• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenge

Dj mi? 90 larda bile yoktu bunlar. bu arada herkes diye yazilir sen herkez yazıyorsun. Müzik siye yazılır musik yazıyorsun. Abez değil abes :KK70: z ve s ler çok sıkıntılı sende.
Bir üst seviye olarak ünsüz benzeşmesi hiç yok, yapdım, gitdim...onları görünce emin oldum Türkiye de yaşmadığından,belki maZeret değil ama kabul edilebilir en azından

Almanyada yaşıyormuş canım ama o şekilde yazımca kimse anlamıyor annem ayrılmış diyince kim anlasın annesini çagırmadıklarını ben anlamadım o şekil düzeltsin diye dedim
Tamm bende de jeton dustu
Kendini hicbir sekilde ifade edememesinden anladim bir tuhaflik oldugunu
Bir de israr ediyor normal diye
Tey allam ya

Ya bi varsayımdan yola çıkıp yengeyi suçlayıp laf sokuyosunuz sanki, arkadaşınızdan ya da herhangi birinden annenizi özellikle çağırmadıklarını duydunuz mu yoksa siz yengeniz çağırtmamıştır diyip ordan mı bunları çıkarıyorsunuz?

Kusura bakmayin ama gercekten yoruldum. Konu milletin parasini nereye harcadigi degil. Konu annemin bir dogum gününe davet edilmemesi ve bu yengemin istegi olmasi. Beni asil üzen yengemin bana olan tavriydi. Beni o durumda yanliz birakmasiydi. Neden milletin dogum günü yapip yapmamasi bu kadar önemli? Isteyen yapar istemiyen yapmaz. Benim size sordugum soru suydu : yengemin davranisi dogrumu ? Hayir bundan önce bir sorunumuz yoktu. Sosyal medyadan bana hep yaziyor. Ben mi olayi abartiyorum diye sormak istemisdim. Benim kelimeleri yanlis yazmam alay konusu oldu. Ben almanyada yasiyorum ve elimden geldigince kendimi gelistirmeye calisiyorum. Ingilizce yünanca almanca ve türkce biliyorum. Ben herkes yerine herkez yazmis olmam dünyanin sonu degil. Benim yanlislarimi söyleyerek egonuzu tatmin etmenizide dogru bulmuyorum. Konuyu acarken karisik anlatmis olabilirim. Calisiyordum o an. Neden bu kadar topa tutuldum anlamadim. Ben yillardir buraya konular aciyorum. Böyle bir olay yasamadim ve bundan dolayi cok üzüldüm.

Kusura bakmayin ama gercekten yoruldum. Konu milletin parasini nereye harcadigi degil. Konu annemin bir dogum gününe davet edilmemesi ve bu yengemin istegi olmasi. Beni asil üzen yengemin bana olan tavriydi. Beni o durumda yanliz birakmasiydi. Neden milletin dogum günü yapip yapmamasi bu kadar önemli? Isteyen yapar istemiyen yapmaz. Benim size sordugum soru suydu : yengemin davranisi dogrumu ? Hayir bundan önce bir sorunumuz yoktu. Sosyal medyadan bana hep yaziyor. Ben mi olayi abartiyorum diye sormak istemisdim. Benim kelimeleri yanlis yazmam alay konusu oldu. Ben almanyada yasiyorum ve elimden geldigince kendimi gelistirmeye calisiyorum. Ingilizce yünanca almanca ve türkce biliyorum. Ben herkes yerine herkez yazmis olmam dünyanin sonu degil. Benim yanlislarimi söyleyerek egonuzu tatmin etmenizide dogru bulmuyorum. Konuyu acarken karisik anlatmis olabilirim. Calisiyordum o an. Neden bu kadar topa tutuldum anlamadim. Ben yillardir buraya konular aciyorum. Böyle bir olay yasamadim ve bundan dolayi cok üzüldüm.
Keske konuyu bu sekilde acsaydiniz
Bakin ne guzel anlatmissiniz
Konuyu okuyan herkes karsisinda 13 yasinda bir kiz var sandi
Cunku anlatamamissiniz
Ergenin teki bizimle dalga geciyor diye dusundugum icin bende ona gore yorum yaptim
Konunuzu duzenleyin bence

Yengenizin annenizi istemediğini kulağınızla duydunuz mu yoksa bir varsayım mı bu?

Evet sonuc ne mutlumusun simdi ? Sen 1 dil konusuyorsun ben 4 dil.
Türkiye de yaşamadığını anladım diyerek yazdım fark ettiysen, hatta kabul edilebilir bir durum dedim.
4 dil konuşuyorsun belki ama okuduğunu anlama konusunda sıkıntı var sanırım.
Komiksin ayrıca, neden biliyorsun tek dil konuştuğumu?

Keske konuyu bu sekilde acsaydiniz
Bakin ne guzel anlatmissiniz
Konuyu okuyan herkes karsisinda 13 yasinda bir kiz var sandi
Cunku anlatamamissiniz
Ergenin teki bizimle dalga geciyor diye dusundugum icin bende ona gore yorum yaptim
Konunuzu duzenleyin bence

Sorun o an cok sinirli olmamdi. Isten ciktim ve bu arada sakinlesmis oldum. Evet düzgün anlatamamisim demekki. Birazdan bilgisayara gecip düzeltecegim.

Yurt dışındaki arkadaşlar imla kurallarına bu kadar hakim değiller, neden bu kadar yadırgadınız ki?
Konusunda yazsaydi yadirganmazdi
Yorumlarda yazmis almanyada oldugunu
Konuyu okuyan bizimle dalga gecen bir cocuk oldugunu saniyor
O kadar anlasilmaz ki , sanki benim 10 yasindaki oglum anlatmis gibi

Türkiye de yaşamadığını anladım diyerek yazdım fark ettiysen, hatta kabul edilebilir bir durum dedim.
4 dil konuşuyorsun belki ama okuduğunu anlama konusunda sıkıntı var sanırım.
Komiksin ayrıca, neden biliyorsun tek dil konuştuğumu?

Allahim sen sabir ver... neden bu kadar asabisiniz ? Neden bu gerginlik ? Sanirim kötü bir gün geciriyorsunuz

Back
X