yengem beni abisinin oğluna isteyip duruyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi bezu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Az önce metroya bindim, bir yere gittim.
Bekleme yerinde sizin yaşlarda 6 tane genç kız vardı. Yakında üniversite var, oradan çıkmışlar belli. Aralarında konuşuyorlardı, mısır da koyalım. Kaşar var zaten vs vs.

Anladım ki birisinin evine gidecekler, pizza yapacaklar. Ne güzel dedim, dersten çıkmışlar, beraber zaman geçirecekler.

Sonra aklıma siz geldiniz. Kendimi sizin yerinize koydum. Dersler bitmiş, arkadaş grubum birisinin öğrenci evine gidiyor. Beni de davet ediyorlar, ama benim cevabım: Eve gidip yemek yapmam lazım.
Haftasonu birinin doğumgünü var, beni de davet ediyorlar. Cevabım: Görümcemin mevlüdü olacak, ona gitmem lazım.
Ya da eşimle market alışverişi yapmamız lazım.
Ya da eşimin amcası yemeğe davet etti, oraya gideceğiz.

Siz de kendinizi koyun bu senaryoya.

Evliliği nasılsa yaşayacaksınız zamanı gelince.
Gençliği bir daha zamanı geri getirip yaşayamazsınız.

Bu yaşta anlattığına göre çok çapkınlık ne yapacaksın evleniyor ailenin kafana silah dayamiyor ya

Aman millet manyak lisedeyken bile söylentiler duyup ayar olurdum
Boşver bi kızı herkes ister de bi kişi alır sne okuluna işine gücüne bak

Ay çıldıracağım ya benim babama 18 yasımda gelseler dillerini keserdi onların:)

Hiç bi şekilde aklına sokma kendi eşini kendin bul kendin seç
Hayatn tadını cıkar ayrıl barış aşk acısı çek mutlu ol gez toz.
Ama kendini bu yaşta birine bağlayp mutsuz olma

orta halli olsa lafını bile etmezdin :D yok ısrar ediyolarmış da muş muş

18 yaş çok erken okulunu oku daha karşına ne insanlar çıkar hele üniversitede ,iyi düşün derim sonra pişman olma:KK68:

Az önce metroya bindim, bir yere gittim.
Bekleme yerinde sizin yaşlarda 6 tane genç kız vardı. Yakında üniversite var, oradan çıkmışlar belli. Aralarında konuşuyorlardı, mısır da koyalım. Kaşar var zaten vs vs.

Anladım ki birisinin evine gidecekler, pizza yapacaklar. Ne güzel dedim, dersten çıkmışlar, beraber zaman geçirecekler.

Sonra aklıma siz geldiniz. Kendimi sizin yerinize koydum. Dersler bitmiş, arkadaş grubum birisinin öğrenci evine gidiyor. Beni de davet ediyorlar, ama benim cevabım: Eve gidip yemek yapmam lazım.
Haftasonu birinin doğumgünü var, beni de davet ediyorlar. Cevabım: Görümcemin mevlüdü olacak, ona gitmem lazım.
Ya da eşimle market alışverişi yapmamız lazım.
Ya da eşimin amcası yemeğe davet etti, oraya gideceğiz.

Siz de kendinizi koyun bu senaryoya.

Evliliği nasılsa yaşayacaksınız zamanı gelince.
Gençliği bir daha zamanı geri getirip yaşayamazsınız.
Yaaa ne güzel örneklendirmişsiniiizzzz :KK24::KK51:
Çok çok haklısınız. Öğrencilik bambaşka bir şey. Öyle lisedeki öğrenciliğe benzemez üniversite öğrenciliği. Kesinlikle yaşanması gerek. Evlilik nasip işidir, okurkende olabilir fakat 18 yaş çok küçük bana göre.

ya hanımlar ben daha 18 yaşımdayım ve üiversiteye hazırlanıyorum yengemin abileri çok zengin şirketleri falan var çocuk 26 yaşında annesi benim benim annemi babamı çok sever bizde onu çok severiz çok hoş birisidir bunu 1 sene öncede gündeme getirmişlerdi ama yani biz hiç konunun konuşulmasını bile istemediğimiz için direk kapattık aradan 1 sene geçti kadın 1 sene boyu oğlun akız bakmış beğenemiyormuş aklı bende kalmış falan bu sefer halama arattılar bezu yu isteyen birileri var boşver okumasın evlensin :KK57: böyle kaldım ben kadın şey demiş çünkü ben onu okuturum söz falan demiş ama ben baya kararsız kaldım yani bide bu aileyi biz biliyoruz akrabalarımız olur adamlar sürekli eşlerini aldatıyor beni evlendirmek istedikleri çocukta ya bence hayatına giren çıkan kızın haddi hesabı yoktur instagramda bile resimlerini 500 600 kişi beğeniyor ben ne yapsam ya bizimkilerde bana bi görüş diyorlr ama ben pek görüşmekte isteiyorum gözüm korktu anlatılanlardan açıkçası ne yapsam hem yaşımda daha çok küçük
Adam 26 yaşında, sen 18 yaşında öğrenci. Ama varlıklı biri ya, ailen olumlu yaklaşıyor.

Zengin beyzadeye kız beğenememiş sultan ana. Oğlan neden bir ömür geçireceği kızı kendi bulamaz o da şaibeli bir durum. Muhtemelen evlenecek kız, eğlenilecek kız mantığında. O bol bol gönül eğlendirirken, annesi gün yüzü görmemiş çıtır aramakta oğluna.

Aklını başına al, iyi bir üniversiteye kapak at. Yoksa bu ailen bu mantıkla senin başını yakar.

Armut dibine düşer aldatma olayları duyduğun zaman uzak dur kaldı ki sosyal medyada birsürü kızla görüşen bi erkek evliliğe hazır değildir sende küçüksün çoook yıpranırsın

Ne oluyor yani resmini 500 kişi beğenince? Allahım sen aklıma mukayyet ol. Evlenmek için yeterli sebeplere bak.
Seni pek heveslendirmişler belli. Bir sene sonra buralara konu açarsın " eşim çok zengin, hiç bir maddi problemimiz yok ama aldatılıyorum, ailesi de üzerimde çok baskı kuruyor. Üniversiteyi evlendikten sonra okursun dediler ama şimdi olmaz diyorlar, adetim de gecikti galiba hamileyim yardım edin ablalarım" diye.
Kendine gel.

Ben lisedeyken hakkımda çıkan bir dedikoduyu duymuştum, tüm okulu sarmış baştan aşağı. Herkes ben geçerken şaşkınlıkla bakıyordu, bir grup kız gelip beni durdurdu, biri elini koluma koyup şaşkın şaşkın baktı bana, ''Canım sen nişanlanmışsın?'' dedi ben şok oldum. ''Okumayacakmışsın liseyi bitirince evlenecekmişsin, halbuki çok da iyidir dersleri neden okumasın ki dedik'' diye anlatırken kalakaldım ben öyle.
''Almighty evleniyor'' diye dedikodu çıkarmışlar hakkımda. Sorup dursam da kaynağını bulamadım.
Evlenirsen herkes sana acıyarak bakacak bu yaşta, saçmalama ve kendine gel. Oğlanın parası olmasa buraya konu bile açmazdın. Ne sanıyorsun, eline sınırsız kredi kartını tutuşturup gez toz harca diye sokağa salacaklarını mı?

sana ,fikirlerine , hayatına önem veren ve sana saygı duyulan bir evliliği zamanı gelince yap . 18 nedir ? işte yazdığın cümle var ya 500-600 kişi beğeniyor , tam da bu 18 . sen önce biraz büyü olgunlaş kendinin kıymetini bil .

ya hanımlar ben daha 18 yaşımdayım ve üiversiteye hazırlanıyorum yengemin abileri çok zengin şirketleri falan var çocuk 26 yaşında annesi benim benim annemi babamı çok sever bizde onu çok severiz çok hoş birisidir bunu 1 sene öncede gündeme getirmişlerdi ama yani biz hiç konunun konuşulmasını bile istemediğimiz için direk kapattık aradan 1 sene geçti kadın 1 sene boyu oğlun akız bakmış beğenemiyormuş aklı bende kalmış falan bu sefer halama arattılar bezu yu isteyen birileri var boşver okumasın evlensin :KK57: böyle kaldım ben kadın şey demiş çünkü ben onu okuturum söz falan demiş ama ben baya kararsız kaldım yani bide bu aileyi biz biliyoruz akrabalarımız olur adamlar sürekli eşlerini aldatıyor beni evlendirmek istedikleri çocukta ya bence hayatına giren çıkan kızın haddi hesabı yoktur instagramda bile resimlerini 500 600 kişi beğeniyor ben ne yapsam ya bizimkilerde bana bi görüş diyorlr ama ben pek görüşmekte isteiyorum gözüm korktu anlatılanlardan açıkçası ne yapsam hem yaşımda daha çok küçük

arkadaşım kendinle çelişme belli ki bir yanın o çocuğu da istemiyor değil.. belli ki küçüksün ufacıksın.. okulunu oku benim elime mesleğimi almadan evlilikte gözüm yok de kapat tüm kapıları bitti bu kadar..
hem çocuğu kötülüyorsun, hem okulun var, hem de önce okumasın evlensin diyip sonra ben onu okuturum die sallayan bi kv adayı varken ve bunlardan hangisini tutsan elinde kalacakken sen tam olarak hangi konuda fikir istiyorsun??
hayır de geç kafa yormaya bile değmez..

Saçmalama istersen yani.Hayatta ne olucağı bellimi adam trilyonerde olsa adamın sana para verdiği kadar varsın.Aldatıldığında 18 yaşında evlenmiş lise mezunu kız gittiği gbi geri döndü heheeey koca parasına güvenme evladııııım diye milletin çocuklarına öğüt aracımı olcaksın? Zaten isteyen çocuk değil annesi.Herşeye dahil olan da bi anne yani.Reziillik.

Back
X