Yengem kardesime boşanma davasi açmış

Gercekten guvenilmiyor insanlar her sey de bir hayir var sizin abiniz yine 1 yil evli kalmis bizimkisi 3 hafta rekor bizdedir avukutamiz suylemis en erken bosanan kardesimis belki daha neler gorecegiz Allah bilir olan cocuklra oluyor ya babasiz kaliyor yada annesiz

Burda bazilariniz kardesimi ve ailemizi suclayacak seyler yaziyor emin olunki yazdığını z seyler bu olayda yok olsaydi yazardim burdakiler gercekten mantikli yazanlarda var burda alisilmis ya aileler suclu yada erkekler gorumce bunlari hic bir tanesi kardesimin olayinda yok gelin hanim macereye girismis sonra heyecan kalmamis ve gitmis

Yengen kardeşinle para için evlendiyse ortada belli mecaraya girişmiş dedin belli. 200 binlik para istemiş çocuk kardeşinden olduğu iddia etmiş eğer kardeşin çocuğu nüfusuna aldıysa mecbur çocuğa nafaka oduycek

Kimse boşanmak için evlenmiyor yengen kardeşini sevseydi çekip gidermiydi. Evliliği çocuk oyuncağı mı sandi. Evlilik emek düzen istiyor gerçekten. Bı sürü heba isteniyor. Biri şunu yazmış. Hiç bir kadın yuvasını bozup da kolay kolay babaevine donmez diye.bazilari insan sevmeyince kolay kolay dönmesini biliyor ya?

Ya bu kıza da çok yükleniliyor, niye kimse sahte evlilik olabileceğini düşünmüyor. Hergün haberlerde görmüyor muyuz altınları alıp kaçan , sahte evlilik yapanları, arkasındaki çete gibi insanları. Belki de bu kız hamileliğini paravan etmek için evlenip boşandı kimbilir, bunu sadece DNA testi açıklar. Yada seviyorum sandı sevmediğini anladı ama 3 hafta da kısa bir süre bunun için. Ne diyim kim suçluysa zaten Allah yanına koymaz. İkisi arasında yaşananları bilemeyiz. E Esra210 yapacağınız tek şey DNA testi ile sonuca göre artık hayatınıza devam etmeniz

İyi niyetli düşünebilirdim ama dava çekişmeli iki yıl sürer, eve para harcandı boşa gitmesin imam nikahlı tekrar evlense mahkemede sorun olmaz dmi diyen bir görümce var karşımızda.
Ki kız eve gittiğimizde surat asıyordu dediğinde sık mı gittiniz yeni evli çifte dediğimde cevap da vermedi.
Belli ki kıza dünyayı dar eden çok karışan bir aile vardı karşısında gelinin.

Dolandırıcı kadınlar yok mi evet var, çevremde gördüğüm 2 örnek var, ki biri ciddi kayıplar yaşadı ailesi sildi falan filan, ama bu konuda mağdur bir aile göremedim ben, oldukça baskın müdahaleci bir aile gördüm,başıma gelse 3 hafta da durmazdım

Adam evlenmek istemezken aile evlendirme derdinde, 3 haftalık geline ne sıklıkla gittiniz de surat asıyo denildi cevap yok, samimi gelmiyo, yoksa aynı temelde başka konulara başka yorumlar yaptığım da oldu

"Onun ne günahı var" deyip "bebeği aldırabilirdi" demeniz şahane çelişki tebrik ederim.

Pes yani, ev boş kalmasın diye imam nikahlı eş mi alacaksınız?

Belki de sizi sevmiyordu?
Allasen Elvan ya, eşyalı ev boş durmasın diye kardeşine imam nikahlı kız yamamaya çalışacak zihniyette bir görümceyi sen sever miydin? Bir de bu adamın henüz kabul etmediği bir çocuğu var.

Hala olarak üstüne düşen şey yeğeni iken o yeni gelin bulma peşinde.

Utanmasa çocuk inşallah başkasındandır da nafaka vermez diyecek.
Kızcağız bu aileye üç hafta çok bile dayanmış.

Utanmasa çocuk inşallah başkasındandır da nafaka vermez diyecek.
Kızcağız bu aileye üç hafta çok bile dayanmış.
Bebek doğalı neredeyse 2 ay olacak.

Gerçekten o bebeği umursayan insanlar bu sürede DNA testi yaptırırlardı. Eğer gerçekten kendi çocuğu, yeğeni ise gidip görmek, ilgilenmek için.

İnsan bebeğin kendinden olup olmadığını anlamak için dört ay bekler mi, nasıl bekler?

Kardeş kişisi kötü yola düşmeden imam nikahlı birini masraf yapılmış eve oturtmak

Bu kadar kısa sürede boşanmaların altından aldatma çıkıyor hem de en ağırından...
Yakından gördüklerim öyleydi birkaç ay sonra boşanan 2 kişi tanıyorum bir tanesi bayan diğeri erkek. İkisi de eşleri tarafından aldatılmış hem de rezill biçimlerde.
Muhtemelen kardeş kişisinin hayatında zaten öyle biri var, eve gidip geliyor, dava sürerken bu sorun olur mu diye burda çaktırmadan soruyor konu sahibi.
Ayrıca tazminat 200 bin de istenir 300 bin de, karşı tarafın maddi durumuna göre oluyor bu işler, verilir verilmez orası ayrı...

önceki konuda 15 gün,bu konuda 3 hafta bir sonraki konuda 1 ay evli kaldı

2 anormal insan evlenirse böyle sorunlu evlilik olur. ben iki tarafta da ağır problem olduğunu düşünüyorum. 3 haftada bir kadın neden evini terk ediyor ki?? hiç mücadele yok evliliği kurtarma yok. ha derseniz ki ağır şeyler yaşamış olabilir. o zaman neden hamile kalıyor? bir hap içmek çok mu zor?? sağlık ocağına gidip ücretsiz bir iğne vurulmak çok mu zor??

gelgelelim adam iyise bile o da normal davranmıyor. ya hu 3 hafta da olsa birlikte yaşadığım kadın, nikahım altındaki kadın, soyadımı taşıyan kadın, basıp gidiyor ben aylarca sessiz kalıyorum bir mesaj atıyorum?? olur mu böyle. anında dava açacaktı. çocuk için anne karnında dna testi yaptıracaktı. bunda rencide olunacak bir şey yok. çocuk adamdansa bile yok. 3 haftada basıp giden kadından herkes şüphelenir.

bu olay 2 ucu b.klu değnek. umarım o çocuk arada telef olmaz. aklı başında aile bireyleri çıkarda inş çocuğun hayatı düzenli olur.

Hele ki böyle bir görümce varken ortalığı ayağa kaldırıp 254221 kere dna testi istenmişti...
Dna testi sonucunun istedikleri gibi çıkmayacağından eminler demek ki...
Çünküm gelin hanım o zaman bana iftira attılar diye tazminatın iki misli katını talep edebilir.

Ayıp yani. Ne olursa olsun kendi kanından, canından olma ihtimali olan bir çocuk var ortada. Ya doğru düzgün gidip DNA testini yapıp emin olacaklar, ya da "bizimse bile çocuğa sahip çıkmayı düşünmüyoruz kime ne" diyecekler bitecek.

Aylarca nasıl beklenir hayret.

Aldatılmış olması muhtemel.
Eve imam nikahlı bir kadın gelse sorun olur mu diye soruyor konu sahibi.
Kardeşi boşanan bir insan bunu mu düşünür ev eşya mı görür gözü

aa britney spears var evlenip 5. dk boşanma davasını açan

Aldatılmış olması muhtemel.
Eve imam nikahlı bir kadın gelse sorun olur mu diye soruyor konu sahibi.
Kardeşi boşanan bir insan bunu mu düşünür ev eşya mı görür gözü

orasını okumadım zaten sizden duyuyorum. ben bu insanların hiçbirini anlamıyorum. diğeri de aldatıldıysa bu kadar uzatmadan açsaydı davayı. neden bu kadar bekledi ki??

hayır herşeyin temizi varken neden en pisini çözüm görüyorlar ki?? gitsin açsın davasını boşansın. çocuğun sorumluluğunuda alsın , şayet dna olumlu çıkarsa çocuğu da üzerine yazdırıp gidip evlenip getirsin kimi istiyorsa.

ben üzülüyorum ülkemdeki bu iğrenç durumların hepsine, en önemlisi masum yavrulara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…