Yengeç burcu ve kangurubu AB olanlar birlikte zayıflayalım destek olalım birbirimize

domili

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2015
111
128
18
45
Kızlar bugünden itibaren Burcu'ma ve kan gurubuma göre beslenerek kilo verebilecekmiyım onu deneyerek günlüğümde bunu sizinle paylaşmak istiyorum resimli tağrifli menülerle paylaşımda buluncam inşallah bana katılmak isteyen arkadaşlar buyrun gelin beraber zayıflayalım

Yengeç burcu olan kişiler düzenli spor ve vejeteryan beslenme şekliyle hızlı ve sağlıklı bi şekilde kilo verebileceği söyleniyor bende onca ağır ve yorucu diyetlerin ardından bir kilo verip tekrardan iki kilo almış bi diyet mağduru olarak son olarak bu diyeti yapmaya karar verdim ve bugün başladım inşallah başarabilirim haftada bi gün tartılıp sizlerle resimli olarak paylaşmak beni daha çok motive edecek diye ümit ediyorum

Bu günkü menü
Kahvaltı.
İki dilim tam tahıllı ekmek
1 orta boy domates
1 salatalık
Bol kıvırcık marul
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir

Öğlen
Bir elma
Yarım muz

Ara öğün
Bir kase yoğurt içine bi tatlı kaşığı bal

Akşam
Büyük bi kase karışık salata limonlu az tuzlu bi yemek kaşığı zeytinyağı
Yanında yağsız tuzsuz tam tahıllı 50g makarna bi kase yoğurt.

Hayırlı vakitler bugün sabah kaltım sabah yürüyüşümü yaptım 30 dakika ardından bi güzel kahvaltı yaptım

Evvet tekrardan meraba kizlar dun akşam diyet sütlacımı yedim yarım saat yürüyüş arkasından yarım saat pılates ve gunu tamamladım

Bakalım bugün ne olacak sabah kalktım yarım saat yürüyüş yaptım sonra duş aldım bi güzel kahvaltı yaptım birazdan yeşil çayımı içecem

günlüğünüz hayırlı olsun. umarım verimli geçer :) tartı sonuclarınızı bekliyo olcam :)

günlüğünüz hayırlı olsun. umarım verimli geçer :) tartı sonuclarınızı bekliyo olcam :)
Çok teşekkür ederim Can'ım bakalım başladık bişeye inşallah hayırlısı ile iyi bi sonuç alabilirim bende çok merak ediyorum pazartesi sabahı tartılıp yazcam inşallah

Pilatesimi yaptim kendimi cok hafif hissediyorum rahatladim pilatesten sonra akşam yemeğimi yedim bol bol karışık sebze haşladım yoğurt ve pul biberi çok leziz oldu afiyet olsun

Selam kızlar bugün de yürüyüşümü tamamladım kahvaltıda bitti bol su içip şimdide yeşil çayımı yudumluyorum birazdan pilates yapıp ara öğünümü yiyecem ara öğün olarak yarım müz üç tane çilek üstüne sade yoğurt ekleyip yiyecem inşallah hazır olduğunda resim çekip eklerim (inşallah unutmam resim çekmeyi) sabah kahvaltısını çekmeyi unutmuşum

Hayırlı akşamlar pilates bitti ara öğün yendi aliş veriş yapıldı şimdi akşam yemeğimi yedim patatesli yumurta lı salata afiyet olsun

Ay canım çekti..neguzel yemekler bunlar..

Ben et sevmeyen biri olarak dukan yapıyorum çok zor geçiyor..

Ama verim alabıldığım tek dıyet bu malesef..bikac gün dısımı sıkcam mecbur

Ay canım çekti..neguzel yemekler bunlar..

Ben et sevmeyen biri olarak dukan yapıyorum çok zor geçiyor..

Ama verim alabıldığım tek dıyet bu malesef..bikac gün dısımı sıkcam mecbur
Çok protein diyetleri uyguladım dukan atkins karbonhidrat hiç birinden olumlu bi sonuç alamadım daha ek olarak kalori diyeti daha neler neler neyse artık son olarak bi diyetisyene gittim ve oda bana kan değerime ve Burcu'ma göre beslenmemi bunun bana daha çok yardım edeceğini söyledi böylelikle diyet günlüğü serüvenim başlamış oldu hayırlısı olsun inşallah deyip yola devam ediyorum

Hayırlı sabahlar hanımlar yine yeni bir gün çok şükür diyet süper gidiyo sabah sporumu yaptım kahvaltımıda bitirdim klasik iki dilim tam tahıllı ekmeğim kibrit kutusu büyüklüğünde peynirim bir tatlı kaşığı bal bol bol yeşillik malum vejeteryan besleniyorum şimdi yeşil çayımı içiyorum sonra biraz dinlenip ev işleri yaptıktan sonra ara öğün atıştırması arkasından pilates ve akşam yemeği hazırlığı yapcam hepinize hayırlı günler bol bol kara yağlardan kurtulmalar dileğiyle

Tekrardan merhaba lar ara öğünümü yedim mis gibi meyve salatası birazdan pilatese başlıyorum kolay gelsin bana

Selamlar kalktım sporumu yaptım kahvaltımı hazırladım resim yok çünkü klasik kahvaltım birazdan yiyecem çok hafif ve aktif hissediyorum kendimi yarın son gün bakalım ne olacak inşallah umduğum kadar kilo gitmiş olur çok merak ediyorum

Tekrardan merahabalar pilates yapıldı yeşil çay içildi ara öğün olarak yarım muz ve bi tane elma yendi herşey iyi gidiyo şükür akşam yemeği düşünmeye başladım ne yesemki acaba neyse olmazsa bi büyük tas ton balıklı salata yer bu günü kapatırım inşallah

Akşam yemeğim patates salatası başka yiyecek bişey bulamadım yağsız bol lımonlu ve pul biberli nefis olmuş

Selamlar bugün pek vakit bulamadım o yüzden geçte olsa yazayım kahvaltım klasik kahvaltı sporu geç yaptım yeni bitirdim yeşil çayımı içiyorum birazdan meyve salatası yapcam ara öğün olarak

Selamlar hayırlı sabahlar bugün bi heycanla kalktım bir hafta boyunca yaptıklarımın işe yarayıp yaramadığını görmek için çok şükür işe yaradı gecen hafta pazartesi diyete başlarken 75 kilo gelmiştim bugün tam 73.500 geldim çok sevindim bakalım sarımsak kürümüzde iki üç güne kadar hazır olacak onuda İçel'im daha çok eksiler olur tartıda inşallah birazdan spor yapıp arkasından kahvaltı ve yeni bi haftaya başlamış oluyoruz haydi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…