Yenge sevdası

Sizden olmaz zaten, neden olmaz sizin travmalarınız var onun ise kompleksleri ve ailesine olan bağımlılığı var, bugün evlenseniz yaşayacağınız yer aile apartmanı, onların iç içe geçmiş hayatına adapte olmanızı isteyecek, olamayacaksınız çünkü eşinizle ablanızın yaşattığı travma yüzünden yengesi, varsa kadın kuzenleri, o evde olan veya eve girip çıkan tüm kadınlar ve her şeyi birlikte yapıyor olmaları gözünüzde büyüyüp sürekli kavga etmenize neden olacak, o size kötü kalpli fesat olduğunuzu, siz ona ailesinin her işine koşan ayakçı olduğunu söyleyeceksiniz, erkek arkadaşınızın alkol alınca davranışları sözleri de değişiyormuş kavgalar şiddete bile döner yani sevgiliniz evlilik düşünmek için yanlış kişi, bu arada hiç destek aldınız mı bilmiyorum ama siz de yaralarınızı iyileştirmeden, travmalarınızı atlatmadan evlilik düşünmemelisiniz çünkü en ideal eş adayını da seçseniz yaşadığınız olay birlikteliğinizi bir noktadan sonra zedeler.

Bir psikolojik destek alsanız çok iyi olacak. Sevgilinin evinin önünde pusuya yatmak da ne demek. Seninle uğraşılmaz .Tam koşarak uzaklaşılacak cinsten bir sevgilisin. İma ettiğin şey çok itici. Kadın hastaneye çocuklarını peşinde taşıyamaz. Arabanın arkasına mı bağlayıp getirecekti kadını ne demek öne oturmuşmuş. Kaldı ki hastaneler senin keyfine göre mr sırası vermiyorlar. İnsanlar abisine yengesine yapacağı iyiliği de size mi sorup yapacaklar?

Bilim adamlari henuz kk gelinleri ile tanismadi.

Ona rağmen yine de eski kocanıza yumuşamıştınız? Herkes kocanız ve ablanız kadar pis niyetli değil.

Evlimisiniz degilsinz galiba. Bunda ne var ki siz niye gidiyorsnz. Benimde evlenmemiş kaynim var ayni evde oturuyoruz daha taşinamadik. Tabi götürecek yengesi degilmiyim benim eşim evde olmasina ragmen çogu yere kaynim goturuyor. Çok fesatsiniz ve kiskançsiniz. Benim eltim olsaydiniz ve beni ve kaynimi boyle bir sebepden böyle seyle suçlasaydiniz eşim. Sizi diri birakmazdi diye dusunuyorum. Sizin gibi gelin iki kardeşi düşman eder be.
Bizimkiler çok baglilar Bir birine siz abartiyorsnz.

Azıcık aklın varsa kaç kaç kaç , arkana bile bakma , burda bu tarz bağımlı adamlardan dolayı dünyası başına yıkılmış milyon tane kadın var , yengesiz çok değerli ise hiç evlenmesin dadılık yapmaya devam etsin , elin kızının başını yakmasın...

Ruh hastasimisiniz on koltuga oturmus yaninda cocuk yok falan resmen sapiksiniz sevgilinizin akli varsa zaten ayrilir boyle hasta dusunceli biriyle

E sende 2-3 senedir bile bile birliktesin.
Madem zor geliyor ayrıl yani.
Tabiki aile birbirine destek olacak.
Senin anneni yada ablanı götürse yine aynı şeyi söylermiydin acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…