yenge sorunu??

Üzücü olmuş ama sanırım her şeyin düzelmesi zamana bağlı, onlar da anlayacaklardır hatalı olduklarını, yani umuyorum ki

Kredileri nasıl ödeyeceksin

ben ilk onu aldım zaten ağlıyordu yavrum ya nasıl sarıldı boynuma daha küçücük nasıl da korkmuş. sonra zorla aldılar elimden sanki bişey yapıcam çocuğa. valla sendromsa da artık çok geç. doğum yapalı 7 ay oldu.ben onun artık normal olmadığına eminim insan kocasını öz annesinden kıskanır mı ya. anneme öpmiyceksin o benim kocam diyor. bu nasıl bir sapkınlıktır anlamadım gitti. abim yüzümüze bakamıyor kaç kere aradı babamı annemi ama babam çok katı bu konuda bitti benim için diyor. olan çocuğa olcak ya

artık maddi yardım olmycak zaten. işin kötü yanı evi boşaltmıyor biz gidicekmişiz kızdaki utanmazlığa bak ya düşündükçe sinirleniyorum. babam da sinirden evi satılığa çıkardı o kadar moralim bozuk ki ben evimizi çok seviyorum ya.

Kredileri nasıl ödeyeceksin

Allah'a şükür çalışıyorum ödeyebiliyorum. ama daha 3 yılım var üzerimde yük resmen.

Kendisi için başlık parasından bahseden bir kadın için ne yapsanız faydasız... Keşke daha önce görebilseymişsiniz karşınızdaki insanın ne kadar maddiyatçı olduğunu, köprüyü geçene kadar iyi davrandığını...

Abinize fazlası ile taviz vermişsiniz, umarım gerçekleri görür...

Aradan onbir sene geçmis umarım her şey iyiye gitmiştir.

yengem çalışmıyor, abimse özel güvenlik üç kuruş para kazanıyor
Sizin abinizi düzenli olarak maddi olarak desteklemeniz doğru gelmiyor bana. Abiniz yetişkin. Ayağını yorganına göre uzatmalı. Sizin de kendi yükünüz ve sorumluluklarınız var. Kimse size güvenip de hayat kurmadı sonuçta. Yengeniz de çalışabilir eğer zorda kalıyorlarsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…