canım sizdemi arkadaştınız...:jeyyar:
biz liseden beri yani 6,7 yıllık bi geçmişimiz var son 2 aydır bu yönde ama...:1closedeyes:
inşallah öyle olur çünkü ben artık ciddi ilişki istiyorum yani gırgır şamata zmaanı geçmiş senağlamabenden...
Benim de sevgilim yengec ama pek duygusal değil yaa=(((gercekten cicikız a katılıyorum ağzı iyi laf yapıo....
yok yaww bi yanlislik olmasinn yengec sevdimi tam severr
sevdigine baglidir cnmm
buda çok doğru ama benimki annesine çok düşkün değil hatta hiç değil
çok merhametli çok yardım sever
-oylesine severimki ne sen kendini nede ben kendimi bu kadar sevmemisizdir. bunalirsin, sana fazla gelir...
-ilgisiz gozukurum ama yatar kalkar seni dusunurum. belki bunu bilemez yada hissedemezsin. ama ben bilmek ve hissetmek isterim. ilgi beklerim. uzerime dusmeni beklerim.
-sana yemekler yaparim, hatta yapmayida ogretebilirim istersen. bundan zevk duyarim. emin ol ki sasiracaksin, bu konuda bir kadindan daha usta olmak mi ? bu bende varolan ve sende varolmasini bekledigim yetenek...
-sana verdigim degeri bana sunamayacagini zaten biliyorum. -ciddiye al beni. ama once sen... bunun karsiliginda ne kadar mutlu olabilecegini asla tahmin edemezsin !
-hersey ben istedigim anda olsun isterim. hersey bekledigim gibi olsun isterim.
-cok sadigim, aldatmak nedir bilmem. bir adim atacagim zaman dahi once senin bu konuda ne dusunecegini geciririm icimden. sende boyle ol ki canavara donusmeyeyim...
-sakin yalan soyleme!nefret ediyorum bundan. dogruyu soyle, ne olacaksa olsun... ama ben dengesizim...
-biliyorum beni cok seviyorsun..ama daha cok ! daha cok ! daha cok istiyorum....
-mantiklimiyim ? bilmiyorum.. ama duygusalim.. olaylari kendi kafamda degerlendiririm.
-onca olan biteni icime attim, hadi gel evimize gidelim artik. once deli gibi sevismek istiyorum seninle. olmadik seyler denemek... kokuna bayiliyorum. sanki cennetten geliyor.. gozlerim kapali bile olsa 1000 kadinin icinden cekip cikarabilirim seni o mukemmel kokundan. bana kendimi guvende hissettiriyor... hadi yorulduk artik, aciz biri gibi saril bana. yardima muhtac biri gibi. bana ihtiyaci olan bensiz yapamayacak olan biri gibi. oylesine huzurluyum ki....
biliyorum cok dengesizim, her firsatta bunu yuzume vurup durma. hele tartisirken herhangi bir sekilde uste cikmaya sakin kalkisma. sadece alttan al. sinirliyim ve sinirlendigimde gordugun aslinda ben degilim. ne olursa olsun ben sana karsi sonsuz merhamete sahibim hala. o ben degilim. ben sana zarar veremem.
-net ve acik konus. uzatma... anlayabilecegim kadar acik, bin dereden su getirme bana bir sey anlatmak icin. ama biliyorum, benden cekiniyorsun. cunku nasil bir tepki verecegimi ne sen nede ben biliyoruz...
-cok kiskancim. bana sadece arkadasim deme. masumiyete inanmiyorum. sen sadece benimsin! ve bir yerde oturup cay yada baska bir sey icme keyfi sadece bana ait... sende beni kiskan, eger mutlu olmak istiyorsan... seni mutlu ederim, cunku ben bundan cok hoslaniyorum.
-asla senin icin olebilecegimi soylemem. aksine eger boyle olmasini istiyorsan bil ki bir an bile gozumu kirpmam olmek icin. hayatim senden daha degerli olamaz...
-ben seninim, sende benim ol. benden baska hic bir sey dusunme... senin kendi benligin yok, benimde kendi benligim.. aksine biz artik bir kisiyiz...
-parami ? evet seviyorum, ama hic olmadi... 3 kurusa hayatimizi surdurucez diye ugrasiyoruz iste goruyorsun.. ama biliyorsun elimde tutamiyorum.. (-e olur olmaz cok harciyorsun sende, biraz biriktirebilirsin). benden mi bahsediyorsun yahu ? imkansiz :)
neden beni aramiyorsun ? (-e sen defol demistin) .. off beni bilmiyormusun sinirlendim iste...tepkimi ayarlayamiyorum... (-dalga mi geciyorsun benimle) ... uzatmasana, beni taniyorsun;seni cok seviyorum..
bilmiyorum ben niye boyleyim, niye yengecim... seni unutamiyorum, bazen cok seviyorum bazense nefret ediyorum. pismanim evet, seni bu denli kirdigim icin. ama sende beni kirmistin...hemde cok kirildim. yinede seni cok seviyorum ve muhtemelen ben hala anilarimizi eskitirken sen evlenip coluk cocuga kavusmus olursun...
Amann allahımmmmm biri benim koca bebeğimi anlatmışşş :roflol::roflol:
Ama şöyle birşeyde var bu anlatılanda da aynenn kendimi de buldumm ama ben aslanım:)
Amann allahımmmmm biri benim koca bebeğimi anlatmışşş :roflol::roflol:
Ama şöyle birşeyde var bu anlatılanda da aynenn kendimi de buldumm ama ben aslanım:)
evet cnm hatta benimkide der aslında aynı şeyleri düşünüyoruz istiyoruz diye
birde şu siniri olmasa tmm 5 dakikada geçiyor ama ben kırılıyorum
diyo bana o an dediklerimi dikkate ciddiye alma 5 dk sonra hiç bişi yokmuş gibi oluyorum biliyorsun diyo ama ben gelemiyorum öle şeylere onun 5 dklık siniri bize 3-5 gün soğukluğa sebep oluyo çünkü ben öle hemen affetmem:dilcikar:
05.07.
eşim yengeç burcu ve bu burcun en buyuk özelliği olan duygusalllığı beni çok etkiliyor varmı eşi yengeç olanlar aramızdakaydirigubbakcemile5
:enbuyukkk:
eşim yengeç bende balık burçuyum.son derece neşeli uyum:sm_cool:lu romantik ve inanılmaz bi baba.evine çok bağlı.artık ben yalvarıyorum ne olur arada bir kahve kültürün olsun diyee.ama annesine öyle düşkünlüğü yok sanırım bu kişiye göre değişiyor.ama ben kocamı çook seviyorum yaaaa.....
allah daim etsin cnm sevgnizi
bizimkide hayırlısıyla bi baba olsada bizde baba görsek :):dance:a.s.
bizde arkadaşlıktan sevgiliye döndük güldencim
bakalım sendeki gelişmeleri bekliyorum
zıtlık bence dert değil biz de zıttız bayaa zıttız
ama renk katıyo bence zıtlıklar:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?