Yeminli 29 gün

Yok canım keşke bahçede bozsaydım :KK53:
Bahçeden eve gelince oldu ne olduysa:KK45:
Kesin bahçedeki teyzelerin nazarı degdi:KK48:
Çok yürümeme kafayı taktılar:KK47:

bagda bahcede insanin acik havada karni ackrya ben orda yedin sandm:KK64::KK48: yarin sen bu isi cozersin ;)

bagda bahcede insanin acik havada karni ackrya ben orda yedin sandm:KK64::KK48: yarin sen bu isi cozersin :KK66:
Canım ya ben insanların yanında okadar iradeli oluyorumki:cool:
Ama yalnız kalınca bir türlü söz geçiremiyorum kendime.
Bahçede hiç bişey yememiştim halbuki:confused:

Yarın çözmem lazım. Mecburum. Insaallah çörerim canım:KK19:

Yasin kac kuzum ;) olsun kuzum ya olur ole seyler toparlarsin kendini ben guveniyorum sana ;)

MASALLAH canim benimmm ALLAH bagislasin ne mutlu tekrardan seninle gurur duydum 2 cocugun olmus 57 kilosun taktir ettim kuzummm bende senin gibi olmak isterim MAŞALLAH balima :KK66:
Ayy canımmm yerlerde sürünen psikolojime ilaç oldun canım benim. Içime tekrar bir Ümit dogdu. Herşey bizim elimizde. Rabbimde izin verirse herşeyi başarırız inş. Canım:KK19:

Ayy canımmm yerlerde sürünen psikolojime ilaç oldun canım benim. Içime tekrar bir Ümit dogdu. Herşey bizim elimizde. Rabbimde izin verirse herşeyi başarırız inş. Canım:KK19:

ne mutlu bana Herzman yanindayim balimmm ;) basaricaz ALLAHIN izniyle kuzummm :KK15:

Oy oy yaşın en güzel zamanı. Ne çocuk, ne orta. Tam genç yaşıdır 25. Allah hayırlı saglıklı uzuuuun bir Ömür nasip etsin inş. sana canım.

Aynem kuzum her yasin guzelligi var:KK66:
AMIN canim benimmm sanada cocuklarinla esinle ailenle huzurlu saglikli uzun omurler nasip etsin INŞALLAH kuzum:KK68:

Seninle sohbet cok guzeldi kuzum uykun gelmis kiyamam tuttum senide hakini helal et hadi guzelce uyu dinlen gorusmek uzere hayirli geceler balim:KK15:

Seninle sohbet cok guzeldi kuzum uykun gelmis kiyamam tuttum senide hakini helal et hadi guzelce uyu dinlen gorusmek uzere hayirli geceler balim:KK15:
Helal olsun canım. Olurmu bende çok mutlu oldum bu sohbetten canım. Sende çok geç kalma iyice gece uykusunu al. :KK48:
Annelik damarım tuttdu:KK45:
Hayırlı geceler canım. :KK15:

Back
X