- 3 Ekim 2010
- 11.499
- 3.815
- 448
Sakin haaa...Bence karsi taraf size acilmadikca asla kimseye bir seyler söylemeyin..kendisi size acilirsa yanlisligini anlatin sonuna kadar.
Iki arkadasim vardi.Evli erkekle cikan.Tamam onlar evli degildi bekardi.Birisiyle sonuna kadar savastim.Üstelik adam tarafindan en yakin arkadasimla aramin acilmasini saglamya calisildi.Neymis efendim ben cirkinmisimde onu kiskaniyormusum.Tabiki arkadasim mantikli davranarak kisa zamanda siyrildi adamda.Digeri ise biraz zaman aldi.Cünkü ben tanidigimda iraz ilerlemisti ilikileri.Neyse sonunda onlarad dogru yolu buldu..
Diyecegim o ki bu insanlar benim ciddi samimi arkadaslarimdi ve ben biraz ileriye giderek bazi yerlerde müdahelede bulundum ama yakinliginiz cok degilse basiniz sonradan cok agrir.Sakin baska insanlaradasöylemeyin lütfen.Böyle bir sey varsa da zamanla her sey aciga cikacaktir zaten.Nerede durulmasi gerktigini olylar belirleyecektir zaten-..
Söylemek gibi bir niyetim yok ama bu yükle nasıl yasıycam onuda bilmiyorum..
Bazen acaba sadece arkadaslar da ben mi yanlıs anlıyorum dedigim bile oluyor..
Bugün konusmalarına sahit olmadım ama is bası yapılıyor, pc' ler acılıyor adam hemen msn' den msj atıyor..
Profil resminini de gördüm tanıyabilecegi bir tip degil nasıl tanıstı, nasıl oldu bilmiyorum..
Bana söyleyecegini düsünmüyorum cünkü, sürekli mutsuz olan evliliginden konu acılıyor ( artık ben evlilikten nefret eder oldum bu arada ) bir sürü sey anlatıyor erkekler söyle, böyle vs.
Hatta sert göndermeler yapıyorum bazen en son kadınlar nicin aldatır biliyor musun mutlu bir evliligi yoksa, kocasından ilgi görmüyorsa falan dedi. Erkekler öyle degil ama nerde güzel bir kadın görseler agızlarının suyu akar falan dedi. Bende ya öyle bile olsa cözüm aldatmak mı? Bosa gitsin oh ne güzel aldatan aldatana falan dedim. Tab.. Sonuc oii aldatmak cözüm degil, dogru birseyde degil diyor sonuc ollarak; benim bu konudaki sert ve net tavrımı biliyor bana söyleyecegini düsünmüyorum..
Son düzenleme: