Anneniz yaşındayım, konuyu okuyunca abinize yengenize ailenize üzülmedim direkt size üzüldüm.
Yengeniz 2,5 yıl sevgili 1 yıl nişanlı kaldığı adamın ne halt olduğunu biliyordur, altınlarını da vermeseymiş, çevresinden borç istetmeseymiş.
Abinizle evlendim bana bakacaksınız gibi tavırlara girmeye de hakkı yok, siz hiçbir şey yapmak zorunda değilsiniz.
Babanız niye çalışmıyor ? Sağlık sorunu mu var? Annenizde hasta mı o yüzden mi ikisi de çalışmıyor ?
Ayrı eve çıkamıyorsanız bile kardeşleriniz de siz de kendi geleceğiniz için yatırım yapın, ev alsanız abiniz üstüne çöker, araba alsanız yine üstüne çöker, tarla alıyorum deyin arsa borcuna girdim deyin elimde kimseye verecek para kalmadı deyin, bankada altın hesabı açın veya banka fonları var onlardan alın olmadı döviz hesabı açın ama bundan sonra siz de kardeşleriniz de evinizin fatura giderleri ve bir miktar mutfak masrafı dışında abinize de ailenize de kuruş vermeyin.
Belki siz de evlenmek isteyeceksiniz, aileniz para yok deyip kenara çekilecek, abiniz zaten faydasızın teki, kimseden 5 kuruş destek görmeyeceksiniz, eee kazık kadar adam yüzünden hep sizden mi gidecek, buna bir dur deyin.