Bu işler bana saçma geliyo ama yinede haberin olsun isterim dünya çalkalandı resmen burç takvimi değişti bilimsel açıklamaları yapıldı neden değiştiğinin. Yengeç olmayabilir google dan bakıp öğrenebilirsiniz.Ya kızlar. ....aranizda yengeç burcu bir erkekle uzun süredir ilişkisi/nişanlı veya evli olan varmı? ???
Ben bi yengeçe tutuldum...kendim başak burcuyum......ama bir türlü mantık yurutemiyorum yaptığı ve dediği şeylere. ...ya sizde nasildi başta? Zormuydu? Başka başak burçları olanlar?
Bütün yengecler aynimidir merak ediyorum. ....bahsedermisiniz?
Bu işler bana saçma geliyo ama yinede haberin olsun isterim dünya çalkalandı resmen burç takvimi değişti bilimsel açıklamaları yapıldı neden değiştiğinin. Yengeç olmayabilir google dan bakıp öğrenebilirsiniz.
Ya kızlar. ....aranizda yengeç burcu bir erkekle uzun süredir ilişkisi/nişanlı veya evli olan varmı? ???
Ben bi yengeçe tutuldum...kendim başak burcuyum......ama bir türlü mantık yurutemiyorum yaptığı ve dediği şeylere. ...ya sizde nasildi başta? Zormuydu? Başka başak burçları olanlar?
Bütün yengecler aynimidir merak ediyorum. ....bahsedermisiniz?
Ne diyoooorsun seeeeeeennnn??????
Ne olarak verim googlea? Böyle birseyi nasil kaçırdım inanamıyorum. Soktayim şuan :)))))
Yeni burç takvimi yazman yeterli google a :) bütün siteler bununla ve neden değiştiğyiyle dolu :)Ne diyoooorsun seeeeeeennnn??????
Ne olarak verim googlea? Böyle birseyi nasil kaçırdım inanamıyorum. Soktayim şuan :)))))
yok ya ben ona inanmıyorum.
Yeni burç takvimi yazman yeterli google a :) bütün siteler bununla ve neden değiştiğyiyle dolu :)
Banada saçma gelmişti duyunca ama okuyunca doğru olduğu ortada zaten çok büyük zeka gerekmiyo anlamak için:)) nasanın da açıklaması var sanırım burç olarak değil tabi ama bu seneler ve yörünge kaymasıyla ilgili falan ezberlemedim okuduklarımı tabi ama doğru ve hala aynı burçtayım :)yok ya ben ona inanmıyorum.
Bütün dünya kabullendi bitek biz ve bizim bilmiş astroloji uzmanlarımız eski usul devam ediyor hepsi :) ama dünyada kabul edilmiş son hali bu bizim aptal astrologları saymazsak :))Bende inanmak istwmemmmm yoooooo
Hemen bakıyorum! !!!
Banada saçma gelmişti duyunca ama okuyunca doğru olduğu ortada zaten çok büyük zeka gerekmiyo anlamak için:)) nasanın da açıklaması var sanırım burç olarak değil tabi ama bu seneler ve yörünge kaymasıyla ilgili falan ezberlemedim okuduklarımı tabi ama doğru ve hala aynı burçtayım :)
Bu son nokta iyi olmuşbence herkes kendini iyi hissettiği burcu almalı
Bu son nokta iyi olmuşbende bütün burçları taşıyorum diye inanmıyorum bu işe zaten
Bırak o seni sevmesiiin artık kendileri burcu değil atık kağıt olmuuşburcu demişken benimkinin eskisinin ismide burcu hiç sevmem söylemeden edemedimgeldiler bana gece gece ya hadi hayırlısı
Konu sahibimiz bu konuda ilgili bilgili gibi ama biraz daha yazarsak o da inanmıcakdimi aman ne gerek var yok yengeç hamsiyle uyuşurmu yok boğa balık yermi terazi iyi tartarmı ne gerek var al işte sevdiğin burçtan uydur gitsin
Bırak o seni sevmesiiin artık kendileri burcu değil atık kağıt olmuuş
Aslında hep aslanmışsın aslında ama bilim dünyası olaya yeni el attı biz eski usul devam ediyoduk ama o işler öyle değilmişSabag sabah dünyamı alt üst ettin hahaha.....yeni burçlara göre ben ASLANim....... anam......soktayim......ben bi derin araştırmaya geciyorum :)
Azıcık vurdumduymaz ol o zaman daha kıymetli olursun. Sen daha mışıl mışıl uyuamaaaaan doğru diyorsun benimkiyle ayrılmıştık barıştık yarın buluşucaz ama nasıl geçecek merak ediyorum bakalım sabaha kadar uyuyamıycam anlaşılan kendisi mışıl mışıl uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?