Yengem bunu neden yapıyor.

Bi daha ki olur mu bilmiyorum ikinci hamileliğin ilk hamileliğimde bi kanama olmuştu ama o hamilelikle alakalı sanıyordum ölümden dönmüştüm şimdi yine tekrarlayacagini öğrendim o ayrı bi dert bi daha ya yapamam yada doğumda olurum rahmini falan alırlarmış en kötü ama ben doğumdan sağ salim kurtulursam bi kaç ay sonra hamileyim dicem ki o da hemen yapsin bakalım ne yapacak.
bu cocugu dogur 6aylikken bebegin 5 haftalik hamileyim de o da hamile kalsin amAa degilmisim bos keseymis de mal olsun

Keşke duyurmasaydınız.
Bundan sonra ne alıyorsanız kendinize bebginize saklayın söylemeyin söylemek zorunda değilsiniz.

Çıksın işten o zaman. Şimdiden annene söyle hamileliğim çok kötü geçiyor gel sana ihtiyacım var de. Annen tabiki kendi kızına gelecektir. Sen çağır yeterli olur bence.
Borçları var çıkamıyor zaten sürekli kanam oluyo oğlum çok fazla hareketli hiç durmuyo uyumuyo ye miyo zayıflamışım sürekli kusuyorum çok zor geciyo zaten b

kötü yorumlamak değil , yengeni tanımıyorum evet ama beni kıskandı hamile kaldı olayı saçma. hamile kalmak kıskanılacak bir durum değil bir kere. ha şöyle olmuş olabilir sizin hamilelik haberini alınca eşiyle gündemine girmiştir "yapsak mı bir tane daha" ölçüp biçip karar vermiş ve senin hamileliğin vesilesi ile onlar da bu duruma hazır olduklarını konuşmuşlardır.

sanmıyorum ki "gncshn hamile kaldı , dur eksik kalmayalım bizim de hemen çocuk yapmamız lazım" gibi düşüncelere düşsünler. birlikte büyür kuzenler ne güzel işte.. biraz olumlu tarafından bakmaya çalışabilirsiniz.
Bunu ilkinde düşündü yaptı zaten çok ta sevinmiştim beraberler abim askerde izne geldi hamile kaldı benimle 40 gün arası var şuan oğlu yurumuyo benim kaza oldu şimdi neden peki hemen arkamdan yaptı annemlerdir herkeste böyle dusunuyo babam bile demiş

Bu baya senle yarışa girmis ne kadar kiskanc sen takma bundan sonrada berseyini anlatma ben gebe kalamiyrum diye eltim her sene bana uyuzluk olsun diye gebe kaliyor oda yetmiyor tlf aciyor bana sunu yap bunh yap aşeriyorumm cok iyi anliyrum seni

aynı evde yaşamıyosan dediklerin çok saçma.

canın bişey çekince onun da çekiyomuş. bu nasıl oluyo. arayıp herkese canım x çekti mi diyosun? demiyosan onun nasıl haberi oluyo.

kusura bakma ama bi garipsin.
Valla ya benim gibi düşünen de varmış. Bence de bu bağlantıyı nasıl kuruyorsunuz? Canınız bişey çekince eşiniz ona da mı alıyor?

Sanırım sülalede aynı anda tek ben hamile olayım istiyorsunuz. Benim anladığım bu kusura bakmayın

Valla ya benim gibi düşünen de varmış. Bence de bu bağlantıyı nasıl kuruyorsunuz? Canınız bişey çekince eşiniz ona da mı alıyor?

Sanırım sülalede aynı anda tek ben hamile olayım istiyorsunuz. Benim anladığım bu kusura bakmayın
Siz iyi anlayamamışsınız kusura bakmayın.

Bu baya senle yarışa girmis ne kadar kiskanc sen takma bundan sonrada berseyini anlatma ben gebe kalamiyrum diye eltim her sene bana uyuzluk olsun diye gebe kaliyor oda yetmiyor tlf aciyor bana sunu yap bunh yap aşeriyorumm cok iyi anliyrum seni
Çok kötü bi durum

Niye bu kadar ahlanip vahlandiniz vallahi anlamadım.Niye çok kötü bir durum,sebep ?
Sanki 10 tane hamilelik yasadinizda 10 u da aynı zamanlara gelmiş,yahu iki hamileliğinde aynı zamanlara denk gelmesi zaten çok olası bir durum.Diyelim ki art niyetli,kıskanç biri.E size ne ,kendi doğurup büyütüp masraflarını karşılayacak size ne oluyor.
Hamileliği yaşayamamakla bağlantısıni hele hiç kuramadım.Herkesin hamileliği kendine ne alaka yaşayamamak ?
Eğer bu durumda anneniz size yardımcı olmayacaksa bu da tamamen annenizin tercihi.Kizacaksaniz annenize kızın.Hoş kadında torunlarına bakmak zorunda değil.Bu yaştan sonra paşa gönlü nasıl isterse onu yapar.

Bence cok umursamayin siz anladigim kadariyla zaten calismiyorsunuz. Ve cocuklariniza kendiniz bakacaksiniz. Cocugunuz kucukken tekrar hamile kalmak kolay degil. Onu degil kendinizi dusunun. Ama yapabilirsiniz. Keyfini cikarmays bakin planlar yapın. Anneniz zaten o iki cocugu birakip gelemezmis öyle dusunun.

Allah yardimciniz olsun saglikli dogumlar dilerim.

Amann ne dertler varmis biraz sasirtici biraz komik hakikaten nasil ayarliyorki:)) gercekten bana komik geldi. Sizde gulun bence amnn ne takiyorsunuz ileriki yillari dusunun hepsi yasdas olarak biyuyecek belki ileride hepsi ortak olacak zincir sirketleriniz olacak..

Bencede neden soyluyosun ki soyleme sen karnin belli olnca soyleseydin kalabiliyosa kalsaydi hamile :KK49:

Arkadaşlar iyi kötü birçok yorum var bazıları bilmeden yazmış bazıları beni bencil kıskanç bulmuş ne diyim ki isteyen istediğini düşünsün . Ama gerçekten takmıyorum artik zaten tanımadan bilmeden yorum yapmak kolay yukardaki arkadaşların dediği gibi sadece oğlumu ve hamileligimi düşünüyorum gerisini takmıyorum.

Bu arada dün eski iş arkadaşlarıma söyledim hamileyim falan falan diye zor olacak arası kısa dedim falan sonrada yengemde hamile dedim şoka girdiler ilkinde neler olduğunu biliyorlar sadec e ben böyle düşünmüyorum yani. insanlar demiş kendin bak falan falan ama bazen insan kendini çaresiz yanlız hissediyor anlayan anlar.

Kusura Bakmayın ama
Gerçekten saçmalıyorsunuz..o kadar insanlar var tedavi görüyolar anne olabilmek için ..siz kalkmış Allah ın verdiği canı ,yengeniz sırf siz hamilesiniz diye onunda hamile kaldığını düşünebiliyorsunuz.
Çok şımarık bir insan olduğunuz buradan belli..

Bence siz biraz fazla takıntılısınız ne olacak ki oda hamile olunca neden hevesin kalmıyor. Madem öyle niye koştur koştur söyledin. Benimde iki çocuğum var görümcem de ayni yengen gibi kırk gün sonra doğurdu ikisini de. Ama nasip işi bu. İlk hamileliklerimizden sonra herkes onunla kafa buldu gelinle mi yarıştın diye. Sonra ikinci çocuğu 3 sene sonra benden önce niyetlendi 6 ay olmadı 6 ay sonra bende artık istediğimi ona söyledim yine ben ilk seferde hamile kaldım nasip ya o benden bi ay sonra hamile kaldı. Yine herkes ona sesi gelini kıskanıyorsun diye. Millet dedikodu yapmaya yer arıyor bence. Herkesin kendi hayatı var sonuçta herkes heveslerini kendi için yaşamalı

Back
X