- Konu Sahibi okuryazarokumazyazmaz
-
O sevgilinin yerine ben olsam bir dakika yanında durmam. Hastaneler röntgen,film tarihlerini aylar önceden veriyor. Kadın ona mı bakacak kocam o tarihte evde mi değil mi diye. Aile apartmanlarında bekar, daha rahat hareket eder diye bekarlara dışarıda angarya işler yukleyebiliyorlar. Sen şimdiden bilenmissin bu aileye, sizin mutluluğunuz zor olur...Uzun süredir biriyle birikteyim. Arada saygısızlıkları vs oldu ama bi şekilde başa döndük. Bu adam abi ve yengesine asla hayır diyemiyor. Bugün gece yengesini emar çektirmeye götürdü. Sürekli tavizkar. Asla onların dediğine hayır diyemiyor. Aile apt. Oturuyorlar. Kocası vardiyalı olduğu için benimkine rica etmişlermiş miş de vs. Bütün angaryayı benimkine yıkmış durumdalar. Hangi hastane olduğunu söylemediler ben de mahalleye gittm dönüşlerini beklemeye. Çocukları yanlarına almamışlar ve yenge öne oturmuştu. Sonra yenge yukarı çıktı benimki beni görmüş geldi. Sorun ne va falan. Sonra işte o benim 20 senelik yengem ona laf söyletmem vs diye hönkürmeye başladı erkek erkek böyle. Güle güle yengenin yanına dedim ben de. Döndüm arkamı geldim. Kadın neden kocası olduğu zamana gün almaz? Neden çocukları yanlarına almazlar en azından birini vs vs. Yine gerginlik engelleme falan of bıktım ya! Nedir bu abi ve yengeye olan gebelik??? Sizlerde var mı böyle şeyler?
Not: 2-3 senedir benimkini eşek gibi kullanırlar aha böyle. Bu 1-2 seferlik bir mevzu değil
Konunum detaylarını bilmedikleri için kendilerince çaba verdiler. Napsınlardı hadi tamam boşanın deyip kesip atsalar mıydı?Sizin büyükler de az değilmiş, millete laf ediyonuz da.
Bence de. 20 yıllık yengesi diyor, elinde büyümüş sayılır. Iyi anlasiyorlarsa anne yarısı gibi falan görüyordur. Ayrıca hastaneye sağlıklı çocuklarımı ben de götürmem.Ayrıca gezdirmeye de götürebilir
Ne demek bilmiyorlar, aile içinde yaşanmış? Sizin boşanmanıza neden onlar karar versin onu da hiç anlamadım.Konunum detaylarını bilmedikleri için kendilerince çaba verdiler. Napsınlardı hadi tamam boşanın deyip kesip atsalar mıydı?
Benim bir teyze kizim var, kocasının ailesi ile tüm ilişkisini kopardı. Adam ana, baba, kardeş kimseyle görüşmüyor, cingar çıkartıyor.Yarın öbür gün evlenirlerse bütün aileyi birbirine katıp, karacak bir potansiyel var konu sahibinde.
anne yarısı gibi diye abartmasak da yengesi yahu yengesi pekala gezmeye de gidebilirBence de. 20 yıllık yengesi diyor, elinde büyümüş sayılır. Iyi anlasiyorlarsa anne yarısı gibi falan görüyordur. Ayrıca hastaneye sağlıklı çocuklarımı ben de götürmem.
Konunum detaylarını bilmedikleri için kendilerince çaba verdiler. Napsınlardı hadi tamam boşanın deyip kesip atsalar mıydıkSizin büyükler de az değilmiş, millete laf ediyonuz da.
yumuşama olayına yok dedimdiE varmış işte, sarılıp ağlaşmışsınız aynı odada uyumuşsunuz baldızcı emmiyle?
Neyse ne, sonuçta ablanızla ilişki yaşayan adamla sizi zorla sarmaştırmamışlar, bi odada uyuyun diye sizi zorla kilitleyen de olmamış yani. İstemiyorum diyebilirdiniz, eski eşin gözünün içine bakarak "Konuşursam yüz yüze bakamayacak hale gelirsiniz şansınızı zorlamayın." diye gözdağı verebilirdiniz, kimse anlamasa eski eşiniz anlardı ve siz de eski eşinizle sarılıp ağlaşıp aynı odada uyumazdınız.Konunum detaylarını bilmedikleri için kendilerince çaba verdiler. Napsınlardı hadi tamam boşanın deyip kesip atsalar mıydık
yumuşama olayına yok dedimdi
Ay ne kadar ayıp. Emar randevu bulmak zor zaten kocasinin tatiline denk getirmesi zor. Babami gece 4 de emar randevusuna gotürmüstuk. Bence ayrılın ikiniz farklisınız bu kafayla evlilik isgence olur iki tarafaUzun süredir biriyle birikteyim. Arada saygısızlıkları vs oldu ama bi şekilde başa döndük. Bu adam abi ve yengesine asla hayır diyemiyor. Bugün gece yengesini emar çektirmeye götürdü. Sürekli tavizkar. Asla onların dediğine hayır diyemiyor. Aile apt. Oturuyorlar. Kocası vardiyalı olduğu için benimkine rica etmişlermiş miş de vs. Bütün angaryayı benimkine yıkmış durumdalar. Hangi hastane olduğunu söylemediler ben de mahalleye gittm dönüşlerini beklemeye. Çocukları yanlarına almamışlar ve yenge öne oturmuştu. Sonra yenge yukarı çıktı benimki beni görmüş geldi. Sorun ne va falan. Sonra işte o benim 20 senelik yengem ona laf söyletmem vs diye hönkürmeye başladı erkek erkek böyle. Güle güle yengenin yanına dedim ben de. Döndüm arkamı geldim. Kadın neden kocası olduğu zamana gün almaz? Neden çocukları yanlarına almazlar en azından birini vs vs. Yine gerginlik engelleme falan of bıktım ya! Nedir bu abi ve yengeye olan gebelik??? Sizlerde var mı böyle şeyler?
Not: 2-3 senedir benimkini eşek gibi kullanırlar aha böyle. Bu 1-2 seferlik bir mevzu değil
Konuların ayrımına varabildiğiniz gün yeniden konuşmak isterim.
sorunlarımı uzun uzadıya yazmıcam. alında kararım net. ama bir çocuğum olduğu için karar verme mekanizması daha ağır işliyor. ayrıntıya girip dağıtmak istemiyorum. benim sıkıntım şu: yaklaşık 2 yıl önce eşimin öz ablama karşı duygusal bir yakınlığı olmuş. ben bunu öğrendim kavga gürültü. dayanamadım evi terkettim. çalışıyorum. kimseye maddi ihtiyacım yok. kendime ev tuttum eşya aldım falan. o süreçte oğlumu bana vermedi. ben eşimin ailesine haber verdim bu durumu. ama kimse anormal bi tepkide bulunamdı. oğlum o ara hastalandı falan. dayanamadım. kurduğum düzeni girdiği maddi sıkıntıyı gözemeksizin evim yuvam çocuğum dedim geri döndüm. 1 sene durabildim. o 1 sene de tartışma huzursuzluık eksik olmadı. bu ortamda konuşmaya başlarken bile oğlum' anne nolur ağlama ya' fln der oldu. ızdırabım tarif edilecek gibi değildi. ben böyleyim istemiyorsan kapı orda mittir git vs vs. bir gün böle mittir git dediğinin ardından toparlandım ve cidden gittim. yeni bir düzen sıkıntı stres... hepsi geçti maddi ve manevi kendimi toparlayınca boşanma davası açacaktım. dedim ki insanoğlu çiğ süt emmiş, yapmış bişey pişman olsun. oğlum için vermediğim taviz kalmadı. ara ara dışarda yemeğe gittik çay çorba vs. ancak geldiğimiz nokta hala hakaretler sen nasıl annesin çocuğunu bile düşünmüyorsun vs. resmen evliyiz pişman olmasını bekliyorum ama öyle pişkinki. 'bi hata yaptıysam ömür boyu onun pişmanlğıyla mı yaşıcam be' tarzında konuşmaları var. şimdi bana diyorki bayrama kadar sana süre eve dönüyorsan dön. ben de sende bi pişmanlık değişiklik olmadan değil bayrama kadar ömrünün sonuna kdr da çağırsan gelmicem dedim.bu şekilde de yaşamak çok çirkin evlisin ama kocan yok. ayrısın ama boşanmış değilsin. bu zmn içinde oğlum hep benimleydi. arada tabiki babasıyla görüştü. o açıdasn sorun çıakrmadım.çıkarmam da. babasıdır netice de. ama bir gram da desteği olmamıştır. aslında yuvamı dağıtma taraftarı değilim ama bu adam bana başka çare bırakmadı. benim yaklaşımımı nasıl buluyorsunuz. hadi bi beyin fırtınası yapalım sevgili arkadaşlarım ablalarım kardeşlerim :)
Bal gibide kiskanmissin yanlarına çocuk almadan gitmişler ne demek yahu44-40 yaşındalar. Evet ayrılık net. Kadını kıskanmak değil de benimkinin sonsuz tavizkarlığı ve ayakçılığı diyelim. Ben sorsaydım belki sıkıntı çıkarmıyırım diye çocuklar da geldiler gezmek istediler vs dicekti? Görmek istedim. Bunun adı pusu ise evet pusuya yattım. Pişman değilim :)
hayatında hiç mr randevusu almamış birisi! devlette hangi gün boşsa o güne verilir senin keyfine bakılmaz!Kadın neden kocası olduğu zamana gün almaz?
Siz gerçekten iyi değilsiniz? Kimsenin olmadığı arabada kadın neden arkaya otursunÇocukları yanlarına almamışlar ve yenge öne oturmuştu
Yaz günü arabanın üstüne bağlasa efil efil giderdi oysaYenge diyor arabanin bagajinda neden gitmemis diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?