Yengeç Burcu 22 Haziran - 23 Temmuz Yengeç Kadını

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.117
31.187
1.123
61
Konya
Utangaç, hayal dünyası geniş, biraz üzgün, biraz çılgın bayanlar. Eleştirilmekten, reddedilmekten hoşlanmazlar. Çok iyi sır tutarlar. Çekingen olmaları dolayısıyla insan ilişkilerinde ilk hareketi yapamazlar. Ama ilk hareketi yapıp tanıştığınızda peşinizi bırakmayacak, hatta zaman zaman ilgisinden sıkılacağınız, samimi ve sevecen insanlardır.Beğenilmeme korkusu ve yeterince sevilmediğini düşünmek çoğu zaman onu rahatsız eder. Hatta çok iyi aşçı olmasına rağmen bazen iyi yemek yapamadığından bile şüphe eder. Oysa evde en çok sevdiği yer mutfaktır. Sevdiğinde karşısındaki kişiyi yüceltir, ona itaat eder ve çok sıcak bir sevgiyle bırakmamacasına sarar. Onun aklından ayrılık fikri kesinlikle geçmez. Çünkü duyguları yüzeysel değildir, kendisine ait olduğunu düşündüğü herşey sonsuza kadar onunladır. Zor yanı ise hassas yapısı dolayısıyla en küçük imaların bile onu kabuğuna çekilmeye yöneltmesidir, bir kere kabuğuna çekildi mi oradan çıkması çok uzun zaman alabilir. Böyle zamanlarda hiçbir şeyin düzelmeyeceğini, üstesinden gelemeyeceğini düşünür. Bunalımlı zamanlarında yalnız bırakmamak gerekir. Cimri sayılmazlar, savurgan da değillerdir, biriktirmeyi, güvende olmayı severler.

Bütün özelliklerini taşıyorum yengeç'in elifcim teşekkürler paylaşımın için

Allah Allah Bukadarda Olmaz Yani...tipatip Ayni Ben.tesekkurler Canim.

Bu Gadar Mi Olur??? Hiç Sapan özellik Yok. Sanki Beni Yazdilar.. Ben Hep Derim ^^ Yengeç Burcu Ayricaliktir^^

bende yengecim ama keşke aslan olsaymışım.hiç sevmiyorum burcumun özelliklerini.en ufak şeye alınıyorum.hemen gözlerim dolar.sonrada kendime sinir olurum.keşke yengeç olmasaydım ya...

bende yengecim ama keşke aslan olsaymışım.hiç sevmiyorum burcumun özelliklerini.en ufak şeye alınıyorum.hemen gözlerim dolar.sonrada kendime sinir olurum.keşke yengeç olmasaydım ya...

sana katılıyorum canım bazen bende kendime kızıyorum.bu özelliklerin coğu hatta hepsi bende var.biraz zor bir burç ama yinede kendini sevmek lazım burcumuzada sahip cıkalım:çiçek:

Kelimesi Kelimesne Tam Beni Anlatiyor Ya Ne Diyim:):)
Burcumun Tüm özelliklerini Taşirim Valla..

yengeç burcu kadınları kincidir, unutmaz ve affetmezler.
eskimiş tabir edilebilecek değerlere halen inanırlar.
yaratıcılıkları ve hayalgüçleri hayatlarını her yönden etkiler (meslek, cinsel hayat, vs.)
değişken bir ruhu olur, alıngandır (yağmur yağıyor bana ördek dedin misali)
bir an sığınacak yer arayan nazlı bir kuzu iken, bir sonraki an yardıma ihtiyacı olan birini koruyan yırtıcı bir kaplan oluverir.
ve çok doğru bir tespittir ki, göz kalemiyle dudak boyar :)
diğer insanların sizden hoşlanması ve hayranlık duyması sizin için önemli olsa da kendinizi değerlendirmekte temel kriter kendinizsiniz. bazı karakter zayıflıklarınız var fakat bunları artı yönlerinizle kapatabiliyorsunuz. henüz yeterince değerlendirmediğiniz, kullanılmamış bir kapasiteniz var. dışardan gözüken disiplinli ve kontrollü insanın aksine, içinizde, hassas ve güvenlik ihtiyacı hisseden bir birey var. zaman zaman doğru olanı yapıp yapmadığınız ya da doğru kararı verip vermediğinizle ilgili süpheye düşüp, sıkıntılar, iç hesaplaşmalar yaşıyorsunuz. hayatınızde belirli bir miktarda değişim olması gerekli. sınırların ve yasakların varlığından rahatsız oluyorsunuz. kendi düşüncelerinize değer veriyor, başka insanların düşüncelerinin doğruluğunu olduğu gibi kabullenmiyorsunuz; inanabilmek için size tatmin edici delil gerekli. aynı zamanda diğer insanlara karşı çok açık sözlü olmanın da pek yerinde bir davranış olmadığını düşünüyorsunuz. zaman zaman içten, cana yakın ve sokulgan olabilirken zaman zaman da içe dönük ve sıkılgan olabiliyorsunuz. istek ve tutkularınızın bazıları kısmen gerçekdışı.
celiski insanidir. hergun yeldegirmenlerine saldirir, ama biri yanlislikla omuz atsa gozyaslarina bogulur. hele bunlarin yukselen burcu da yengec olanlar; "ah keske burcum koc, yukselenim aslan olsa. agzina sicardim bu dunyanin" diye ic gecirir
dışarıdan hiç bir şeyi kafasına takmaz gibi görünür
duygusal değilmiş, çok cesur ve sertmiş gibi davranır
ama sadece yengeçin kabuğudur bütün bunlar

içindeki et yumuşacık ve lezzetlidir.
yumuşacıktır; çünkü duygusaldır, kırılgandır, maalesef çok alıngandır (yağmur yağıyor, bana ördek dedin kadar!)
lezzetlidir; çünkü aşk, arkadaşlık, yatak onunla eğlencelidir, sınırsızdır, korkusuzdur

paylaşımcı, merhametli, dürüst ve haddinden saf ve iyi niyetlidir.
bu yüzden başkaları tarafından kullanılmaya ve tiye alınmaya çok müsaittir.
ama enayi değildir. haksızlığa, aldatılmaya, nankörlüğe uğradığında hiç bir zaman affetmez, affetse de asla unutmaz, öcünü alacağı günü sabırla bekler, sonra da ortalığı kasıp kavurur, defolur gider. kısaca müthiş kincidir.

yani her türlü duyguyu dibine kadar ve keyif alarak yaşar yaşatır.
felsefesi bu...manipulasyon ustasi insanlardir...
her ay "aşık olduuuuum."* dedikleri halde, eğri oturup doğru konuştukları anlarda asla gerçek aşkı yaşamadıklarını, ve aşkın kendilerinde kapanmıyacak boşluklar, değişmeyecek değişikler yaratacağını düşünürler. tutarlı ilişkiler onlar için değildir. ilişkide entrika, ihtiras, tutku ararlar. böylece zaten adam akılı bi ilişki yaşayamazlar .ilişkilerine kendi kafalarındaki şüpheleri enjekte eder, karşı tarafı da olumsuz etkilerler. ilişkiyi bilinçlerinde sona erdirir, karşı tarafa haber vermeyi unuturlar yada üşenirler.
geçirdikleri harikulade bi günün sonunda asık bi suratla etrafa bakınıyor olabilirler, ancak bunun farkında değildirler.
ne olursa, ne söylenirse söylensin dostlarını dinlerler, kendileri için ağlarlar, dostları için ağlarlar, yırtınırlar, tepinirler, savaşırlar, savaşı hep kazanırlar, savaştıkça da büyürler..

evet ya bende size katılıyorum gerçekten zor bir burç bende kendime çok kızıyorum bazen

Utangaç, hayal dünyası geniş, biraz üzgün, biraz çılgın bayanlar. Eleştirilmekten, reddedilmekten hoşlanmazlar. Çok iyi sır tutarlar. Çekingen olmaları dolayısıyla insan ilişkilerinde ilk hareketi yapamazlar. Ama ilk hareketi yapıp tanıştığınızda peşinizi bırakmayacak, hatta zaman zaman ilgisinden sıkılacağınız, samimi ve sevecen insanlardır.Beğenilmeme korkusu ve yeterince sevilmediğini düşünmek çoğu zaman onu rahatsız eder. Hatta çok iyi aşçı olmasına rağmen bazen iyi yemek yapamadığından bile şüphe eder. Oysa evde en çok sevdiği yer mutfaktır. Sevdiğinde karşısındaki kişiyi yüceltir, ona itaat eder ve çok sıcak bir sevgiyle bırakmamacasına sarar. Onun aklından ayrılık fikri kesinlikle geçmez. Çünkü duyguları yüzeysel değildir, kendisine ait olduğunu düşündüğü herşey sonsuza kadar onunladır. Zor yanı ise hassas yapısı dolayısıyla en küçük imaların bile onu kabuğuna çekilmeye yöneltmesidir, bir kere kabuğuna çekildi mi oradan çıkması çok uzun zaman alabilir. Böyle zamanlarda hiçbir şeyin düzelmeyeceğini, üstesinden gelemeyeceğini düşünür. Bunalımlı zamanlarında yalnız bırakmamak gerekir. Cimri sayılmazlar, savurgan da değillerdir, biriktirmeyi, güvende olmayı severler.

hepsi doğru tşkler a.s.a.s:dance::teytey:

ah bide dediğin gibi bunalım döneminde yalnız bırakmasalar

tam beni anlaşmışsın teşekkürler cnmmm mutfakta yemek yapmayı çok severim benim için en önemli şey erkeğin midesine giden yoldur..:) yengeç kadınları ve erkekleri iyi ahçı olurlar.benim hem eşim hemde ben yengeç burcuyuz bu yüzden ara sıra ikimizde kabuğumuza çekilebiliyorz :1hug:

Back
X