- Konu Sahibi bulunurhintkumasi
-
keşke siz kardeşler gitseydiniz kardeşinizin doğumuna.. babanız görüşmeyin dese de siz kardeşinizin yanına mutlaka ama mutlaka gidin.. isterseniz gizli gidin ama gidin.. bu sizin kardeşlik göreviniz !
kardeşiniz bir hata yapmış olabilir.. cezası ömür boyu sürmemeli.. bu kadar ceza ona yeter.. lütfen babanıza bunları söyleyin
kardeşinize de bebeğini alıp baba ve annesinden özür dilemeye gelmesini söyleyin.. "ben cezamı çektim ama bakın bu sizin torununuz lütfen beni onun için affedin" derse dayanamazlar.. hele yüzünü görürlerse hiç dayanamazlar.. kardeşiniz evine gelsin yoluna çıksın kendini affettirsin
Kardeş deyince burnumun direği sızlar , Allah yardımcınız olsun herkes hata yapar.
Cok zor bir durum Allah yardimciniz olsun. Kardesinizde iyiymis cok sevindim, Allah evladini anali babali büyütmeyi nasip etsin.
Madem kardesiniz pisman yaptiklarindan, gelip annenizden babanizdan af dilese. Artik bir torunlarida var, belki biraz yumusayabilirler..
varsın yakalanın canım siz de artık çocuk değil kişiliğiniz oturmuş bir bireysiniz, senin inadın karşısında vicdani red yaptık dersinizBen memleketime cok uzak bi yerdeyim maalesef. Kardeslerim de kucuk, babama yakalaniriz diye cesaret edemiyorlar.
umarim affeder babaniz.. ne diyeyim...Çok pişman şimdi. Ben nasıl böyle bir şey yapabildim diyor ama olan oldu. Ben de çook kızgın olmama rağmen kiyamiyorum yine de. Ölümlü dünya iste ne bileyim..
Benim de umudum o, inşallah..aileniz sonına kadar haklı ama olan olmuş artık.belki torunun resmini falan görse yumuşar dicem ama sizn bile görüşmenizi istemiyorki.inş herşey yolunu girer.
evet ben de merak ediyorum bunu soracaktım.. snaırım cesaretleri yok.. yasları da küçüktür...kardesiniz ve esi babanizin yumusamasi icin hic bi adim atmadilar mi simdiye kadar
Yaslari çok küçük değil aslında. 25 ler[minikkelebekk, post: 37725221, member: 461694"]evet ben de merak ediyorum bunu soracaktım.. snaırım cesaretleri yok.. yasları da küçüktür...
Ay alıntı yapmayı bi beceremedim telde.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?