- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.864
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya hanımlar ben daha 18 yaşımdayım ve üiversiteye hazırlanıyorum yengemin abileri çok zengin şirketleri falan var çocuk 26 yaşında annesi benim benim annemi babamı çok sever bizde onu çok severiz çok hoş birisidir bunu 1 sene öncede gündeme getirmişlerdi ama yani biz hiç konunun konuşulmasını bile istemediğimiz için direk kapattık aradan 1 sene geçti kadın 1 sene boyu oğlun akız bakmış beğenemiyormuş aklı bende kalmış falan bu sefer halama arattılar bezu yu isteyen birileri var boşver okumasın evlensinböyle kaldım ben kadın şey demiş çünkü ben onu okuturum söz falan demiş ama ben baya kararsız kaldım yani bide bu aileyi biz biliyoruz akrabalarımız olur adamlar sürekli eşlerini aldatıyor beni evlendirmek istedikleri çocukta ya bence hayatına giren çıkan kızın haddi hesabı yoktur instagramda bile resimlerini 500 600 kişi beğeniyor ben ne yapsam ya bizimkilerde bana bi görüş diyorlr ama ben pek görüşmekte isteiyorum gözüm korktu anlatılanlardan açıkçası ne yapsam hem yaşımda daha çok küçük
ya hanımlar ben daha 18 yaşımdayım ve üiversiteye hazırlanıyorum yengemin abileri çok zengin şirketleri falan var çocuk 26 yaşında annesi benim benim annemi babamı çok sever bizde onu çok severiz çok hoş birisidir bunu 1 sene öncede gündeme getirmişlerdi ama yani biz hiç konunun konuşulmasını bile istemediğimiz için direk kapattık aradan 1 sene geçti kadın 1 sene boyu oğlun akız bakmış beğenemiyormuş aklı bende kalmış falan bu sefer halama arattılar bezu yu isteyen birileri var boşver okumasın evlensinböyle kaldım ben kadın şey demiş çünkü ben onu okuturum söz falan demiş ama ben baya kararsız kaldım yani bide bu aileyi biz biliyoruz akrabalarımız olur adamlar sürekli eşlerini aldatıyor beni evlendirmek istedikleri çocukta ya bence hayatına giren çıkan kızın haddi hesabı yoktur instagramda bile resimlerini 500 600 kişi beğeniyor ben ne yapsam ya bizimkilerde bana bi görüş diyorlr ama ben pek görüşmekte isteiyorum gözüm korktu anlatılanlardan açıkçası ne yapsam hem yaşımda daha çok küçük
Dah cok gencsin okulunu oku asla 24 25 den önce evlenme evlilkk kacmiyor meslegini isiini eline alya hanımlar ben daha 18 yaşımdayım ve üiversiteye hazırlanıyorum yengemin abileri çok zengin şirketleri falan var çocuk 26 yaşında annesi benim benim annemi babamı çok sever bizde onu çok severiz çok hoş birisidir bunu 1 sene öncede gündeme getirmişlerdi ama yani biz hiç konunun konuşulmasını bile istemediğimiz için direk kapattık aradan 1 sene geçti kadın 1 sene boyu oğlun akız bakmış beğenemiyormuş aklı bende kalmış falan bu sefer halama arattılar bezu yu isteyen birileri var boşver okumasın evlensinböyle kaldım ben kadın şey demiş çünkü ben onu okuturum söz falan demiş ama ben baya kararsız kaldım yani bide bu aileyi biz biliyoruz akrabalarımız olur adamlar sürekli eşlerini aldatıyor beni evlendirmek istedikleri çocukta ya bence hayatına giren çıkan kızın haddi hesabı yoktur instagramda bile resimlerini 500 600 kişi beğeniyor ben ne yapsam ya bizimkilerde bana bi görüş diyorlr ama ben pek görüşmekte isteiyorum gözüm korktu anlatılanlardan açıkçası ne yapsam hem yaşımda daha çok küçük
oğullarını eve bağlayacak, kendi istedikleri gibi yönetebilecekleri cahil (yaşından dolayı söylüyorum bunu) birini istiyorlar.Önce okulunu oku sonra evlilik düşün belliki seninde kafanı karıştırmışlar çocuğu instagramda takip ettiğine göre
tek kelime ile saçmalama...!!!!ya hanımlar ben daha 18 yaşımdayım ve üiversiteye hazırlanıyorum yengemin abileri çok zengin şirketleri falan var çocuk 26 yaşında annesi benim benim annemi babamı çok sever bizde onu çok severiz çok hoş birisidir bunu 1 sene öncede gündeme getirmişlerdi ama yani biz hiç konunun konuşulmasını bile istemediğimiz için direk kapattık aradan 1 sene geçti kadın 1 sene boyu oğlun akız bakmış beğenemiyormuş aklı bende kalmış falan bu sefer halama arattılar bezu yu isteyen birileri var boşver okumasın evlensinböyle kaldım ben kadın şey demiş çünkü ben onu okuturum söz falan demiş ama ben baya kararsız kaldım yani bide bu aileyi biz biliyoruz akrabalarımız olur adamlar sürekli eşlerini aldatıyor beni evlendirmek istedikleri çocukta ya bence hayatına giren çıkan kızın haddi hesabı yoktur instagramda bile resimlerini 500 600 kişi beğeniyor ben ne yapsam ya bizimkilerde bana bi görüş diyorlr ama ben pek görüşmekte isteiyorum gözüm korktu anlatılanlardan açıkçası ne yapsam hem yaşımda daha çok küçük
Yeni üye ve konuya gel. Bir üye daha vardı otel sahibi beni beğendi hemen evlendik arkadaşım beni kıskandı falan diyen onun gibi. Pardonda zenginlerse ve yakışıklıysa 500--600 kişi bun beğeniyorsa nasıl kız bulamıyorlarmış bu tezat değil mi ayrıca öyle bir çocuk kalkıp ablasının bulduğu kızla mı evlenecek Allah aşkına. Siz bu çocukla yüz yüze gelip konuştunuz mu bir de kafam karıştı diyorsunuz, yengesinin beğenmesinin ne önemi var çocuğun beğendiğini evlenmeyi istediği ne biliyorsunuz yenge belki kendi kendine gelin güvey oluyor. Çocuktan size gelen bir çıkma görüşme isteği de yok geçin bunları yaa.