- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 35
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
Ben olsam o masada kimse yokken oturmazdim. Diger kizlar gelsin öyle gecerim derdim. Neyse olan olmus artik.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az bile yapmıssın diyeceğim ama bunun önceside var sanki.Oda kendince haklı olabilir.
Ayip olmasin diye düsündümNiye o kadar kaldın ki? Keşke girdiğinde Doğum gününü kutlayıp gitseydin hemen.
Sana nasıl muamele ettiyse, sende bu saatten sonra aynen ona öyle muamele et.
Hatta gerekiyorsa (bence) doğum gününde kırıldığını söyle.
Ayip ediyosun ama , ben 90'larda yasadim gencligimi , yoktu oype oynamali dogum.gunu falan![]()
Ben olsam o masada kimse yokken oturmazdim. Diger kizlar gelsin öyle gecerim derdim. Neyse olan olmus artik.
Bu mevzudan once aranizda bisey gectimi bilemem ama sadece bu konuya bakarak konusursak sonuna kadar haklisin yengen cok hatali dusmani gbi davranmisSelam Canlar,
cumartesi günü öyle sinirim bozulduki birilerine anlatmazsam fena patlicam.
Yengemin bir arkadasi var hep benden yardim istedi. Her türlü yardim ettim. Kizina calisdigim yerde staj ayarladim vs. Gel gelelimki bu kadin bana carsamba günü yazdi. Kizina dogum günü yapiyormus. Beni ve benim kiz arkadasimi davet etti. Bende tsk edip gelicegimi söyledim. Cumartesi oraya gittim ve ne göreyim. Bütün herkez davetli komsular, arkadaslar... acikcasi tek ayrilan kisi benim Annem ve diger yengem. Herkez orada dans ediyor felan.
Neyse ben icere girdim. Kizin dogum gününü kutladim. Kizin annesinle selamlasdim. Karsidan yengemi gördüm yanina gittim. Tek oldugum icin yanina gidip oturmayi düsündüm. Selamlasdik sonra oturmak istedim. Bana karsidaki masayi gösterip kizlar icin orasini hazirladik dedi. Ve o masada kimse oturmuyodu. Bende caresiz gidip oturdum baya rezil oldum. Sonra karsidan baska bir akrabam beni yanina cagirdi. Orada yanliz kaldin yanima otur dedi. Ben yerin dibine girip girip ciktim. Herkez bana bakiyordu. Bide yenge olacak bi kez olsun dönüp bakmadi. Ve o arkadasina o söyledi benim annem ve diger yengem davet edilmesin diye. Benim yanliz olmam cok hosuna gitti kesin.
Neyseki ben kalkip oynadim sonrada kactim. Yanina gidip oturdugum akrabam bana yazdi neden gitti noldu vs. Bende baska bir dügüne davetliyim ondan gittim dedim. Ama bu kadar yanliz kaldigimi ve rencide edildigimi hic hissetmemisdim.
Sonradan ben sosyal medyadan: Karaktersizliginizde cigir astiniz diye paylasim yaptim.
Tabiki görmüs ve kesinlikle anladi. Daha sonra ben sinirime sahip cikamayip baska bir paylasim yaptim. Ve Celme atmadigimiz icin ayagimiz yok zannediyorlar yazdim. Tabiki sinirlendigimi anladi bana aynen öyle diye mesaj atmis. Bende aynen dedim. Sonra bana konuyu kaynatmaya calisdi. Yok iste zamanin varmi vs. Is yeri hakkinda felan. Herhalde kendince geri adim atti felan. Simdi ben fazlami abartim. Ama yenge olarak bölye davranmasi normal mi ?
Amcamin esi oluyor yengem dedigim. Pek uzak sayilmaz yaniYenge dediğin ağabeyinin karısı mı ? Dıdısının dıdısın neden gidiyorsun ?
Herseyin bir zamani vardir. Konuyu uzatmayin yeri ve zamani geldiginde aynisini iade edersinizOturdum... zaten bi an beynim yandi. Ne oldugunu anlayamadan. Igrenc bir durumun icine düstüm.
az bile yapmıssın diyeceğim ama bunun önceside var sanki.Oda kendince haklı olabilir.
Konu sahibesi boş masaya yönlendirildikten sonra çıkıp oynamanız tüm ciddi ifadenizi yok etmiştir bence.
Boşa tavır koymayın ve laf sokmayın O tavır siz sahneye çıktığınızda bitti ve ciddiyetini kaybetti.
sende o size misafirliğe geldiğinde onun gibi davran.Bir kez saygisizligim olmamisken millete rahat batiyor
Party dediginiz sey farkliHaha ben 93. Dogumluyum ve her dogum günüm ciddi bir party olarak kutlaniyordu.
O kadar insan icinde siz öyle bir durumda kalsaydiniz, acaba siz napardiniz cok merak ettim ?
Keşke biraz daha düzgün anlatsaydınız ne olup bittiğini anlamadım.Ayrıca o laflar sizce de çok ergen kaçmamış mı ?
Sen neye kızdın evladım sana özel mi yapacaktı d.gününü anlamadım ki![]()
Dogum gununde gobek mi attiniz?
Beynim error verdi
Keşke siz de fazla durmayıp hediyenizi verip gitseydiniz.Olayi olabildigince düzgün anlatmaya calisdim. Kisacasi yengem annemi ve yengemi dogum gününe davet ettirmedi. Ben tek gidincede yaninda oturmama dahi izin vermedi.