 bacak sporu yaptım.

26. Gün Özeti ;
Sabahı bol sporlu, akşamıda bol kalorili bir gün oldu:KK43:
Insan bir gün yemeyle kilo alırmı yaa:KK57:
Kendimi 5 kilo almış gibi hissediyorum.
Az yemeye yemin ettiğimden beri bir istikrarsızlık, iradesizlik hakim bende:KK42:
Yeme konusunda yeminimide tutamadım. Çok üzgünüm bunun için çok. :cry:
Sporum;
1,5 saat hızlı tempo yürüyüş
1000 ip
500 bacak sporu yaptım.

Uzme kuzum kendini sporla guzelce inceldin taritdan cok kyafetler den belli oluyor kilo verdgmz kuzum :KK23:

Uzme kuzum kendini sporla guzelce inceldin taritdan cok kyafetler den belli oluyor kilo verdgmz kuzum :KK23:
Bugün kaçırmasaydım aslında iyi gidiyordum. Aynada kendimi iyi görüyordum.
Ne zaman ölçüyü kaçırdım Biranda bütün görüşüm degişti:KK57:
Aynadaki görüntüm, üzerimdeki etek, beynimdeki düşünceler Biranda şişti :KK43::KK57:

Bugün kaçırmasaydım aslında iyi gidiyordum. Aynada kendimi iyi görüyordum.
Ne zaman ölçüyü kaçırdım Biranda bütün görüşüm degişti:KK57:
Aynadaki görüntüm, üzerimdeki etek, beynimdeki düşünceler Biranda şişti :KK43::KK57:

Bahcede mi bozdun diyetini kuzum kiyamam

Evet canım bencede:KK5:
Bu arada senide uyku tutmamış anlaşılan. Seni mutluluktan, benide çok yemekten herAlde:rolleyes:
Türkiye'de saat 03:00 degilmi

Evet tatlim 3 ;) yarin is yok benim tatilm benide uyku tutmadi yarin bol bol uyurum tatil olmasiii ne guzel ;) sen nerdesn yabanci bi ulkedemii balim

Back
X