Yenge

• Konu Sahibi Konu Sahibi nees
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İşte bu o kadar yanlış ki. Yengen bu konuda abine söz geçiremiyor hıncını sizden alıyor olabilir mi? Bence yeme içme her şeyi ayırın siz de rahat edersiniz onlarda. Yatmadan yatmaya evine gitmesi evinin ayrı olduğunu göstermiyor, siz aynı evin içinde yaşıyorsunuz...

DepresifPolyanna canım bende sana katılıyorum..bence gelin bişeylerin hıncını almak için bu şekilde davranıyo..belki evinde yemeğini yemek istiyodur eşiyle başbaşa..istediği olmayıncada agresifleşip insanlara çatıyodur..konu sahibi arkadaşın anlattığı kadarıyla bu gelin ya sinir hastası,saygısız vs..yada çok dolmuş hıncını hırçınlaşarak göstermeye çalışan biri..bence en doğrusu yemeklerinide kendi evlerinde yemeleri..sık muhabbet tez ayrılık getirir diye boşa dememişler..mesafeyi korumak için biraz daha belli aralıklarla görüşmek gerekiyo..bu çoğu insan için böyle.. :54:

DepresifPolyanna canım bende sana katılıyorum..bence gelin bişeylerin hıncını almak için bu şekilde davranıyo..belki evinde yemeğini yemek istiyodur eşiyle başbaşa..istediği olmayıncada agresifleşip insanlara çatıyodur..konu sahibi arkadaşın anlattığı kadarıyla bu gelin ya sinir hastası,saygısız vs..yada çok dolmuş hıncını hırçınlaşarak göstermeye çalışan biri..bence en doğrusu yemeklerinide kendi evlerinde yemeleri..sık muhabbet tez ayrılık getirir diye boşa dememişler..mesafeyi korumak için biraz daha belli aralıklarla görüşmek gerekiyo..bu çoğu insan için böyle.. :54:

Canım kimi zaman geç gelir kimi zaman sabahın köründe.Bizimkiler istiyor ama ben bugün evimde yesem dese kimse hayır demez diyemez de zaten.Ben habersiz evlerine bile gitmezdim belki müsait olmazlar diye.Hınç almak doğru;bir gün telefonda abime kızdı bizdeydi,sonra bana gelip kızdı kitaplarını niye dağıtıyorsun topla bunları diye.Bende buna kızıyorum ben evde onun kurallarıyla yaşayamam.Sürekli bilgelik taslaması hem bana hem evdekilere beni kızdırıyordu.

Sık muhabbet tez ayrılık getiriyor gerçekten de.

İşte bizimkilerin zoruyla geliyorlardı.Yemek beraber yiyelim,beraber oturalım yatmaya gidin.Öyle olunca kavga da kaçınılmaz oluyor.

e ama işte şimdi suç senin yengede değil onu o hale getiren ailende bıraksınlar kendi hayatlarını yaşasınlar yaa anlamıyorum işte bak hem kendi çocukları sen huzursuz oluyorsun hem onlar ne gerek var. Vallahi sizin gelinde uyanıkmış vesselam yıldırma politikası içine girmiş ki tamam siz gelmeyin yiyin evinizde densin diye tuttum vallahi bende mi öyle yapsam acaba :66:

Canım kimi zaman geç gelir kimi zaman sabahın köründe.Bizimkiler istiyor ama ben bugün evimde yesem dese kimse hayır demez diyemez de zaten.Ben habersiz evlerine bile gitmezdim belki müsait olmazlar diye.Hınç almak doğru;bir gün telefonda abime kızdı bizdeydi,sonra bana gelip kızdı kitaplarını niye dağıtıyorsun topla bunları diye.Bende buna kızıyorum ben evde onun kurallarıyla yaşayamam.Sürekli bilgelik taslaması hem bana hem evdekilere beni kızdırıyordu.

canım bizimkilerin zoruyla diye yazdığın için böle düşündüm ben..sizinkilerin zoruylaysa gelinde belki kendine göre haklıdır..ama tam tersi kafasına esince gelip olmadık yerde çatıyosa ozaman gelinde problem.. :68:

canım kaç yaşındasın yengen kaç yaşında acaba

suç annelerde herkes kendi evini bilse hiçbir problem çıkmaz gelininizde edepsiz ama cahilliğinden başka yol bulamamış annenlerin büyük olarak durumu ele alıp herkesi kendi evine göndermesi lazım bu kadar kalabalık bir evde kavga çıkmayacakta ne olacak

Back
X