- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Yok canım keşke bahçede bozsaydım
Bahçeden eve gelince oldu ne olduysa
Kesin bahçedeki teyzelerin nazarı degdi
Çok yürümeme kafayı taktılar![]()
bagda bahcede insanin acik havada karni ackrya ben orda yedin sandm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım keşke bahçede bozsaydım
Bahçeden eve gelince oldu ne olduysa
Kesin bahçedeki teyzelerin nazarı degdi
Çok yürümeme kafayı taktılar![]()
Evet canım ben almanyadayım.tatil günleri güZel oluyor. Özgürlük gibi![]()
Canım ya ben insanların yanında okadar iradeli oluyorumkibagda bahcede insanin acik havada karni ackrya ben orda yedin sandmyarin sen bu isi cozersin
![]()
Yarın çözmem lazım. Mecburum. Insaallah çörerim canımCanım ya ben insanların yanında okadar iradeli oluyorumki
Ama yalnız kalınca bir türlü söz geçiremiyorum kendime.
Bahçede hiç bişey yememiştim halbuki![]()
Canım ya ben insanların yanında okadar iradeli oluyorumki
Ama yalnız kalınca bir türlü söz geçiremiyorum kendime.
Bahçede hiç bişey yememiştim halbuki![]()
Evliyim 10 senelik. 2 de Çocuğum var canım.Evliydin dimii kuzumorda saat kac simdii
tabi tatil gibisi yok yaaa
![]()
Yaş büyüyemiyen 30Yasin kac kuzumolsun kuzum ya olur ole seyler toparlarsin kendini ben guveniyorum sana
![]()
Evliyim 10 senelik. 2 de Çocuğum var canım.
Yaş büyüyemiyen 30
Ne zaman 30 olduysam artık. Hiç haberim yok. Sen kaçtın canım ?
Ayy canımmm yerlerde sürünen psikolojime ilaç oldun canım benim. Içime tekrar bir Ümit dogdu. Herşey bizim elimizde. Rabbimde izin verirse herşeyi başarırız inş. CanımMASALLAH canim benimmm ALLAH bagislasin ne mutlu tekrardan seninle gurur duydum 2 cocugun olmus 57 kilosun taktir ettim kuzummm bende senin gibi olmak isterim MAŞALLAH balima![]()
Oy oy yaşın en güzel zamanı. Ne çocuk, ne orta. Tam genç yaşıdır 25. Allah hayırlı saglıklı uzuuuun bir Ömür nasip etsin inş. sana canım.ne guzel gencecik annesinnn
23 nisanda 25 olcammm![]()
21 de anne oldum ben canım.ne guzel gencecik annesinnn
23 nisanda 25 olcammm![]()
Ayy canımmm yerlerde sürünen psikolojime ilaç oldun canım benim. Içime tekrar bir Ümit dogdu. Herşey bizim elimizde. Rabbimde izin verirse herşeyi başarırız inş. Canım![]()
21 de anne oldum ben canım.
Oy oy yaşın en güzel zamanı. Ne çocuk, ne orta. Tam genç yaşıdır 25. Allah hayırlı saglıklı uzuuuun bir Ömür nasip etsin inş. sana canım.
Âmin inş. Canım başaracağız.ne mutlu bana Herzman yanindayim balimmmbasaricaz ALLAHIN izniyle kuzummm
![]()
Yok canım ne gecikmesi. Tam zamanı.Ne guzelll guzel anne
Ben evlilik icin gecikmisimyasim 25
![]()
Helal olsun canım. Olurmu bende çok mutlu oldum bu sohbetten canım. Sende çok geç kalma iyice gece uykusunu al.Seninle sohbet cok guzeldi kuzum uykun gelmis kiyamam tuttum senide hakini helal et hadi guzelce uyu dinlen gorusmek uzere hayirli geceler balim![]()
Helal olsun canım. Olurmu bende çok mutlu oldum bu sohbetten canım. Sende çok geç kalma iyice gece uykusunu al.
Annelik damarım tuttdu
Hayırlı geceler canım.![]()