yengeç burcu sevgilin/eşine nasıl kavustun?

Yaaa orda sorun yok hahaha onunda benimde ay burcum yenec....kendi kurdugum seylere bende inanirim...aynisi bende de var....yaaa inşallah arar :*((

slm Cnm benim hiç yengeç sevgilim olmadı ama ben kendim
yengeç burcuyum başak burcuyla çok iyi anlasirim biraz dengesiz
bir burç ayrıca bir kez yanlış yapılırsa birdaha asla guvenmex ve
hep bir yanlış arar içine bir kurt dusdugu zaman kendini yer bitirir
içinde asla birsry tutamax dusundugunu pat diye söyler ama
çok sevmisse asla ama asla vaz geçmez bu arada yalan söylemeyi
srvmez

Evet çok doğru. ...ama benim yengecim kaçtı ((((( inanilmaz anlasiyoruz.....sadece onun kacmasina anlam veremiyorum. .....bu zamanla durur mu değişir mi anlamak istiyorum. .....bir insan nasil bukadar kararlı konuşup da bukadar korkakcasina kacmasina anlam veremiyorum. ...üzülüyorum ya.....dediği hersey bi anlik öyle düşünmeden konustuguna inanmak...beni çok kiriyor....çünki o çok az ama kararlı konusurdu duygularindan...hisslerinden.....bende de bi okadar değer kazanmişti.......
Bu yüzden sizleri merak ediyorum. ....tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. .....akil fikir soruyorum. .....ben bu adami istiyorum. ....çünki o benim. .....bunca uzun iliskilerim vardi.....ama bu....bambaşka. ...bu adam benim diğer yarım. .... gitmesin

uzme kendini Cnm şimdi yeni burç takvimine baktimda benim eşim aslan burcuydu
yengeç burcu olmuş biz iyi anlasiyoz ancak senin onunla güzelce konuşup aklindakileri
ogrenmen lazım onunla yaşadığın hersry özel olur kaciyorsa korkulari
vardır onun huyuna gidersen senden iyisi olmaz yengeç burcu herşeyi konuşamaz senun
onu konusturman lazım zaten seviyorsa gelir hiç peşinden gitme derim unutma senin avucunda
olduğunu düşünürse seni hep üzer

Bütün dünya kabullendi bitek biz ve bizim bilmiş astroloji uzmanlarımız eski usul devam ediyor hepsi :) ama dünyada kabul edilmiş son hali bu bizim aptal astrologları saymazsak :))

ama bana eski burcum daha çok uyuyo ailem ve cevrmde öle

ama bana eski burcum daha çok uyuyo ailem ve cevrmde öle

Aynen bende bi baktim. Burçları etkilemiyormus çünki güneşe göre değil gezegenlere göre hesap yapiliyormus.....yani eski burclara devam kizlar :))))

Bu ara.....ben kaptim yengecimiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…