Kızlar birkaç gündür giremedim foruma hastaydım :sinifsinif:
Yenge hanımla ilgili yeni gelişmeler var hemen aktarayım dedim ki rahatlayayım hem de paylaşayım dedim olumunekankayizsmile
Eşimle beraber perşembe kayınvalidemlere gittik,o gece orda kalıp cuma hepberaber kayımpederim kayınvalidem ve görümcemin büyük kızı bize geldik.Kaynım arabayla bırakıp gitti pazar günü kayınvalidemleri tekrar alacaktı .Neyse konuya geleyim.bayanssulusmile
Biz evde kayınpederim kayınvalidem eşim ve ben bu yenge hanım konusunu konuştuk yaklaşık 2 saat hemide mafoldumben
Kayınvalidem de çok çekmiş bu yengeden,yaklaşık 30 sene altlı üstlü oturmuşlar her işine annemi çağırıyormuş,annem yeri geliyo gidiyomuş yeri gelmiyo bahane uyduruyomuş ...
Annem bahane uydursa bile elinde tencereyle yaprakla yukarı anneme çıkıyomuş yaprak saralım diye ,düşünün artık :bbo:
Kayınpederim çok kızıyor bu kadına uyuz oluyor desem yeridir yani...
O akşam babam 'yarın hep beraber çıkalım konuşalım derdi neymiş ' dedi...Kendini savun her dediğine hiç susma dedi.
Neyse ertesi akşam biz hep beraber çıktık bunlara biraz oturduk yemek felan yendi.Sonra babam açtı ağzını yumdu gözünü,sinirli ama ses tonuna oldukça hakim bir biçimde...
Ben de giriyorum tabi lafa,dedim hep yaptıklarını birbir saydım.
Yok işte derdi bana iş yaptırmak değilmiş de ,beni kendi kızı gibi görüyomuş da,ben dün bir bugün ikiymişim kocamı korumak bana mı düşüyomuş da(buara 4 buçuk yıllık evliyim),Allah benim elime onu düşürmesin düşürürse ben ona bakmazmışım da,daha neler neler....
O gece Allah senin eline kimseyi düşürmesin özellikle beni deyince bana,babam çok sinirlendi 30 yıldır şu beddualarını bırakamadın gitti dedi.Bu kız senin kızın değil,sen kendi kızına yaptıramıyosun isteklerine bu kıza mı yaptıracaksın ki zaten mecbur değil dedi.Bu sefer bu ağlamaya başladı..
Ama o ağladıkça ben deli oluyorum alsanaalsanasmile
Sonra ben bundan sonra hiçbirşeye karışmıyorum dedi ben de iyi olur dedim.İnsanlık yok ki dedi bu sefer akannehir .Ben de insanlığın alası var ama sen göremiyosun yazık dedim.
O gün kapıda büyükler konuşurken sen lafa atladın dedi bana oysaki kendi gelini benden önce atlamıştı.Ben de dedimki ortamda benden çok daha küçükler vardı onların atlaması değil de benimkimi dokundu dedim kimi kastediyosun dedi gelinini dedim.
Bu sefer gelin odaya girince geline bak derya sana kızıyomuş demesin mi al başına belayı alsanaalsanasmile
Gelin ben naptım sana dedi ben de benim senle sorunum yok herzamanki gibi saptırıyo konuyu dedim.
Beni böyle kabul et bu yaştan sonra değişemem dedi ben de kabul etmek zorunda değiliz birbirimizi benim yaşım 27 karakterim oturmuş benim değişmem de olanaksız dedim böyle kalalım mesafeli uzak dedim zaten öyle olacak dedi .alsanaalsanasmile
O gece bu tartışmadan sonra ben indim hemen eve babamlar oturdu bi saat daha sonra onlar da indiler.Babamlar eve gelince bu konuyu sürdürmeyin felan dediler ben de hiç oralı olmadım bu kadar laftan sonra salaklık yapamam kusura bakmasınlar

lmaz: