yengeç burcu sevgilin/eşine nasıl kavustun?

2497

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
521
3
118
Ya kızlar. ....aranizda yengeç burcu bir erkekle uzun süredir ilişkisi/nişanlı veya evli olan varmı? ???
Ben bi yengeçe tutuldum...kendim başak burcuyum......ama bir türlü mantık yurutemiyorum yaptığı ve dediği şeylere. ...ya sizde nasildi başta? Zormuydu? Başka başak burçları olanlar?

Bütün yengecler aynimidir merak ediyorum. ....bahsedermisiniz?

Bu işler bana saçma geliyo ama yinede haberin olsun isterim dünya çalkalandı resmen burç takvimi değişti bilimsel açıklamaları yapıldı neden değiştiğinin. Yengeç olmayabilir google dan bakıp öğrenebilirsiniz.

Ne diyoooorsun seeeeeeennnn??????
Ne olarak verim googlea? Böyle birseyi nasil kaçırdım inanamıyorum. Soktayim şuan :)))))

2 yıl birlikteliğim oldu.duygusal romantiktir çok yalan söylerdi.

yok ya ben ona inanmıyorum.
Banada saçma gelmişti duyunca ama okuyunca doğru olduğu ortada zaten çok büyük zeka gerekmiyo anlamak için:)) nasanın da açıklaması var sanırım burç olarak değil tabi ama bu seneler ve yörünge kaymasıyla ilgili falan ezberlemedim okuduklarımı tabi ama doğru ve hala aynı burçtayım :)

Son düzenleme:
hmmm nasa nın açıklamasını okumadım bilmem araştırmak lazım.bende burada görüp kendime bakmıştım benimkide aynıydı zaten kendi burcumu değiştirmeyi düşnmüyordum iyi oldu

bence herkes kendini iyi hissettiği burcu almalı

burcu demişken benimkinin eskisinin ismide burcu hiç sevmem söylemeden edemedim geldiler bana gece gece ya hadi hayırlısı

dimi aman ne gerek var yok yengeç hamsiyle uyuşurmu yok boğa balık yermi terazi iyi tartarmı ne gerek var al işte sevdiğin burçtan uydur gitsin

Bu son nokta iyi olmuş bende bütün burçları taşıyorum diye inanmıyorum bu işe zaten

amaaaaan doğru diyorsun benimkiyle ayrılmıştık barıştık yarın buluşucaz ama nasıl geçecek merak ediyorum bakalım sabaha kadar uyuyamıycam anlaşılan kendisi mışıl mışıl uyuyor

Bırak o seni sevmesiiin artık kendileri burcu değil atık kağıt olmuuş

Sabag sabah dünyamı alt üst ettin hahaha.....yeni burçlara göre ben ASLANim....... anam......soktayim......ben bi derin araştırmaya geciyorum :)

Sabag sabah dünyamı alt üst ettin hahaha.....yeni burçlara göre ben ASLANim....... anam......soktayim......ben bi derin araştırmaya geciyorum :)
Aslında hep aslanmışsın aslında ama bilim dünyası olaya yeni el attı biz eski usul devam ediyoduk ama o işler öyle değilmiş

amaaaaan doğru diyorsun benimkiyle ayrılmıştık barıştık yarın buluşucaz ama nasıl geçecek merak ediyorum bakalım sabaha kadar uyuyamıycam anlaşılan kendisi mışıl mışıl uyuyor
Azıcık vurdumduymaz ol o zaman daha kıymetli olursun. Sen daha mışıl mışıl uyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…