Yenge sevdası

Bir de bayil feriha. Adamın yerinden olsam senden ayrılır bir daha da selam vermem

Hastasın. Acil tedavi olunuz

Ben yengesiyle yakınlığından rahatsız olduğunu düşünmüyorum konu sahibinin yaa o kadar kötü değildir bence. Sevgilisinin kullanıldığını düşündüğü için bu kadar problem etmiş gibi duruyor.
Yine de bundan rahatsız olmak sizin haddinize değil sonuçta adamın eşi değilsiniz. Evlenince konuşursunuz bunları. İlle de çok rahatsız oluyorum bu evlenince kullandırtır kendini diyorsanız ayrılın

İşte bu tavizler yakınlaşmayı da beraberinde getiriyor. Kahveye çağırmalar. Çocuklara amcanızı arayın cips yemeye gelsn demeye varana kadar. Öf can sıkıcı milyon şey işte

Çok terbiyesiz bir insansınız. Benim kaynım farklı şehirde bir samimiyet yok ama kız kardeşim eşimi ihtiyaç duyduğunda arar. Biri bir şey dese ağzını yırtarım. Çok haddsizsiniz.

ben yenge ile 1 kez görüştüm. Onda da bi ara yalnız kalınca sohbet içinde şöyle dedi. ‘E hadi evlenin boşuna bekliyorsunuz, o burda yalnız yatıyor sen orda yalnız yatıyosun’. Yani yenge bu adamın yalnız yatmasını dert edinmiş. Bunlar normal mi arkadaşlar allah aşkınıza? Tamam hadi ben de fenayım, fesatım, hastayım okey de bu sohbet normal mi yani? Geçenlerde de evde anahtarını unutmuş kocasından önce benimkini aradı napcam diye. Yel kapattıktan sonra e kocasını arasın seni niye arıyor dedim, işte bi kez daha abi işteyken dışarda kalmış benimkinden yardım istemiş o da kartla falan açmış da ondan ona sormuşmuş.
Kocasından korkusuna arayamıyor belki koca agresif gergin çünkü

O zmna bu konuyu netleştirmem lazım. Evlendikten sonra uğraşamam.

Çok terbiyesiz bir insansınız. Benim kaynım farklı şehirde bir samimiyet yok ama kız kardeşim eşimi ihtiyaç duyduğunda arar. Biri bir şey dese ağzını yırtarım. Çok haddsizsiniz.
Kriterlerimiz aynı değil. Terbiye bu değil. Hayat size de öğretise bazı şeyleri anlarsınız

Kim ağzını yırtacaksa buyursun gelsin bakayım sıkıntı neymiş. Bunlar durduk yerde çıkmıyor arkadaşım.

Bu aile çok içiçe girmiş düşündüğünuz gibi birşey büyük ihtimal yok . Ama bu evlilik olursa bu kadın size kaynanalil yapıp bik bık çok konuşur. Ayrisamamis bağımlı bir aile uzak durun hatta kaçın .

Münasebetsiz biraz. Bu kaynıyla seviştiği anlamına da gelmez ki ama. Bunlar sevgilinizi şoför yapmış angaryacı yapmış, bi de yanına hizmetçi lazım tabi.

Münasebetsiz biraz. Bu kaynıyla seviştiği anlamına da gelmez ki ama. Bunlar sevgilinizi şoför yapmış angaryacı yapmış, bi de yanına hizmetçi lazım tabi.
Evet demek istediklerim bunlar. Bunlar da yakınlaşmayı beraberinde getirdiği için son derece rahatsızım. Artı yenge savunucusu. Laf söyletmem vs tavrı. O yengem sen kimsin demeye geliyor. Neyse bekleyip görcez.

Evet demek istediklerim bunlar. Bunlar da yakınlaşmayı beraberinde getirdiği için son derece rahatsızım. Artı yenge savunucusu. Laf söyletmem vs tavrı. O yengem sen kimsin demeye geliyor. Neyse bekleyip görcez.
Işte böyle diyen bir adamı ne yapacaksiniz zaten evlenip boşanmışsiniz bundan sonra size huzur mutluluk veren kişiyi bulun

Yarın aynı tavrı size yeğenleri için, anası babası için, abisi için yapacak zaten, o an yenge denk gelmiş sadece. Çok yanlış şeye odaklanıyorsunuz.

Arkadaşim siz daha sevgilisiniz .yaptiginiz cok yanliş ve ayipp sevgilisin yerinde olsa sizinle ayrilirdim .o kadin gel beni avm ye götür demiyor hastaneye götürüyor ver suan sizi ilgilendirmez o ailenin icinde degilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…