• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengec burcu erkegi nasil affeder?

Ndnnolmasnk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
3
0
1
30
Sevgilim kiyafetime cok karisir bende biraz yanlis giyinmisim cok kizdi kac kere uyardim seni dedi ama ayrildi. Aradan 3 gun gecti wp sini kapamisti ayrildigimiz gun bügun acmis. Cok ozledim ben barismak istiyorum cok seviyorum onu burcunun ozelliklerini cok iyi tasir. Napsam affeder?

Valla benim eşim kimseyi affetmiyo, siler atar sanki hiç olmamış gibi davranır,kendinden şüphe edersin ben aslında yoğuuum gibi olursun

Keşke burca hiç girmeseydin. Benim eşim yengeç ama hiç kıyafete karışmaz mesela. Affetme durumu da onun kişiliğiyle alakalı.

valla burcunun önemi yok doğum haritasına bakmak gerekir nasıl affedeceğine bunun yükseleni var, ay burcu var, 5.ev yani aşk evine denk gelen burç var , var da var yani

zaten yengeç burcunun tüm özellikleri olsaydı bu sebeple ayrılmazdı ;)

Burçlarla bu işlerin ne ilgisi var.

Babam yengeç Burcu çok modern, kibar ve ileri görüşlüdür.

Eşim yengeç burcu klasik hatta çoğu şeyde geri kafalı, sabit fikirlidir.

Şimdi neolacak ?

Bende boğayım çevremdeki boğalarla hiç alakam yok.

Burcla ne alakasi varki. Aklinca burnunuzu sürtecek, iyice ezecek sizi komple kontrolu altina alacak. Birde böyle herifler hep sey der: "Kendine ceki düzen ver" tarzi cümleler. Vardi benimde taaa kac yil önce basimda birtane.

Kıyafet senin şahsi alanın bu konuda sana baskı yapıp küsüyor gidiyorsa sende tavrını koy. Mesaj atarak vs sadece bi yerini kaldırırsın. Çok taviz verme derim. Hem yengeç burçları alışkanlıklarına düşkündür sen arayıp sormazsan o zaten bi süre sonra söylene söylene yanına gelir o zaman konuşursun yok gelmiyorsa geçmiş olsun sevgisi yeterli değil demek ki.

Hem senin kıyafetine karışıyor kısıtlıyor, hem de terkediyor.
Bir de sen kendini affettirmeye çabalıyorsun?
Şu an gözümde yerlere kadar alçaldın, gururun yok mu?

NOT: Bu bir Koç burcu yorumudur.

Mazosist olmakla asik olmayi karistiriyoruz.
Asik oldugum adam bana saygi duymayacaksa , özgurlugumu elimden alacaksa , beni degistirmeye calisacaksa duygularimi aldiriyim daha iyi.
Elin ogluna gore sekil alamam ben valla. Begenmezse gider zorla tutan yok.

Back
X