Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yaaa ne oldu senin durumun anlatsana olmuştur inşallah ^_^ Bende şuan yaşıyorum her gün birlikteyiz arkadaşça , ilgili de ama daha yeni gibi oluşuyor bir şeyler bende, karşı tarafı nasıl etkileyebilirim. O kendi de dedi ayrıntıcıyım diye. Bir de güvenirliği önemsiyor. Ne yapayımmmm kızlaarrrrr yardımmmArkadaşlar yengeç erkeğine yaklaşımım nasıl olmalı ondan hoşlanıyorum onun düşünceleri neler bilmiyorum ama yakın davranıyor yine de.Ne yapmam gerekir ki beni fark etsin bana ilgisi artsın ya da beni sevmesini nasıl sağlayabilirim.Nasıl etkilyebilirim ? Şimdiden teşekkürler![]()
Benim yaşadığımın aynısını yaşıyorsun canım benim ya ama benim is duygularimi belli ettigimde bitti cunku kanka demeye baslamisti bana. Unutma deger verdigi zaman benim gibi yanlis anlama belki benim hislerimi ogrenmek icin yapti ama sonuc olarak arkadasca gorusuyoruz deeshane hayati bitince gorusur muyuz bilemiyorum. İnsanlara cok deger veriyor kendinden daha cok ama bu sevgi ona belki cocuklugundan genlerinden bir herdiyedir ilgili olmasi o da kiriliyor onunda farkindayim ama ina onun deger vermesi karsi tarafi inceden inceye can acitiyor ben olurunu biraktim artik kpss yaklasti malum dusunmek istemiyorum. Ben sevdigim bi insani unutmak icin de cabaladim tutkuyla olsun diye mantıken ve duygusal anlamda olsun istiyordum ama sanirim ask olmadan olmuyor. Bir insan hayatta 2. Kez aşık olur mu ben 7senedir onu cabaliorum olmuyor. Belki de karsimiza cikmiyor.Duygularinizi az belli edin derim arkadadin dedigi gibi ilgi sevkat... abartmadan verin yengece ama abartmayin benim ki cok ilgiden bunaliordu cunku karsisinda olmasi gereken ben degil baskasiCanım yaaa ne oldu senin durumun anlatsana olmuştur inşallah ^_^ Bende şuan yaşıyorum her gün birlikteyiz arkadaşça , ilgili de ama daha yeni gibi oluşuyor bir şeyler bende, karşı tarafı nasıl etkileyebilirim. O kendi de dedi ayrıntıcıyım diye. Bir de güvenirliği önemsiyor. Ne yapayımmmm kızlaarrrrr yardımmm
şu yengeçin doğum tarihini saatini ve doğduğu şehrini yazarsan karakteri hakkında bir kaç birşey demeye çalışabilirim inş :)