Yengeç Burcu 22 Haziran - 23 Temmuz Yengeç erkeği yardımm

grengborg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
69
2
28
İstanbul
Arkadaşlar yengeç erkeğine yaklaşımım nasıl olmalı ondan hoşlanıyorum onun düşünceleri neler bilmiyorum ama yakın davranıyor yine de.Ne yapmam gerekir ki beni fark etsin bana ilgisi artsın ya da beni sevmesini nasıl sağlayabilirim.Nasıl etkilyebilirim ? Şimdiden teşekkürler :16:

Arkadaşlar yengeç erkeğine yaklaşımım nasıl olmalı ondan hoşlanıyorum onun düşünceleri neler bilmiyorum ama yakın davranıyor yine de.Ne yapmam gerekir ki beni fark etsin bana ilgisi artsın ya da beni sevmesini nasıl sağlayabilirim.Nasıl etkilyebilirim ? Şimdiden teşekkürler :KK16:
Canım yaaa ne oldu senin durumun anlatsana olmuştur inşallah ^_^ Bende şuan yaşıyorum her gün birlikteyiz arkadaşça , ilgili de ama daha yeni gibi oluşuyor bir şeyler bende, karşı tarafı nasıl etkileyebilirim. O kendi de dedi ayrıntıcıyım diye. Bir de güvenirliği önemsiyor. Ne yapayımmmm kızlaarrrrr yardımmm

Kesinlikle deli gibi ilgilenmelisiniz. Ilgiden cok hoslanirlar,sevkatten cok etkilenirler. Iclerinde bir cocuk (hatta bebek) yasar,ne kadar sert ve ciddi gorunurlerse gorunsunler..

Onu bakislarinizla tavlayin. Ara ara kesik kesik flörtsü bakislar atin. Arkadasinizsa ve etkilemek istiyorsaniz flört edin,duygulariniz ön planda olsun. Romantik olun. Sadik ve guvenilir oldugunuzu hissettirin.

Cok bogmamak kaydiyla surekli onu arayin. Kisa kesin, dengeyi ayarlayin. Mesaj atin fln filan.. Hem iyi bir dost hem de sadik bir sevgili edasinda yaklasin. Usudun mu ac misin diye sorun. Yediginiz lokmanin onsuz bogazindan gecmedigini belli edin,gerekirse ellerinizle besleyin. Sevkatli davranin. Bir anne edasinda. Ama aradaki cizgiye de dikkat edip abartmayin!

Cevresinde ne kadar cok veya guzel kiz olursa olsun,bana inanin siz dunya cirkini bile olsaniz onlara sizi tercih eder! Cunku yengec burcu erkeginin en cok deger verdigi seyler bunlardir. Ilgi sevgi sevkat deger saygi sadakat vs.. Siz hep en ilgili en sevkatli olun kazanirsiniz.

Ona minik surprizler yapin mesela. Yemek yemeyi cok sever. Kek yapin dolma sarin yedirin. Ilaclarini unutmadin dimi? diye sorun. Atki orup hediye edin. Asla kacmayin yengec kovalamaz. Kendine geleni ve kendini seveni sever.

Umarim anlatabilmisimdir ;)

Herkese bol sanslar...

Canım yaaa ne oldu senin durumun anlatsana olmuştur inşallah ^_^ Bende şuan yaşıyorum her gün birlikteyiz arkadaşça , ilgili de ama daha yeni gibi oluşuyor bir şeyler bende, karşı tarafı nasıl etkileyebilirim. O kendi de dedi ayrıntıcıyım diye. Bir de güvenirliği önemsiyor. Ne yapayımmmm kızlaarrrrr yardımmm
Benim yaşadığımın aynısını yaşıyorsun canım benim ya ama benim is duygularimi belli ettigimde bitti cunku kanka demeye baslamisti bana. Unutma deger verdigi zaman benim gibi yanlis anlama belki benim hislerimi ogrenmek icin yapti ama sonuc olarak arkadasca gorusuyoruz deeshane hayati bitince gorusur muyuz bilemiyorum. İnsanlara cok deger veriyor kendinden daha cok ama bu sevgi ona belki cocuklugundan genlerinden bir herdiyedir ilgili olmasi o da kiriliyor onunda farkindayim ama ina onun deger vermesi karsi tarafi inceden inceye can acitiyor ben olurunu biraktim artik kpss yaklasti malum dusunmek istemiyorum. Ben sevdigim bi insani unutmak icin de cabaladim tutkuyla olsun diye mantıken ve duygusal anlamda olsun istiyordum ama sanirim ask olmadan olmuyor. Bir insan hayatta 2. Kez aşık olur mu ben 7senedir onu cabaliorum olmuyor. Belki de karsimiza cikmiyor.Duygularinizi az belli edin derim arkadadin dedigi gibi ilgi sevkat... abartmadan verin yengece ama abartmayin benim ki cok ilgiden bunaliordu cunku karsisinda olmasi gereken ben degil baskasi

şu yengeçin doğum tarihini saatini ve doğduğu şehrini yazarsan karakteri hakkında bir kaç birşey demeye çalışabilirim inş :)

şu yengeçin doğum tarihini saatini ve doğduğu şehrini yazarsan karakteri hakkında bir kaç birşey demeye çalışabilirim inş :)

doğum saatini bilmiyorum canım ya 7 haziran 1989 diyarbakır doğumlu ama orda 1 sene durmuş

yengeç erkeği cok ruh haline göre davranır bende akrep erkeğinden sonra en zor olanı odur

yengeç erkeği kendine geleni,kendini seveni sever çünkü tam manasıyla kendini çok seven aynı zamanda EGOİSTTİR bunu hiiç unutmayın

Ayrıca yengeç erkeği varsa hayatınızda çok temkinli olun derim çok aşık olursunuz onuda öyle sanarsınız ama işine, menfaatlerine gelmediğinde yada bilmem neresini düşündüğünden sizi yarı yolda bırakır bence en güvenilmez yengeç erkeğidir.asla ve asla duygusal filan da değildir bazen taş onlardan yumuşak olabilir.Ama başlangıçta size kendini pamuk hassaslığında sunabilir

Bazen cok kati olabiliyorlar :( cani istemedimi istersen afedersiniz gotunu yirt umurlarinda olmuyor nebtlfnu acarlar nede mesaj yazarlar cok benciller :(

merhaba arkadaşlar
yengeç erkeği hakkında yeterince başlık açılmış ben de burada sizlerden yardım alayım istedim

gerçekten burçlarda yazılanlar gibi değil çoğu şeyler... benim 10 aylık bir ilişkim var evliliğe doğru giden ama inanın ne yapacağımı şaşırmış durumdayım hakikaten ilginç bir insan. bizim seviyeli bir ilişkimiz var.ilk başlarda her şey güzeldi karşılıklı sevgi sözcükleri falan... daha sonra karşılık alınca soğuduğunu hissetmeye ve bu durumu sorgulamaya başladım.ve durumu ona söylediğimde öyle bir şeyin olmadığını söylemesi ve söyledikleriyle hissettirdiklerinin aynı olmaması beni gerçekten üzüyor. ufacık bir ilgi karşısında böyle olabiliyor seviyorum ben bu insanı ve bunu belli etmem de çok doğal ama onun davranışı karşısında hem şimdi hem ileriye dönük endişe duyuyorum. acaba diyorum evlenince bunlar geride kalacak mı yoksa hep aynı mı gidecek?
çok uzatmadan...
böyle bir yengeçle evlenip de hayrını gören var mı?
beni aydınlatırsanız minnettar olurum

Back
X