Yengem kardesime boşanma davasi açmış

Kadin bildigi halde dogurmus derken?? Ne yapsaydi cocuk baskasindan diye dogurmasa miydi? Bildigi halde kocasindan saklamış desen anlayacaz da. Evet büyle kadınlar var da, sen neden büylesin canim Ben senin yerinde olsam büyle boş boş oturmam. 200 binin derdi beni alsaydi neler yapardim neler. Ama sen büyle oturdugun yerde lafla peynir gemisi yürütmeye çalisiyon. Büyle bisey yok ya

Ya bu ayrilan ciftlerden kim boyle kendini cok savunuyorsa vir vir konusuyorsa kardi tarafi cok sucluyorsa ben bi killaniyorum nedense.

Konunun tüm sayfalarını okumadım ama üç haftada ne olabilir denmiş üç haftada çok şey olur. Benim şahit olduğum bir olay: kız görücü usulü biriyle tanıştırılıyor çocuğa baya bi aşık oluyor kısa süre içinde apar topar evleniyorlar. İlk haftadan şiddet görüyor, çocuğun tedavi gerektirecek derecede ruhsal bozukluğunun olduğunu öğreniyor, bir şekilde çocuğun daha önce hakkında tecavüz şikayeti olduğunu öğreniyor, tecavüze uğrayan kızı buluyor kız olayı doğruluyor. 1 ay sonra babası olanları öğrenince kızının olduğu şehre gidip alıp getiriyor kızını bir daha da salmıyor.

Bu çocuk da kız da iyi birer meslekleri (hani şu ilk akla gelen mesleklerden) çok iyi gelirleri olan insanlar deşifre etmeyeyim diye ayrıntısız geçeyim bunları. Duyunca kanım donmuştu bütün bunlar bu kadar kısa sürede nasıl olur diye, yakından tanımasam abartı derdim. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.

Konu sahibi, eşler anlaşamayabilir ayrılabilirler dünya hali bu. Ama siz somut şeylerden ziyade sürekli çamur atma eğiliminde olunca insanlar da saf değil haliyle anlatılmayan şeyler olduğunu anlıyorlar.

Ya inanki bildiginiz gibi değil bebegi gostermiyorlar bosanma biterse ve hakimin vereceği günde olur biz evlerine gittik kovdular yani anlayacaginiz cok mücadele ettik bos

Ya inanki bildiginiz gibi değil bebegi gostermiyorlar bosanma biterse ve hakimin vereceği günde olur biz evlerine gittik kovdular yani anlayacaginiz cok mücadele ettik bos

Bir
Birincisi ben sana dedim benim actigim konuya yorum yapma sana batiyorsa yazma muge hanimin programinda o kadin olayi saklamis kocasini öldüren adamin bebegini dogurdu muge bile dedi o bebegi aldirmaliydi ordaki diger konuklar da aynisini suyledi bidaha yazma

So
Siz benim yazdiklarimi okumadan eleştiriyor sunuz ya kiz ve annesi kardesimin iyi biri oldugunu suylemis hala 3 haftada suyle olur buyle olur insan istese 1 saat te bile her şeyi yapar

So

Siz benim yazdiklarimi okumadan eleştiriyor sunuz ya kiz ve annesi kardesimin iyi biri oldugunu suylemis hala 3 haftada suyle olur buyle olur insan istese 1 saat te bile her şeyi yapar
Güzel kardeşim tamam da tam olarak ne yaşandığını anlayamadım ki ben, 20 sayfayı okumadım ama sizin mesajlarınızı şöyle bir taradım somut bişey demiyorsunuz hiç. Anca kardeşimi kandırdı 3 hafta sonra gitti bebek oldu davalar bişeyler bişeyler. İki kişi arasında ne oldu anlatmıyorsunuz. Vallahi çok garip buldum ben sizin ve karşı tarafın ailesini.

Ben de boşandım mesela sana tek tek sebeplerini sayabilirim. Yaşadığımız olayları anlatabilirim. Benim de hatalarım oldu eski eşimin de onları sayabilirim. Sizde öyle bişey yok ki sürekli kendinizi temize çıkarma karşı tarafı kötüleme derdindesiniz. Hoş bişey değil bu.

Neyse iyi bir avukat bulun bari evliliğin kendisi gibi boşanması da garip olacak gibi görünüyor. Karşılıklı bişeyleri ispat etmeniz gerekecek sonuçta.

Demekki kadin dogurmak istemis. Allah o bebegi nasip etmis kadin da dogurmayi tercih etmis. Mugeyi cok severim ama buna laf soylemek ona da dusmez. Karnimdaki bebegin dogup dogmayacagina Allahtan baska kimse karisamaz.
Simdi sen de bu olay uzerinden gelinin cocugu dogurmasina gonderme yapiyorsun. O da cocugu alfirmaliydi diyorsun. Madem bosaniyor cocugu da aldirmali sana gore. Ama buna sen karar veremezsin. Hicbir sekilde soz hakkin yok.
Ayrica evlerine gittik bizi almadilar diyorsun. Sizi kapidan geri cevirecek kadar ne oldu boyle? Insan kapisina gelen dünürünü kapidan cevirmez cocuklari ayrilmak istiyor olsa bile. Bence cok kotu seyler olmus ki sizi iceri almamislar. Ama tabi sen soylemezsin bunlari. Zaten buraya bu konuyu acma sebebini de anlamadik.

Eve imam nikahlı kadın alırsa kardeşi mahkemeyi etkiler mi onu öğrenmek amacında

So

Affiniza siginarak sormak istiyorum, ö harfini kullanmamanizin ozel bir sebebi mi var?

Bence kardesinizi birakin hemen evlenmesine musade etmeyin bi kendisini toparlasin..akli yerine gelsin herseyi oturtsun tartsin. Bazi kotu deneyimler veya hatalarda insana hediye olur dersini aldiktan sonra. Sizde karsi tarafi suclamaya birakin..ortada muhtemelen sizin kaninizz caninizdan bir bebek var.

Son düzenleme:
Burdaki forumda yazan kadinlari cogu vefali esleri onlara her türlü sunu yapıyorlar onlar yinede yuvasini kurtarmak icin her seyi yapiyorlar onlari gercekten takdir ediyorum yuva kurmak zor bozmak ise cok kolay bizim gelin burdaki kadinlarin yuzde 10 etmez benim kardesime bakıyorum her türlü yuvayi kurtarmak icin caba gosterdi olmadi demekki kiz olsun erkek hakedene deger verecen

Kendimle gurur duydum. Abimle yengem ayri ve ben hep yengemi hakli buldum. Hala abimle bayram disinda gorusmem konusmam yengemle en az haftada 1 konusuruz. Bir gorumce olarak turumun tek ornegi oldugumu bu konuyla bir kez daha anladim.

Evet ev kurulmus para harcanmıs aman yazik olmasin bosa gitmesin. Resmen evliyken gitsin baskasiyla imam nikahi yapsin cunku toplum yapisi ahlak duzen ve saygi asla ve asla 3 parca esyadan kiymetli olamaz. Heleki o yeni evlenilecek olan kadina deger vermek mi? Evde eski gelinden kalan esyalar var daha ne degeri? Yeter de artar di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…