Yengeç Burcu 22 Haziran - 23 Temmuz Yengeç Nasıl Bir Tiptir ?

yengeç burcu dedikoducu ve insanların arasını bozup ortadan kaybolabilen tek burç diye okumuştum ve gerçekten okuduktan sonra öyle olduğunuda gördüm ve bir o kadarda dağınık ve geçimsiz olduğunu okumuştum özellikle boyu kısa ise birde yengeç burcu ise kaçın...

bence dostlarını çok güzel satıyor hele bir açığını buldumu kendinden çok güzel pay çıkarabiliyor yengeç burcu

ben de yengecim.. wallaha onu bunu bilmem ama.. inanılmaz kinciyim ben yaa... öyle kolay koley unutmam we affetmem..

sadece ve sadece duyguarlına dayalı bir yaşamları oluyor, mesala o an birşey yapmak sitediklerinde başka birşey düşünemiyorlar, ne mantık ne sağduyu hiçbirşey yok ve buyüzden hep kaybederler, biraz daha mantıklı olmaları gerekiyor davranışarlının neyle sonuçlanacağını oturup ölçmeleri gerekiyor. ben zora gelemem lafını bunlardan pek sık duyarsınız,

Yengeçler yapılan iyilikleri kötülükleri asla unutmazlar.Duygusallıkları başa beladır.Arkadaş dost canlısıdır.Sevilirler.Sadıktırlar.iyi bir eş olurlar.Ben bu burçtayım.Bu burçtan olmak istemezdim.

yengec insani iyi kalpli,iyi dost ve canlisi,kalp kirmaktan korkan,sakin,dedikoduyu sevmeyen,evcimen,düzenli,her konuda antikaya merakli,nostaljiyi seven cabuk kirilan,kirildiginda küstügünde kendi kabuguna cekilen vede o an kimseyle görüsmek istemeyen,degisken yani bir ani,bir anina uymayan.gülerken aglayip,aglarken gülebilen,eger kalbini kiran olursa affedebilir ama cok kirildiysa inadi tutar ve o kisiyi kolay kolay affetmez.

tabi %80 i akıl hastası olur herşeyi kafama takıyorum klava: ama kesinlikle dendiği gibi ayrıcalıklıdır yengeç burcua.s

terazi kadınları,yengeç erkeğinden kaçın:)) zodyaktaki en berbat erkek..:)

babam,yengeç burcuydu ve dünya iyisiydi....

Benim de babam ve kardeşim yengeç:)) ama hala aynı fikirdeyim tatlım,,,onlarla çok iyi anlaşmama rağmen üstelik,,,,,,eski sevgilim yengeçti benim,,,..ne sen sor ne ben anlatıyım....hala yaşıyor olmam bile mucize o ilişikden çıktıktan sonra,,,,son derecede ciddiyimklava:..buarada babam yengeçti demişin,,,( vefat mı etti babanız??eğer öyleyse başınız sağolsun,çok üzüldüm....(

ickiyi sever kismi haric her satirina katiliyorum :1rolleyes: hele su"cok bilmis" derler kismi kesinlikle katiliyorum jeyyar

Son düzenleme:
bende yengeç burcuyum gerçekten hepsi tıpatıp doğru aynı yengeç burcunun özellikleri...

`onu bazen gökyüzünde tüm insanlara nese dagitirken,bazen de bir kösede kurulmus icini daglerken görebilirsiniz".

bu kismi bana cok uyuuyor malesef bu da cok yipratiyor..

ya arkadaslar benımde erkek arkadasım yengec burcu tum ozellıklerını tasıyor hemde hepsını ancak cok sadık ve baglı oldugu soylenıyor yengeclerın ama ben bazen cok buyuk suphelere kapılıyorum sankı benle hıc ılgılenmıyormus gıbı benı cok sevdıgını bılıyorum ama kafamda mı kuruyorum bılmıyorum ama aldatılıyormuyum dıye dusuncelere kapıldıgım oluyorsenağlama:a015::çok üzgünüm::1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…