yengeç burcu sevgilin/eşine nasıl kavustun?

rezene uykumu getiriyor rezene şu anasonun kardeşi olan bitkimi ben ondan içiyordum gündüz bir ara daha doğrusu kuşburnu rezene hibiskus biberiye karışımı bir çay yapıyordum gündüz içiyordum işteyken uyumuyordum tek denesem uyurmuyumki acaba denerim belki sağol canım tavsiyen için

rezene demle iç uykudan başını kaldıramazsın :)) konuyu mahvettik kusura bakılmaz umarım :)

Aynen anasonun kardeşii:) anasonla rezeneyi beraber kullan insanı sersem ediyor :) bebeklere de uyusun diye az miktar verirler bazen :) rica ederim :)

kendim yengeç burcuyum ilk görüşte beğenmiş olsamda hemen birine kalbimi veremiyorum uzun bi zamanı alıyor. şuanki çıktığımı gerçekten sevdiğimi 1 yıl sonra anlamıştım gerçekten istemeseydi bence şimdiye kadar bitirirdi :26: ama daha önceden konuştuğum biri vardı yengeç burcu oda çok dengesizdi bir günüyle diğer günü tutmuyodu hiç.

Aslında hep aslanmışsın aslında ama bilim dünyası olaya yeni el attı biz eski usul devam ediyoduk ama o işler öyle değilmiş

Ya yok biraz okudum akşam. Hani dünya açısı değişiyor da aslına biz gezegenlerin durusuna göre burçları yorumluyoz....güneşe doğru değil miydi öyle birşey işte. .....

Azıcık vurdumduymaz ol o zaman daha kıymetli olursun. Sen daha mışıl mışıl uyu

Öyle olabilmek lazim...yapabilirsen tiyolarini bekliyorum

rezene demle iç uykudan başını kaldıramazsın :)) konuyu mahvettik kusura bakılmaz umarım :)

Hahaha sorun yok :) baaak yengecler yinede yazıyo :) kiz haberino beklioz artik. Buluşma nasil geçti :)

Yengeç erkekleri çok dengesiz kesin ya...bu korku mu ? Ne olduğunu bilmediğim için napsam da bilemedim.....o her geçen gün le beraber icimde ölüyor. ...halbuki kısmetim diye sevinmistim çok. ...mutlu ve huzutluydum yaninda...... bu hiç olmamaliydi ((((

Valla ben 4 senedir beraberim, üstelik 2 ay önce nişanlandık.
Çok zor yengeç burcu ya.
Tamamen açık olman lazım.Duygularını gizleme hiçbir şekilde.Çünkü sen neler hissettiğini belirtmeden anlamıyor.
Tam bir ev insanı
Maalesef çok nazlı.
Sürekli değişken.

Sevdi mi tam sevenlerden ama
Ayaklarını yerden keser

ben başak burcuyum-eşim yengeç burcu ,malesef diyorum ,çünkü yengeç erkekleri en ufak bı konuyu büyütürde büyütür,her yaşadığı duygu en derinden yaşar ,iyide olsa kötüde olsa ,bide çok kurgucudur ,kurdugu şeyi kendine doğruymuş gibi enpoze eder ve etrafındakilerin dediği umrunda olmaz,internete bağımlı yaşar ( benımkı öyle tabi)
iyi yönleri de var tabi eşine evine sadık ilgili alakalıdır,
duygularını ifade ederken sakin tavırla söylemez ,çok suskundur,ağzından kerpetenle laf almaya çalışırım,elektronik aletlere çok düşkündür,herkes tarafından ılımlı mülayim görünürler ama bi okadarda içinde hırçinlik beslerler,hiç ummadıgın anda o hırçınlığını gösterir,v.s

Son düzenleme:

Peki sen ona acilirken senin korkularin ne oluyor? Bu son konusmamasindan sonra ben korktum sarsildim. Şuan beni arasa arkadaşız dicem çünkü korkumdan iç dunyami yendim. Mantigim duyguma yer vermiyo. İstiyorum ama olmaz şuan. .....

Siz nasıl bi süre tanistiniz? Evlilige.nasil gittiniz? Anlatirmisin?

Yapabilmek değil canım öyle çok umursamıcaksın biraz naz cilve aslında ama çok seviceksin içinden deee :) taktik değil bu sevmem taktik işini ama insanın içinden gelir ya hani kız evi naz evi de derler o vurdumduymazlık kısmına giriyo işteee :)) buluşcak olan ben değildiiim rapisaydı gelince annlatsa barii. Ama bende buluşcam bu aksam o ayrı

Ay benim erkrk arkadaşım da yengeeç Onu niye yazmamışım Ben de aslanım Gül gibi geçinip gidiyoruz

valla ben bir yengeç burcuyla tam 6 senemi geçirdim. gerçekten bir günleri bir günlerini tutmuyor bir bakıyorsun kör kütük aşık bir bakıyorsun adam başka türlü.. akıllarından da ne gectiğini anlamak çok mümkün değil. kendi kafasında birşeyler kurar kurduguna inanır bir de gelir senden bunn hesabını sorar. kıskançtır da fazlasıyla. ama arkadasların dediği gbi sevdi mi de ayakalrın yerden kesiliir. hee ben böyle bir ilişki yaşadım da sonu geldi mi ? tabii ki hayırrr.. ama şuan başka bir yengeç burcuyla beraberm. akıllanmıcam sanırım :)

ben de eşimde yengeç burcuyuz.
valla aynı kutuplar birbirini iter aslında ama çekim gücümüz fazla.Çok evcimen,sürekli internetten yemek tarifleri bakıp mutfağı batırarak uygulayan ama güzel yemekler yapan kocam var.2 çocuğumuz var.ikisine karşıda çok ilgili ve bana çokk yardımcı..

Yengec ve Balik erkekleri kadin gibi davraniyor bence. Naz , niyaz, kapris .....Ben boyle bir iliskiye gelemem arkadas, kimin kadin oldugu belli olmali. Bence, erkek dedigin sert ve saglam olmali, kadin olan taraf da ben olmaliyim Uzun lafin kisasi baska bir kadinla beraber olmak istiyorsaniz gibin su grubu erkeklerine Benim iliskim olmadi ama 1 kere flort ettim, o gunden sonra da arkama bakmadan kactim zaten.

içimi okudun yav

İşte taktik benimde hiç işim değil. Beni seven bana seni seviyorum demesi lazim....bakışları yetmez. Net birşey lazim bana. Kiz evi naz evi fln hiç beceremem....ya düşününce benden iyi bir damat adayı olurdu orası kesin wuhagag....bu ara akşama iyi eğlenceler canım

Ay benim erkrk arkadaşım da yengeeç Onu niye yazmamışım Ben de aslanım Gül gibi geçinip gidiyoruz

Ciddimisin? Hiç zorluk yaşamadın mı?

Ya ben aslinda huyunu çok sevdim. Hani ben onda diğer parcami bulduguma inanıyorum. O bana aynısını da hissettiriyor. ...ya seneler sonra dami içini dokmuyorr?????

Ay canım allah hiç bozmasin....evet tipik bir yengeç. ...eşden ziyade mükemmel babalar.....

Trip atmıcaksın ASLA.
.Duygularına teslim olmazlar. Her şeyde mantık ararlar.
Zor yani.
Sabırlı olman lazım çok.Eğer çok çok sevmiyorsan katlanması zor.Ben zor katlandım çünkü çok seviyordum.Üstelik ben tam bir balık burcuyum.Aşk isterim, duygularımla hareket ederim.Biz biraz da birbirimizi tamamladık.Yükselenim yengeç belki ondandır.

Ben yengeçle çok iyi anlaşırım normalde de arkadaş olarak ama sevgili olarak zorlandım yani.[/QUOTE]

Ya trip atmayacaksin derken....hani ben onu tavlamişım gibi hissediyorum resmen.....sanki ben aramasam aylarca sesi cikmayacak....bulusunca sonra okadar güzel şeyler söylüyor. ...
Ama o kendine cekiliyorsa ben konuyu nasil konuşacağım onunla? Böyle olmazki....tipik trip atan bir kadın tipi değilim. Hata hiç klasik Türk kadını hiç değilim olamam da.....ama bana bile fazla geliyor ona sürekli ona karşı ne hissettigimi dile getirip sonra onun için bir hiç misim gibi bana davranmasi....ne istediğini biliyormuş gibi geliyor. .....
Hep ben mi savascam bizim için?

Hahahaga işte davul bile dengi dengine :))))) bende senin anlattigin tiple hayata yapamam işte! Odunlar dicemde erkeklerin hepsinde var odunlul yahu hahaga

Ah kızlar. .....nolcak bu iş bu hafta haber gelmezse hayatıma başka bir yön vereceğim. ...iş başvurusu yapacam zaten...buralardan giderim ozaman.....ama aklım hep onda kalcak.....o...o insandı anlatabiliyormuyum.....hep hayal ettiğim insan....oydu....

valla benim tanıştığım yengeç öyle bir insandı ki sonunda arkama bakmadan kaçırttı beni. bi yanlışını gördüysen tavsiye ederim gerçekten çok dengesizizdir gece yattığı yerde aklına abuk sabuk şeyler gelip kafasında kurup ertesi gün sana trip bile atabilir asla sebebini bilemezsin. başka bir gün bakmışsın sevgi dolu seni şımartır. arana biraz mesafe koy seni kaybettiğine inandığı zaman etekleri tutuşup geri dönecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…