Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pc başından kalkmadı diyemi bu kadar sinirlendin sizinle oturmuyomuş zaten pc ye oturmuş nolmuş sende sonra konuşurdun arkadaşınla birz abartmışsın bence abinle annenide gereksiz yere huzursuz yapmışsın,kırılma ama ben böyle düşünüyorum
Sadece ilk yorumunu okumaya çalıştım bir tane bile noktalama işareti kullanmamışsın, karman çorman olmuş bu yüzden diğer yorumlarını okumadım, küçük abinle mi yengenle mi kavga ettin anlamadım. Aynı evde küçük abi büyük abi babaanne :96: kalabalık yaşıyorsunuz galiba. O kadar insanın olduğu evde muhakkakk tartışmalar da çıkar...
sizin evde ne işi var yengenin kendi evi var madem. gitsin evinde otursun rahat rahatbenim sorunum abimin eşiyle dün arkadaşımla bilgisayardan konuşacaktık baktım pc de yengem oturuyor durumu söyledim pc den kalktı ama koltuğa oturdu bu sefer küçük abim geldi film aç dedi (benim iki abim var yengem büyük abimin karısı oluyor)bnde arkadaşımla konuşacam dedim gitti bekliyorum çıksın diye ama yok daha önceden de küsüz büyük bi kavga etmiştik o yüzden inat ediyor kalkmıyo sesimi hiç yükseltmedim kibarca konuştum o haksız olduğu halde ama kalkmadı bende geçenki gibi kavga çıkmasını istemediğim için anneme söyledim kaldır dedim evdeki herkez kalk dedi kalkmadı çıkmıyorum diyor bnde inat ettim pc nin internet kablosunu çıkardım madem ben oturamıyorum oda oturumaz dedim abimde iş için ist.daydı o gün küçük abim çıkınca dışarı yanımıza geldi babaannem beni korudu diye onla kavga etti koskoca kadına kafanda kırarım telefonu dedi ama ben sesimi çıkartmadım abime anlatıcaktım o yüzden sustum bugün abim geldi olanı anlattım ama ağlıyorum o kadar kötü ki moralim ben abimle konuşurken bana diyor ki senin dilin çok uzadı ben onu keserim ya ben normalde onun lafının altında kalacak biri değilim ama annem beni durduruyor kavga ederlerse senin yüzünden sen sebeb olursun onlara diyip susturuyo ama abimin annnemin ya ailemin yanında benimle böyle konuşmaya ne hakkı var abim sen üzülme ben halletcem dedi ama bişey değişmicek ya ben demiyorumki karısına vursun kızsın bnm istediğim şey saygı evdeki herkezi azarlıyo küçük dağları ben yaratım havası var bıktım artık annem ona bişey dedirtmiyor tamam kötü kaynana olmak istemiyor ama yengem bana seni döverim dediğinde ağzını açmadı bnde tabi sen kimi dövüyon diyip üstüne yürümüştüm sırf ondan korkmadığımı göstermek için yaptım ama ben suçlu çıktım abim bile senin yüzünden oluyor kavga demişti ya şimdi size soruyorum napayım ben ayrı evleri var yeni evliler diye gitmiyorum bile evlerine annem cahilliğine ver düzelir diyor ama benim sabrım kalmadı artık
sizin evde ne işi var yengenin kendi evi var madem. gitsin evinde otursun rahat rahat
madem evleri var sizde niye duruyorlar ki
çok şımarıkmış yaa bence hiç de alttan alıpta şımartma yapış yakasına defolsun gitsin evine
Babaannene yengen mi dedi o lafı ve sana da yengen mi dedi senin dilini keserim diye![]()
İşte bizimkilerin zoruyla geliyorlardı.Yemek beraber yiyelim,beraber oturalım yatmaya gidin.Öyle olunca kavga da kaçınılmaz oluyor.
İşte bizimkilerin zoruyla geliyorlardı.Yemek beraber yiyelim,beraber oturalım yatmaya gidin.Öyle olunca kavga da kaçınılmaz oluyor.