- 1 Nisan 2025
- 90
- 43
- 3
- 32
- Konu Sahibi basakburcubiri16
-
Burca değil daha cok çocukluk çağı travmalarına bakmalısın tatlım, bir şeyleri travmaya bağlamak doğru değil ama erkek rol modeli olmayan evlerde erkekler daha hassas olabiliyor. Sana samimi ve romantik gelen bir havasi varsa tabii ki güven veriyorsa en başta devam etmelisin benim önerim burç yerine gecmisindeki çözemediği sorunlara anlam vermek belki bu daha mantıklı ve somut olurKizlar selam,
Kendimden 4 yas kucuk yengec burcu erkegi ile 1 aydir flort ediyorum. Adim adim gidiyor sevgililige dogru. Fiziksel olarak aradigim ozellikler onda var. Mimar ama su an issiz ben gibi. Kendisi yazdi instadan (bir gruba uyeyim ordan gorup yazdi) romantik davraniyor. 3 kez bulustuk. Ilk bulusmada ben ona tatile gittigim yerden oraya ait anahtarlik hediye ettim. O da bana vesikalık fotografini verdi. Sasirdim. Sevgililerim bana hic vesikalik vermemislerdi. Ona da soyledim. (Tatli bulustugumu da soyledim ama garip hissettim) bana gittigi yerleri haber veriyor. Arkadaslariyla ciksa bile mutlaka ara ara yaziyor napiyorsun diye. (Benden de aynisini bekliyor) dun ilk kez opustuk. Diger exlerime nazaran asiri kibar ve romantik opusuyor. Ama baba problemleri yasiyor. Kucukken anne babasi bosanmis ve gorusmuyorlarmis. Asiri duygusal takiliyor bazen. Ben basak burcuyum kaldiramayabilirim belki diyorum bazen bu duygusalligi. Yengec erkekleri nasil ? Hic bu burçtan sevgilisi , esi olan var mi ? Nasillardir ?
Dusmedim aslinda. Tatli buldum. Ilk kez duygusalligi benden yuksek biriyle gorusuyorum. Garip geldi. Yasi da ufak ondan sordum.1 aydır konuştuğun birine bu kadar çabuk düşmene şaşırdım ben..
Daha doğrusu burcuna göre hareket edeceğine, keşke biraz karakterini, geçmişini falan sorgulasaydın..
Yengeç zannettiğin kaplumbağa çıkabilir, söylemesiii
Iste Tanimaya calisiyorum. Acaba lovebombing mi yapiyor diye dusunuyorumBurca değil daha cok çocukluk çağı travmalarına bakmalısın tatlım, bir şeyleri travmaya bağlamak doğru değil ama erkek rol modeli olmayan evlerde erkekler daha hassas olabiliyor. Sana samimi ve romantik gelen bir havasi varsa tabii ki güven veriyorsa en başta devam etmelisin benim önerim burç yerine gecmisindeki çözemediği sorunlara anlam vermek belki bu daha mantıklı ve somut olur
Duygusal oluyorlar aslinda ondan sormustumYengeç olunca ne oluyo mesela ya.
Tanıdığım 5 yengeç var hepsi birbirinden farklı. Saçma sapan işler. Burç tutmayınca da "doğum haritan farklıdır" bahanesine sığınıyorlar:d
Annem de yengec. Asiri duygusal ve kaldiramiyorum. Duygusal erkeklerle de hic cikmadim.Eşim yengeç, ben akrebim, yükselenim başak. Patron sen olacaksın yıllar sonra bile ağır gelmez istediğim bu diyorsan devam. Duygusallar, kıskançlar ama belli etmezler, ailelerine çok düşkünler, mükemmel baba, mükemmel eş diyemeyiz ama mükemmel baba diyebiliriz. Sessiz efendi kendi halinde tipler arıza çıkartmaya meyilli değil ama sorun da sevmez. şimdi kim sever ki diyebilirsiniz ama bunlar hiç sevmez. hani kimi erkek sorun söyle çözelim kafasındadır ya. bu onlardan değil. bizim evde işler tıkır tıkır yürür. ama benim kontrolümdehep kibardır kabalaşmaz küfür saldırganlık vs barındırmaz. kavgayı da sevmez. öyle ben yengecimle mutluyum ara ara geliyorlar ama evlilikte 15. yılımız ilişkide ise 19 o kadar olur yani
Ayyy nedennnnArkana bakma kaç, kaçmadın mı daha uç.
Ya bişi dicem . Burç konusuyla insan tahlili yapanların zekasından ben şüphe ediyorum yha asdfghlhlhllaalaghjjKizlar selam,
Kendimden 4 yas kucuk yengec burcu erkegi ile 1 aydir flort ediyorum. Adim adim gidiyor sevgililige dogru. Fiziksel olarak aradigim ozellikler onda var. Mimar ama su an issiz ben gibi. Kendisi yazdi instadan (bir gruba uyeyim ordan gorup yazdi) romantik davraniyor. 3 kez bulustuk. Ilk bulusmada ben ona tatile gittigim yerden oraya ait anahtarlik hediye ettim. O da bana vesikalık fotografini verdi. Sasirdim. Sevgililerim bana hic vesikalik vermemislerdi. Ona da soyledim. (Tatli bulustugumu da soyledim ama garip hissettim) bana gittigi yerleri haber veriyor. Arkadaslariyla ciksa bile mutlaka ara ara yaziyor napiyorsun diye. (Benden de aynisini bekliyor) dun ilk kez opustuk. Diger exlerime nazaran asiri kibar ve romantik opusuyor. Ama baba problemleri yasiyor. Kucukken anne babasi bosanmis ve gorusmuyorlarmis. Asiri duygusal takiliyor bazen. Ben basak burcuyum kaldiramayabilirim belki diyorum bazen bu duygusalligi. Yengec erkekleri nasil ? Hic bu burçtan sevgilisi , esi olan var mi ? Nasillardir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?