Yengec burcu olan flort

burçla ilgili olduğunu sanmıyorum bende başak burcuyum aşırı duygusalım biri bana bir derdini anlatsa oturur ağlarım burcundan çok karakterine odaklanın kendinize ve ona zaman verin 1 ay çok kısa bir zaman vesikalık resim bana göre romantik olduğınu gösterir

İşsiz. Bu net. Duygusal boşlukta. Bu da net. Koca kadınsın sanalda tanışıp öpüşüyon ama adı hala flört. Bu da net. Sonuç olarak sana akıl ve mantık diliyorum.

Aşırı duygusaldırlar ama duygularını içinde yaşarlar çoğu zaman, hayal kurmayı çok severler bu nedenle mantıklı kararlar almazlar, sanata düşkündürler. Aynı zamanda da gizli kıskanç ve kafalarına buyruk takılmayı seven tiplerdir.

İşsiz. Bu net. Duygusal boşlukta. Bu da net. Koca kadınsın sanalda tanışıp öpüşüyon ama adı hala flört. Bu da net. Sonuç olarak sana akıl ve mantık diliyorum.
Sanalda tanismadik. Grup etkinliginde tanistik ara ara konustuk. Tanistigimizda isi de vardi. Yeni issiz kaldi. 1,5 hafta kadar. Degisen birsey olmadi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…