Yengem bunu neden yapıyor.

Aynen öyle çok haklısınız, bence kıskançlık var belkidw yenge öyle düşünüyordur ben hamile kalacakken bende önce kaldı ne diye, millet canın ne zaman isterse o zaman doğurur yani kimsede itişikliğe çocuk doğurmaz bir de o çocuktan sonrası bar yani..
aynen ya teyzemin kızıyla aramda 4 gün var, amcamın oğluyla 1 ay var, dayılarımın iki oğlu aynı gün doğmuşlar napsın bu insanlar şimdi :))) bence cocukca bir takıntı cocukça bir kıskanclık, art niyet göremedim.

aynen ya teyzemin kızıyla aramda 4 gün var, amcamın oğluyla 1 ay var, dayılarımın iki oğlu aynı gün doğmuşlar napsın bu insanlar şimdi :))) bence cocukca bir takıntı cocukça bir kıskanclık, art niyet göremedim.
Aynen öyle:) demekki Yengem teyzen annen anlaşıp doğurmuş ve hemen olmuş:))

Evet çok kıskanıyorum ya ben ne diyorum siz neyden bahsediyorsunuz aynı zamanda hamile kalınca annem kiz kardeşlerim hiç yanına gelemiyo herşey nasıl yanlış anlaşılıp böyle yorumlar yapılıyo aklım almiyo
Hayır annemler her fırsatta geliyolar beni de önemsiyorlar sadece ikisindede aynı aralıkta hamile kalmasını art niyetli buluyorum herkeste öyle dusunuyor

Geliyor mu gelemiyor mu?
Kafan mı dağınık yoksa bizi mi işletiyorsun?
Sorunun aşırı samimiyet. Mesafe koy biraz arana. Yengen geçen gününü vs bilmesin. Annem bile bilmez kaldı ki gelinimiz. Bunlar çok özel şeyler.

iyi de ilk o demiş sana şüpheleniyorum test yaptım vs diye demek ki düşünüyordu. offf çok sinsi art niyetli çirkin düşünceler bunlar. kimseye göre yapmayın hamilelik planınızı kendinize göre yapın. hamileliği yaşayamamak ne ola ki? ne hayal ediyorsunuz hamile kalınca ne olmasını bekliyorsunuz hiç anlam veremedim hala da veremiyorum....

Bidahakine söyleyinde sizinle ayni zamanlar hamile kalmayalim size rezerve edildi o tarih şimdi ayıp olmasin size . Sizden maddi manevi beklentisi zarari yoksa sizene siz kendi çocugunuzu kaynananiza güvenipmi yaptiniz eğer öyleyse o onunda kaynanası onun çocuğunada bakar . Ha diyosanizki ikisine bakamaz çocugunuzu kreşe vs verin.

Arkadaşlar konu sahibine kıskanma vs. diye yükleniyosunuz ama yengenin 4 yılda 3. çocuğu olacak,kadının annesi bile vefat etmiş kaynanadan başka bakacak kimse yok üstelik bide çalışıyoken ne bu çocuk yapma hırsı.Konu sahibine sonuna kadar hak veriyorum bazı insanlar o kadar kıskanç o kadar fesat ki eminim siz hamile kalacaksınız anneniz sizin çocuğa bakacak kendi çocuklarıyla ilgilenemeyecek diye koştura koştura hamile kalmış.Siz de açık açık söylersiniz annem çocuklarına yeterince baktı biraz da bana yardım edecek çok bunalıyorum kendini ona göre hazırla istersen bi bakıcı tut dersin. Esasında annenizin de kendini bu kadar kullandırması gerekmiyo o da ayrı bir konu ama bu yengenin hakkından gelmelisin annene güvenmesin.

Arkadaşlar konu sahibine kıskanma vs. diye yükleniyosunuz ama yengenin 4 yılda 3. çocuğu olacak,kadının annesi bile vefat etmiş kaynanadan başka bakacak kimse yok üstelik bide çalışıyoken ne bu çocuk yapma hırsı.Konu sahibine sonuna kadar hak veriyorum bazı insanlar o kadar kıskanç o kadar fesat ki eminim siz hamile kalacaksınız anneniz sizin çocuğa bakacak kendi çocuklarıyla ilgilenemeyecek diye koştura koştura hamile kalmış.Siz de açık açık söylersiniz annem çocuklarına yeterince baktı biraz da bana yardım edecek çok bunalıyorum kendini ona göre hazırla istersen bi bakıcı tut dersin. Esasında annenizin de kendini bu kadar kullandırması gerekmiyo o da ayrı bir konu ama bu yengenin hakkından gelmelisin annene güvenmesin.
haklisiniz inananın konu nereye geldi nerden benim demek istediğim farklıydı çok sinirlerim bozuldu ağlıyorum resmen millet ne kadar kötü düşünüyormuş :(

Hayır ne alaka yorumlar yapmışsınız ağlıyorum artik o kadar çirkin yorumlar ki kafam karisik evet herşeyi kafaya takıyorum üzülüyorum siz onu tanışaydınız böyle düşünmezdiniz benden başka herkes böyle dusunuyo o zaman herkes mi art niyetli anlamıyorum çevremdeki herkes aynı şeyi söylüyor

Bidahakine söyleyinde sizinle ayni zamanlar hamile kalmayalim size rezerve edildi o tarih şimdi ayıp olmasin size . Sizden maddi manevi beklentisi zarari yoksa sizene siz kendi çocugunuzu kaynananiza güvenipmi yaptiniz eğer öyleyse o onunda kaynanası onun çocuğunada bakar . Ha diyosanizki ikisine bakamaz çocugunuzu kreşe vs verin.
Ben kimseye güvenmiyorum zaten kendim bakıyorum gecem gündüzüm olmadan bakıyorum o yüzden yoruldum ama kimseye güvenmiyorum zaten neler yaşadığını bilseniz böyle yorum yapmazsınız ben planlı yapmadım zaten

iyi de ilk o demiş sana şüpheleniyorum test yaptım vs diye demek ki düşünüyordu. offf çok sinsi art niyetli çirkin düşünceler bunlar. kimseye göre yapmayın hamilelik planınızı kendinize göre yapın. hamileliği yaşayamamak ne ola ki? ne hayal ediyorsunuz hamile kalınca ne olmasını bekliyorsunuz hiç anlam veremedim hala da veremiyorum....
Herşeyi okumussunhz ama kötü yorumlamak için yazmışsınız beni kandırmış eski testini göndermiş beni denemiş ben bi kaç ay önce test yaptığım için o kadar günün geçtiğine rağmen söylemedim ben baktım hamileyim diyo bende mi acaba dedim test bile almadım o getirdi yap yap diye şüphelenmedim kendimden o da ben hamileyim diye yapıyor sizce mantıklı mi 4 senede 3 çocuk üzülüyorum sadece tanısanız zihniyetini anlardiniz

Geliyor mu gelemiyor mu?
Kafan mı dağınık yoksa bizi mi işletiyorsun?
Sorunun aşırı samimiyet. Mesafe koy biraz arana. Yengen geçen gününü vs bilmesin. Annem bile bilmez kaldı ki gelinimiz. Bunlar çok özel şeyler.
Ben söylemiyorum zaten samimiyeti de hiç sevmem ama konu saçma sapan yerlere geldi çok uzgunum:(

Cevrenizdeki herkes bunun artniyetli oldugunu dusunuyorsa karniniz sisene kadar (ki en az 3 ay) soylemeyin efendim sizde. Ayrica gercekten olaya iyi tarafindan bakabilirsiniz. Yasit kuzenden daha iyisi var mi bu dunyada?
Söylemedim zaten okusaydiniz keşke yok tabiki ama konu bu değil kadın ilgisiz sadece doğurmak için var

Sırf size nispet olsun diye hamile kaldığını sanmam. Kim bunu yapar, 9 ay taşıyıp, doğurup, ömür boyu sorumlu olacak olan o.

Böyle kötü vesveselere kulak verip canınızı sıkmayın. Benimle yarış içinde düşünmeyin. Belki de bunu sizinle yaşamak onu mutlu ediyordur. Ben hamile olsam ben de isterdim aynı süreci beraber yaşıyacağım yakın bir aile bireyii. Annesi de vefat etmiş diyorsunuz üstelik, belki o hayatta olsa sizinle değil de annesiyle paylaşacaktı tüm bu gelişmeleri, sevincini..

Hem iki bebek de sizin birinci derece aileniz olacak. Bu mucizelerin sevincini paylaşın, takıntılar beslemek yerine.

Ya Allah korusun...daha yavruları kucağınıza bile almadanız, niye böyle negatif duyguların büyümesine izin veriyorsunuz?
Hayır anlamıyorsunuz o yüzden yorum yapmicam daha fazla çünkü bilmiyorsunuz tanımıyorsunuz kişiyi

Çocuk yapma kararı basit bir karar değil hele ki size nispet olsun diye kimse çocuk yapmaz. O da düşünüyordur uzun süredir sizin hamile kalmanız onu şevke getirmiştir. Bencil olmayın bana bakılmıyor ona bakılıyor düşüncesi yanlış. Ayrıca doğumla ölüm vakti kadere tabiidir. Allah da ona bu zamanda nasip etmiş. Kalbinizi karartmayın insanlara karşı.
Daha oğlu yurumuyo bile nasıl düşünüyordur bakmıyo diyorum ilgisiz kalbimi kararmıyorum siz bencil düşünüyorsunuz ben benimle hamile kalmasından çok çocuklara üzülüyorum benim plansumizdu ama o 4 senede 3 çocuk sizce mantıklı mi

Benim anlamadığım nokta hamilelik testini size zorla mı yaptırdı ? Siz de çalışıyorsanız anneniz bakamaz zaten hem sizin hem de yengenizin çocuklarına. Yani bakıcı tutmak zorundasınız.

Hamilelik konusunuz siz açmadan yengeniz açtıysa sizden önce planlanmış bir hamileliktir.

Daha oğlu yurumuyo bile nasıl düşünüyordur bakmıyo diyorum ilgisiz kalbimi kararmıyorum siz bencil düşünüyorsunuz ben benimle hamile kalmasından çok çocuklara üzülüyorum benim plansumizdu ama o 4 senede 3 çocuk sizce mantıklı mi
Oyle olsa seni ilgilendirmezki bu! Cocuk onun ister ilgilensin ister ilgilenmesi . Sana baktirtmadigi surece problem nedir? Seyine guvenen dogursun ne diyelim?

ben de hep yengemle kuzenimle yakın arkadaşımla birlikte hamile kalayım, o süreçleri birlikte yaşayabileceğim biri olsun isterdim. bizim sıpa inatçı çıkıp 4 senede zorla gelince artık kimseyle birlikte olma durumu kalmadı ama olsaydı ben çok sevinirdim. okudukça burda beni kıskandı çocuk yaptı paranoyalarını ağzım açık kalıyor. insanlar mutsuz olmak için ne kadar çok sebep bulabiliyor diyorum!

Back
X