- Konu Sahibi bulunurhintkumasi
-
Baba beddusasından çok korkarım..
Ama olan olmuş, bu saatten sonra yanında olmak düşer..
Bu arada size ne gibi bir yanlış yaptı ki damat babanız affedemiyor?
biliyormusunuz bende böyle bir adamla evlensem babam değil belki ama annem beni kesinlikle silerdi..Damat değil de ailesinden evli bi adam bizim taraftan evli bi kadına baktı durdu istemeye geldiklerinde tüm aksam boyunca. Babam evden kovmamak için zor tuttu kendini. Zaten öncesinden de bir suru gariplikleri vardı, bu son damla oldu artık. Kardeşimin de daha sayamayacagim bir suru olayı oldu bize karşı. Hepsi toplanınca babam sildi kardeşimi, arkasından da bir suru beddua.
biliyormusunuz bende böyle bir adamla evlensem babam değil belki ama annem beni kesinlikle silerdi..
Aile çok çok önemli evlilikte..
o yüzden babanıza çok bir şey diyemiyorum..
bu arada anneniz içinde acil şifalar diliyorum
kardeşiniz kendi keyfi için kaçıp hepsinin huzurunu bozmuş..
bir evladın ailesini hiçe sayıp kaçması kadar kötü bir şey olamaz
heleki sonu belli olmayan bir erkeğin peşinden gitmek
tabiki ailenizinda haklı çok sebebi var yinede ailerler bir müddet sonra af ediyorlar.
kızgınlıkları geçiyor.
beddua meselesini bilemeyiz allah bilir
fakat babanız sizin ögrüşmenize kızmamalı sonuçta kardeş bugünse en ihtiyacı olduğu zaman insanlar bir adım atarken diğer adımlarıda düşünmeliler kendisi etmiş kendi bulmuş.
allah bebeğe ömür versin o tamamen günahsız
Çok pişman şimdi. Ben nasıl böyle bir şey yapabildim diyor ama olan oldu. Ben de çook kızgın olmama rağmen kiyamiyorum yine de. Ölümlü dünya iste ne bileyim..ailesisini hice saymis zaten sizi de bunları en başında goze alıp gitmis cocuk da yaptığına göre hayatından memnun.. uzak durun sizde
Kızlar çok kötüyüm. Özetleyeyim. Kardeşim aileme çok çektirdi, bize karşı ahlaksızlık yapan bi ailenin oğluna kaçtı gitti. Düğün mugun de yok. Tabi tüm aile ona çok kizdik. Babam gorusurseniz sizinle de görüşmem dedi. Ama et tirnaktan ayrılır mi, biz kardeşler görüştük. Annem atlatamadi, ilaçlarla duruyor. Psikolojik durumuna güvenip de görmeye konuşmaya cesaret edemiyor.
Şimdi kardeşim doğuma girdi. Tansiyon açısından da riskli. Babama daha önce citlatmis bizimkiler doğumda bari gitsek mi napsak diye. Babam da yine sizle gorusmem falan.. Belki haklı çok kotu şeyler yaşandı ama evlat bu, bu kadar da kin olmaz ki.. Ben uzaktayim uçup gidemiyorum, kardeşlerim babamdan çekiniyor, anneme söyleyemeyiz bile yine tramva geçirir. Çok baba bedduasi aldı kardeşim, çok korkuyorum şimdi bir şey olur diye. Yaninda bizim taraftan kimse yok şimdi, oysa en ihtiyaç duyduğu zaman. Biliyorum yapacağınız bir şey yok, içimi dökmek istedim. Bir de nolur bi duanizi esirgemeyin, hem kardeşim için hem de babamın kini için..
Hani durumu babanıza çaktırmadan siz bari yanında olsanızKızlar çok kötüyüm. Özetleyeyim. Kardeşim aileme çok çektirdi, bize karşı ahlaksızlık yapan bi ailenin oğluna kaçtı gitti. Düğün mugun de yok. Tabi tüm aile ona çok kizdik. Babam gorusurseniz sizinle de görüşmem dedi. Ama et tirnaktan ayrılır mi, biz kardeşler görüştük. Annem atlatamadi, ilaçlarla duruyor. Psikolojik durumuna güvenip de görmeye konuşmaya cesaret edemiyor.
Şimdi kardeşim doğuma girdi. Tansiyon açısından da riskli. Babama daha önce citlatmis bizimkiler doğumda bari gitsek mi napsak diye. Babam da yine sizle gorusmem falan.. Belki haklı çok kotu şeyler yaşandı ama evlat bu, bu kadar da kin olmaz ki.. Ben uzaktayim uçup gidemiyorum, kardeşlerim babamdan çekiniyor, anneme söyleyemeyiz bile yine tramva geçirir. Çok baba bedduasi aldı kardeşim, çok korkuyorum şimdi bir şey olur diye. Yaninda bizim taraftan kimse yok şimdi, oysa en ihtiyaç duyduğu zaman. Biliyorum yapacağınız bir şey yok, içimi dökmek istedim. Bir de nolur bi duanizi esirgemeyin, hem kardeşim için hem de babamın kini için..
Hani durumu babanıza çaktırmadan siz bari yanında olsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?