Yenge sevdası

O sevgilinin yerine ben olsam bir dakika yanında durmam. Hastaneler röntgen,film tarihlerini aylar önceden veriyor. Kadın ona mı bakacak kocam o tarihte evde mi değil mi diye. Aile apartmanlarında bekar, daha rahat hareket eder diye bekarlara dışarıda angarya işler yukleyebiliyorlar. Sen şimdiden bilenmissin bu aileye, sizin mutluluğunuz zor olur...

Konunum detaylarını bilmedikleri için kendilerince çaba verdiler. Napsınlardı hadi tamam boşanın deyip kesip atsalar mıydı?
Ne demek bilmiyorlar, aile içinde yaşanmış? Sizin boşanmanıza neden onlar karar versin onu da hiç anlamadım.

Bence de. 20 yıllık yengesi diyor, elinde büyümüş sayılır. Iyi anlasiyorlarsa anne yarısı gibi falan görüyordur. Ayrıca hastaneye sağlıklı çocuklarımı ben de götürmem.
anne yarısı gibi diye abartmasak da yengesi yahu yengesi pekala gezmeye de gidebilir

Konunum detaylarını bilmedikleri için kendilerince çaba verdiler. Napsınlardı hadi tamam boşanın deyip kesip atsalar mıydık

yumuşama olayına yok dedimdi
Neyse ne, sonuçta ablanızla ilişki yaşayan adamla sizi zorla sarmaştırmamışlar, bi odada uyuyun diye sizi zorla kilitleyen de olmamış yani. İstemiyorum diyebilirdiniz, eski eşin gözünün içine bakarak "Konuşursam yüz yüze bakamayacak hale gelirsiniz şansınızı zorlamayın." diye gözdağı verebilirdiniz, kimse anlamasa eski eşiniz anlardı ve siz de eski eşinizle sarılıp ağlaşıp aynı odada uyumazdınız.

Ay ne kadar ayıp. Emar randevu bulmak zor zaten kocasinin tatiline denk getirmesi zor. Babami gece 4 de emar randevusuna gotürmüstuk. Bence ayrılın ikiniz farklisınız bu kafayla evlilik isgence olur iki tarafa

Bu nasıl üslup nasıl konuşma tarzı.Allah sevgilinize sabır versin.inşallah kendine bir iyilik yapıp kaldlrmaz o engeli.çekilecek gibi değilsiniz.insan sevgilisini yengesinden de kıskanmaz ama ya.çocuğu niye götürsünler ayrıca yalnız kalsalar nolacak.

Konuların ayrımına varabildiğiniz gün yeniden konuşmak isterim.

Siz şu konuyu geçmişte bırakamamışsınız. 40 yaşında kadınsınız çocuğunuz var. Psikolojik destek almalısınız. Olmayan şeylerle insanları itham ederseniz olaylar çok farklı boyuta gidebilir

Allah sizin gibilerinden korusun. Benim işim olacak, eşim yokken kaynım yardımcı olacak. Kardeşim gibi gördüğüm adamı sevgilisi karısı benden kıskanacak öyle mi? Aman aman düşman başına.

Bal gibide kiskanmissin yanlarına çocuk almadan gitmişler ne demek yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…