Bebek Beslenmesi yemiyor yaa

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

thymus20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
207
3
96
45
Batman
iki aydır çok güzel ek gıda alan bebeğim yemiyor ya ağzını öyle bir kapatıyorki açmıyor hiç ne yapmalıyım

çok doğru değil ama bebğinin sağlığı bozulmasındansa oyunla falan yedir konusarak müzik açarak ben açıkcası buaralar cep telefonu müziğimle yediriyorum ona bakarken yiyo napayım hiç yemese dah kötü minicikler daha

Aynı sorun bizde de var.
Önüne beni koysan yiyecek çocuk, kafasını çevirip itiyor kaşığı.Kök dişleri çıkmış ondandır dedim ama dişler çıktı çocuğun iştahı düzelmedi. Sadece meyve suyu içiyor.Sıcaklardan sanırım

bizimkide öle cnm diş çıakrtıyor çok guzel yerdi ama şimdi kaşığı görünce yuzunu buruşturuyor çok tiksinç bşimiş gibi gecicek ins bu gunlerdee çok üzülüyorum ama yapıck bişi yokk

aynı sorun bizdede var bıre cıksaydıda kurtulaydık bu durumdan dıs koklerı gozukuyor ama goruntuye gelemedıler.su dısında dıerlerı pek iştahsız vede kötü aglıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…