"Yenge sevgilisi veya ei olanlar buraya"

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

biz de öss döneminde tanışmıştık canım
aslında bağlantı da kopmuştu görüşmüyoduk
bi ada çıkıverdi karşıma
bi baktım böyle oldu:asigim:

yengec yengeeccc yengggeeecccc... esım yengec burcu duygusal pratık evle ugrasmayı seven ve evınde olmak ısteyen evınde mutlu olan bır adamdır bu burc sahıplerı ve benımkıde aynı.tek kotu noktası bıseye takıldıysa o olayı taaaa 1_2 ay sonra gundeme getırır ve karsısındakı ne oldugunu sasırır nasıl yanı o olay olalı cok oldu ne alaka sımdı bunun ıcın nıye benı uzuyosun kı der karsısındakı..ama uyumludur zevklıdır karsısındakı guzel sık gormek ıster ve mutlu etmek ıcın elınden gelenı yapar!aılesıne baglı sadık bır ınsandır ..ben kovayım aslında hıc bır sekılde uymuyoruz ama yukselenler uyuyo demekkı:)

buda çok doğru ama benimki annesine çok düşkün değil hatta hiç değil
çok merhametli çok yardım sever

evet annelerıne baglı oldukları yazar genelde ama benımkıde baglı degıl .sadece merhamet ve yardım dedıgın gıbı.anneyle ılgılı tek dusuncesı benı doguran kadın sadece gorevımı yaparım dıyor kı annesınden kazık yemesene ragme ıste bu da merhamet duygusu...

bağlılık da ne kelime hemde ne bağlılık
bazen sıkar sizi sanki hayatınızın her noktasında anneside varmış gibi
hep sizinle olucakmış gibi sanki onunla değilde o ve annesiyle evleniyomuş gibi
ayyyyyhhh daraldım

ay buraya hep yengecin olumlu özelliklerimi yazılmış (tüm sayfalara bakamadım ama)
ben size çok acı tecrübemi paylaşayım madem

bi kere kendine öz güveni var gibi görünüp ilk darbede yıkılan tipler (biçok örneğini gördüm)
haksızlık konusunda üstüne yok, herşeyin en iyisini o bilir, herşeyin en iyisini o yapar, kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi karşısındakine yapma konusunda da üstüne yok!
Aileye aşırıııı düşkün, eğer gerçekten değer verdiği kişinin gözüne giremediyseniz (anne, abla, abi) bittiniz demektir ona kuş tutsanızda yaramaz, ağza bakıyo pek bi maşallah çünkü.
Nerde ne laf konuşması gerektiğini bilmiyo, büyük küçük hiç bilmiyo ama siz ailesi hakkında tek laf diyin zıvanadan çıkıyor.
Siz yanlış yaptığınızın farkında bile değilsiniz mesela ama ona göre yanlış, kendi kabuğuna çekiliyo, düşünüyo, düşünüyo, düşünüyo kendi kendine kararlar veriyor ve bu süre zarfında arama diyor. Kendi düşünme faslı bitip sizi bulduğu zamanda niye aramadın diyecek kadarda dengesiz
İyi bir baba olması beni hiç ilgilendirmiyor, bana ilk önce iyi bir partner iyi bir sevgili iyi bir koca olsun, gelecek kısmınıda düşünürüz. Zaten saydığım özellikleri taşıyan bir erkek iyi bir baba da olur bence.

Ve ve ve bir insanda özellikle aradığım ve yengeçlerde hiç bulamadığım bir özellik merhamet sıfır. Eğer kendince canı yanmışsa güya kıskaçlarını çıkarıp saldırıya geçiyor. Ama farkında değil ki kendi kendini parçalıyor :) kesinlikle adaletli de değiller

daha da aklıma gelirse yazarım :)

merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım...ben naz..aslanım tipik bir yengeç var elimde yani sevdigim çocuk diyelim onu çokkkk seviyorum...yıllardır arkadaş gibi takıldık çıktıktan sonra arkadaş kaldık ama koca bir yalannnnn :) arkadaş kalamadım ben hep bişeyler hissettim...bence o da hissetti inanılmaz utangaç oyle gorunmek istemese de...ben acılmasam o hic bi zaman acılamaz o kadar yani

ayy yengeç bir kocam var ben böyle garip bir burç tanımıyorum .. annesine düşkün gerçekten diğer arkadşlarda söylemiş.. evcil,, tertipli,, becerikli,, ev hep derli toplu olsun ister bu bazen beni sıkıyo bu kadarda toplu olunmaz ki canım :)) yemege düşkün bu durumda da zorluklarla karşılaşabiliyoruz,, aşırı kıskanç,, çok konuşkan,, kalabalığı pek sevmez .. vs vs aklıma şmdilik bunlar geliyo ha bide neye kızıp kızmıcanı kestiremiyosun anlık davranışlarıda var size cabuk kızar ve gönlüğünü almadıgınızda bu kızgınlıgı uzun sürebilir ama bi okadarda gönlü çabul alınır :))

Amann allahımmmmm biri benim koca bebeğimi anlatmışşş :roflol::roflol:
Ama şöyle birşeyde var bu anlatılanda da aynenn kendimi de buldumm ama ben aslanım:)

Ama şöyle birşeyde var bu anlatılanda da aynenn kendimi de buldumm ama ben aslanım:)

aslnda yengeçten sonra gelen burç cnm yakın yani
benim eşim paraya çok deger vermez hatta para batar buna cebinde para durmaz adamın
beni kırınca hemen gelir özür diler yani küs duramayız ööle bu huyunu çok seviyorum dönüp arkasını hayatta yatmaz cnm koçişim benim ölürüm ben sana aşkımmmmmmmmmmmmmmmmm:lepi:kaydirigubbakcemile5Şeniz:sm_cool::teytey::smiley-cool:a.s.

evet cnm hatta benimkide der aslında aynı şeyleri düşünüyoruz istiyoruz diye
birde şu siniri olmasa tmm 5 dakikada geçiyor ama ben kırılıyorum
diyo bana o an dediklerimi dikkate ciddiye alma 5 dk sonra hiç bişi yokmuş gibi oluyorum biliyorsun diyo ama ben gelemiyorum öle şeylere onun 5 dklık siniri bize 3-5 gün soğukluğa sebep oluyo çünkü ben öle hemen affetmem:dilcikar:

valla cnm benimkide öle sinirlendiğinde gözü hiç bir şeyi gömüyor. ama sonra bana onları söyleyen ben değildim başkasıydı diyor :) özür diliyor yani dikkte alma o söylediklerimi diyor
evet bende senin gibi çok kırılıyorum fakat ben hemen affederim yani benim kırgınlığımda bi kaç saat sonra gecer eee mecburuz aynı evde yaşamak cekilmez olurdu yoksa değilmi ama
hayat idare üzerine kurulmuş bence o beni idare edicek bende onu kim 4*4lük anlaşıyorki ?

05.07.
eşim yengeç burcu ve bu burcun en buyuk özelliği olan duygusalllığı beni çok etkiliyor varmı eşi yengeç olanlar aramızdakaydirigubbakcemile5

:enbuyukkk:

eşim yengeç bende balık burçuyum.son derece neşeli uyum:sm_cool:lu romantik ve inanılmaz bi baba.evine çok bağlı.artık ben yalvarıyorum ne olur arada bir kahve kültürün olsun diyee.ama annesine öyle düşkünlüğü yok sanırım bu kişiye göre değişiyor.ama ben kocamı çook seviyorum yaaaa.....

allah daim etsin cnm sevgnizi
bizimkide hayırlısıyla bi baba olsada bizde baba görsek :):dance:a.s.

allah daim etsin cnm sevgnizi
bizimkide hayırlısıyla bi baba olsada bizde baba görsek :):dance:a.s.

allah hepimizin sevgisini daim etsin canım.inş cnm oda oluur.hayırlısı ile sağlıkla sıhatle....:Saruboceq: allah ağız tadımızı bozmasın yeter kiii

yengec burcu uzak duracağım bir burctur..gercek bu burcu temsil eden erkekleri cok cok duygusal bide cok katı olan var bu burcta erkek olarak..yanı hep uçlarda olurlar..bir yengec erkeğinden uzak durmam tecrübeyle sabitlenmiştir,benim açımdan.benden güçlü değilse alıcıları kapalıysa o erkekle neden ilişkim olsun ki?benim eski sevgilim yengecti:S:S yanı tek kelimeyle keske cıkmasaydım dedğim biri oldu,hala sacma sapan vaziyetlerde kız arkadaslarımı arayıp kendini acındırır bir erkeği bu şekilde görmek cok cok kötü,vede cok soğutuyor..kız cocuğu gibiler aman aman uzakk

Merhaba arkadaşlar.
Benim sevgilimde yengeç burcu bende terazi burcuyum.Eh işte orta yolu bulunca anlaşıyoruz ama çok zıttız sonumuz ne olur bilemiyorum.
Çok inatçılardır illa ki onun dediği olacak çok ilgi beklerler acayipte kıskançlardır.Gerçektende düzenli ve tertiplidirler.İyi yemek yaparlar elleri yatkındır.Alıngandırlar.Hiç birşeyide kolay kolay unutmazlar.Daha bir sürü var hangi birini sayıyım ki kafamçokkarıştı

benim aşkımda yengeççç çoğu özelliğinide taşıyorr ama memnunum ben yengeç olmasındannn=:)

bizde arkadaşlıktan sevgiliye döndük güldencim
bakalım sendeki gelişmeleri bekliyorum
zıtlık bence dert değil biz de zıttız bayaa zıttız
ama renk katıyo bence zıtlıklar:asigim:

ay biz de çok zıttız aslında.gecende bu konuyu onunla da konuştuk
zıtlıklar renk katıyo dedi o da :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…