yengem beni abisinin oğluna isteyip duruyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi bezu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya hanımlar ben daha 18 yaşımdayım ve üiversiteye hazırlanıyorum yengemin abileri çok zengin şirketleri falan var çocuk 26 yaşında annesi benim benim annemi babamı çok sever bizde onu çok severiz çok hoş birisidir bunu 1 sene öncede gündeme getirmişlerdi ama yani biz hiç konunun konuşulmasını bile istemediğimiz için direk kapattık aradan 1 sene geçti kadın 1 sene boyu oğlun akız bakmış beğenemiyormuş aklı bende kalmış falan bu sefer halama arattılar bezu yu isteyen birileri var boşver okumasın evlensin :KK57: böyle kaldım ben kadın şey demiş çünkü ben onu okuturum söz falan demiş ama ben baya kararsız kaldım yani bide bu aileyi biz biliyoruz akrabalarımız olur adamlar sürekli eşlerini aldatıyor beni evlendirmek istedikleri çocukta ya bence hayatına giren çıkan kızın haddi hesabı yoktur instagramda bile resimlerini 500 600 kişi beğeniyor ben ne yapsam ya bizimkilerde bana bi görüş diyorlr ama ben pek görüşmekte isteiyorum gözüm korktu anlatılanlardan açıkçası ne yapsam hem yaşımda daha çok küçük

daha 18 yaşında ne evliliği..
oku mesleğini eline al sonra düşünürsün.
ayrıca yok okuturlarmış yok bilmem neymiş hepsi hikaye.

Kadin gelin degil evlatlik besleme ariyor sanki. Okuturmus, babasinin evinde okumuyor mu bu kiz. Hanimlar en tehlikeli kayinvalide tipi bu üstelik akrabalik var ortada. Hersey kendi istedigi gibi olsun diyen diktatörler bunlar. Baksaniza oglunu bile sindirmis, belki cocugun da sevdigi var. Ama yok hanimanne kimi secerse isterse o olur. Benim düsünceme göre böyle varlikli ve cok cevresi olan erkekler ailesinin sectigi kizla evlenir ama paranin verdigi gücle elli tane de sevgilileri olur. Evdekini sevilmeden asik olunmadan annesi tarafindan alinmis eve konulmus bir esya gibi görürler.

Bezu sakin canim bir anlik gaflete düsme. Ben görücü usulü evliligi bazi hallerde onayliyorum ama böyle mal esya alir verir gibi olani asla kabul etmem.

Senin okumaya, ailenin de seni okutmaya gönlü yok canım. Bu konuyu da öylesine açmışsın. Az daha gaz gelsen görüşeceksin zaten.
Şöyle ki; okumak isteyen ve kızını kesinlikle okutmak isteyen bir aile 18 yaşındaki kızını evlenmek amacıyla tanıştırmaz.
Kvalide adayı da çok komik: dünyada kız kalmadı da seni hem oğulcuğuna alıp hem de okutmak istiyor. O kadar komik ki.

Sizin gibi çevresi olan bir kızın kafasının karışması çok normal. Burda verilen akılları, annen, halan v.s. vermeliydi sana. Yirmi altısında popüler bir erkek 18 yaşındaki kızı ancak istediği gibi yönetebilmek için ister, yaşının küçüklüğü itibariyle her şeye katlanacaksın. Gözü daha açılmamış mantığı işte. Okutmazlar da, bol bol çocuk doğurursun. On sene sonra da seni beğenmeyip, meslek sahibi bir kızla evlenir. Bu süre zarfında da aldatılıp durursun zaten. Olasılığı çok yüksek şeyler bunlar.

ben okuturum (bu kelimeyi biraz açalım; ben okuturum, ben istersem okuturum, ben istersem okur... gibi birden fazla manası var ama onlar izin verirse okursunuz. )
okuma kısmında burada bir kız vardı öğrenciyken evlenen kp okulunu dondurtmuş okumasına izin vermiyorlarmış torun doğuracakmış onlara ... lütfen bu konuyu bi okuyun önce . eminim ki o kıza da ay kızım biz seni okuturuz demişlerdir...
siz eğer şimdiden hayır diyemez ve konuşmaya başlarsanız bunun sonu gelmez evliliğe gider...
böyle popüler bir erkek kesinlikle görücü tipi bir kızla evlenmez. eve bir kadın lazım oğlan gezer tozar her haltı yer içer vs, gelin evde oturur kocasını bekler kv k hizmet eder. sonuçta onları beklediği bu misafiridir ev işidir onların yemeği temizliği eh bide torun sevdası var bide torunlar doğurur oğlan ne halt ederse etsin... tabi bu saydıklarımı yapması için gelinin ya cahil ya da sindirilecek biri olmalı ki sorun çıkartmasın...
önce kendiniz ...

Sana birşey söyleyeyim bizim uzaktan akrabamız vardı çoçuk gayet populer çevresi geniş istediğiyle geziyor tozuyor anneside kız arıyordu ama kızın yaşının küçük olmasını istiyordu sebebi rahat eğitebilsin diye sonunda 17 yaşında biri bulup evlendirdiler. Anlayacağın ortada sevmek yok afedersin korunma yöntemini bile annelerine soran bir çift oldu.

ya hanımlar ben daha 18 yaşımdayım ve üiversiteye hazırlanıyorum yengemin abileri çok zengin şirketleri falan var çocuk 26 yaşında annesi benim benim annemi babamı çok sever bizde onu çok severiz çok hoş birisidir bunu 1 sene öncede gündeme getirmişlerdi ama yani biz hiç konunun konuşulmasını bile istemediğimiz için direk kapattık aradan 1 sene geçti kadın 1 sene boyu oğlun akız bakmış beğenemiyormuş aklı bende kalmış falan bu sefer halama arattılar bezu yu isteyen birileri var boşver okumasın evlensin :KK57: böyle kaldım ben kadın şey demiş çünkü ben onu okuturum söz falan demiş ama ben baya kararsız kaldım yani bide bu aileyi biz biliyoruz akrabalarımız olur adamlar sürekli eşlerini aldatıyor beni evlendirmek istedikleri çocukta ya bence hayatına giren çıkan kızın haddi hesabı yoktur instagramda bile resimlerini 500 600 kişi beğeniyor ben ne yapsam ya bizimkilerde bana bi görüş diyorlr ama ben pek görüşmekte isteiyorum gözüm korktu anlatılanlardan açıkçası ne yapsam hem yaşımda daha çok küçük

"Ben okuturum" hikaye! Evlen de ertesi günü ev kadını muamelesi yaparlar sana. Gençliğini harcar bunlar. Zenginliğe kanma sakın.

Dur bi bismillah , Daha 18 yasindasin farkindami ailen?

Ne evlenmesi , ayrica cocuk madem okadar zengin ve okadar hayrani var nasil kiz bulaniyor cok ilginc..

Asla kabul etmemelisin okulunu oku , önünde cokkkn uzun bir yol var ve bu yolda suan evlilik en büyük hata olur ..

Dah cok gencsin okulunu oku asla 24 25 den önce evlenme evlilkk kacmiyor meslegini isiini eline al

Okul caginda ne evlenmesi Allah askina?Cok istiyolarsa okulunu bitirmeni beklesinler.Ben okuturum diyor da evliyken okumak kolay olacak mi sence?

oğullarını eve bağlayacak, kendi istedikleri gibi yönetebilecekleri cahil (yaşından dolayı söylüyorum bunu) birini istiyorlar.Önce okulunu oku sonra evlilik düşün belliki seninde kafanı karıştırmışlar çocuğu instagramda takip ettiğine göre

Sipir yorum katılıyorum.:KK14:

gönlün yoksa delicesine bir aşk yoksa sakın görüşme cnm olmaz etmez akrabaymışsınız araya soğukluk küslük girmesin. okucam ben düşünmüyorum de çık işin içinden . üstelik küçüksün daha

Her geçen yıl insanın fikirleri değişiyor daha yaşın çok küçük öncelikle eğitimini tamamla ve de mesleğini eline al.En azından kendi adına güvencen olsun.Güvenme güzelliğine bir sivilce yeter.Güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter demiş atalarımız o yüzden para pul bunlar sadece yaşam standartını sağlayan gereçtir.Sevmediğin birini parası var diye sevemezsin zaman gelir o zenginlik batar insana...Sakın milletin dolduruşuna gelip hayatını karatma canım önce bir mesleğin olmalı ki hayata karşı dimdik durabilmelisin.

Ben daha lisedeyken teyzem oğlunu duyururdu bana. Aynı yaştayız kuzenimle.
Biz ısrarla "biz kardeşiz, ne evlenmesi?" diye çocuk aklımızla karşı çıksakta bu konu sürekli gündeme gelirdi. Annemde ablasının kalbini kırmamak için sessiz kalmayı tercih eder, dayanamadığı zaman "akraba evliliğine karşıyım, olmaz bu iş" derdi. Yıllar geçti, 24 yaşına geldik, aynı ısrar devam etti fakat çok şükürki kuzenim birini sevdi, evlenecem onunla dedi ve şu an nişanlılar. Tabi buna en çok ben sevindim :D Sonra ne mi oldu? Bu seferde diğer teyzemin eşi tutturmuş Vesfa'yı oğluma alacam diye. Umrumda mı? Hayır :D Ben evlenecek olsam sevgilimle evlenirim be. Ne işim olur kuzenimle falan :KK14: Hem daha senin yaşın çok küçük. Sevgilim bugün hadi evlenelim dese günlerce düşünürüm onca sorumluluğun altına girebilir miyim diye. Üstelik işimiz gücümüzde olmasına rağmen. Para tek başına yeterli değil ne yazıkki.

Önce eğitim, sonra iş, daha sonra eş. :KK37:

tek kelime ile saçmalama...!!!!
ben evlenmeyi tahsil hayatım bitip işimi elime almadan kati suretle düşünmüyorum, lütfen kimsede karşıma bu tarz istek ve tekliflerle gelmesin, yoksa kalbinizi kırmak zorunda kalırım de....
cocukla da görüşme, biz seni okuturuz ayaklarına da kanma..
eğitime önem verseler 18 yaşında birini (benim gözümde hala çocuksun) evlendirmeye kalkmazlar...

Soluksuz kaç.

18 yaşında olmanı ve öğrenci olmanı konuşmuyorum bile.

Böyle tipler her b.ku yiyip özü açılmamış saf kız arayan açıkgöz ve kaşarlanmış tipler.

Her haltı yerler, evlendikten sonra evde oturacak, manipüle olacak , hiçbir şeye ses etmeyecek gözü açılmamış kız ararlar.

Kaç, kaç,kaç.

Yeni üye ve konuya gel. Bir üye daha vardı otel sahibi beni beğendi hemen evlendik arkadaşım beni kıskandı falan diyen onun gibi. Pardonda zenginlerse ve yakışıklıysa 500--600 kişi bun beğeniyorsa nasıl kız bulamıyorlarmış bu tezat değil mi ayrıca öyle bir çocuk kalkıp ablasının bulduğu kızla mı evlenecek Allah aşkına. Siz bu çocukla yüz yüze gelip konuştunuz mu bir de kafam karıştı diyorsunuz, yengesinin beğenmesinin ne önemi var çocuğun beğendiğini evlenmeyi istediği ne biliyorsunuz yenge belki kendi kendine gelin güvey oluyor. Çocuktan size gelen bir çıkma görüşme isteği de yok geçin bunları yaa.

Yeni üye ve konuya gel. Bir üye daha vardı otel sahibi beni beğendi hemen evlendik arkadaşım beni kıskandı falan diyen onun gibi. Pardonda zenginlerse ve yakışıklıysa 500--600 kişi bun beğeniyorsa nasıl kız bulamıyorlarmış bu tezat değil mi ayrıca öyle bir çocuk kalkıp ablasının bulduğu kızla mı evlenecek Allah aşkına. Siz bu çocukla yüz yüze gelip konuştunuz mu bir de kafam karıştı diyorsunuz, yengesinin beğenmesinin ne önemi var çocuğun beğendiğini evlenmeyi istediği ne biliyorsunuz yenge belki kendi kendine gelin güvey oluyor. Çocuktan size gelen bir çıkma görüşme isteği de yok geçin bunları yaa.

Ben katılmıyorum aslında, kaşar tipler genelde genç, saf paralarına kanıp gelen kızlarla evleniyorlar.

Bknz.
Aldattığı için boşanan extra kaşar kuzenim 35lik haliyle 20 yaşında kız bakıyor.

Back
X