Yengem kardesime boşanma davasi açmış

Konu fake mi ya? Biri fake olduğunu suylesin lütfen buyle olmuyor ama yanı konuşma dilinde şive olur da yazıda ne alaka? Konu sahibi bizimle dalga mi geçiyor

3 hafta icinde gelin birakip gittiyse Gercektende canina tak dedirtcek seylerin olmasi lazim. Kimse yuvasini bozmak istemez. En cok yuva bozulma sebebi 3. Sahislarin karismasidir bunuda genelde erkek ana baba kardesleri yapar. 2. Si aldatilmadir. Herkes yasattigini bir gun yasar. Kim haksizlik yapiyorsa Iyi olan taraf kazanicaktir fazla yormayin kendinizi,gelin kotuyse adalet yerini bulucaktir.

Dini nikahla baska bir kadini kardesinizle evlendirip onuda mi magdur edeceksiniz? Kagit uzerindeki evliligin anlami yok demissiniz ama yengenizin actigi 200 bin liralik tazminat davasi kagit uzerindeki evlilikten doguyor. Baska bir kadin bu hakka neden sahip olamasin?

Tamam anlasildi ki kiz hakli 3 haftada bisey yapildi ki kardesimden ayril hala bazilarinizi anlamiyorum bin kere yazdim kiz kardesimle evlenmekte hata yapmis o bile sorunun bizim aile olmadigini kardesimi sevmedigi icin evden gitmis hala yok iftira atiyorsun yok suyle yapiyorsun zanedersin 30 yil kardesimle yasamis cok cok aci cekmis kiz hayatından son derece mutlu ortada bebek oldugu halde bile bu durumdan rahatsiz degil kiz da anneside kardesimin iyi biri oldugunu suylemis bunun ötesi varmi iyi olmak yetmiyor hatta maddi açıdan iyi bir durumda olsan bisey ifade etmez bazi insanlar icin ama insan birini sevmezse o kişiyle yasayamaz bu kadinda zaten sevmedigini her kese suylemis bir tek hakime suylemez para icin bunu yapar kendi acidan buyle dusuniyor sahsen ben olsam sevmedigim bir adamdan ayrilacam siddet yok hakaret yok tek bir kurusunu istemem ilk mahkemeden hemen ayrilirdim

Biz senin neden bu kadar tepkili ve mudahil oldugunu anlayamiyoruz, kardesin cocuk degil evlenmis kiz gitmis paramiz var diyorsun tutar ipten adam alan cinsinden bir avukat tazminatsiz bosanir zaten 3 haftalik evlilige 200 bin tazminat alamaz kimse ha kardesin dovdu iskence etti canina kast ettiyse kizda bunu ispatlarsa alir o baska ki yok oyle birsey diyorsun.Sonra erkek adam gezer tozar gonlu birine kayincada evlenir ama sen bunu kendine dert etmissin sen diyorsunki ev var niye bos dursun (para sonucta kiraya verilse gelir olur madem oyle ise yarasin) parasi var gezmesin hemen evlensin,gece hayatina kayar (parasini biri yer)ama resmi evlenmesin ki yeni gelecek bir hak iddia edemesin (bes kurus alamasin)cocuk olursa magdur o kismi hepten gectim.Kizin aldirdigi cerezin hesabini tutmussun hamile o hamile cani cekmistir.
Ha bide cocuk baskasindandir imasinda bulunabilecek kadar Allahtan korkmuyorsun insan 7kat ele kullanmiyor gunahi vebali kendine deyip geciyor

Ne bekliyorsun sana bu dusunceyle madalya takip ah canim sen haklisinmi diyelim.Koca adama bu kadar mudahale eden bir abla var rahat birakmiyorsunki dusmussun paranin pesine odunuz kopuyor adam gezerde para yer diye buradada kiz sevmemis oyle diyor kardesim sevdi sunu aldi bunu aldi bal gibi kiz ayilmis cocukta kâr im olsun demis gecmis gitmis yakasini kurtarmis
Derdin tazminati alirmi kismi onuda burada hukuk bolumu var ac oraya sor biz bilmeyiz avukat bilir onu kiz dolandiriciysada onlar yonlendirir

Ama bu kadar mudahilligin tepki ceker cekecekte ben bunu suyleyimde sen nasi istersen ole davran

sizin bu gelin 6 ayda kardeşinizi sevdiğini anlamamış mı beaaaaa

Nisanli oldugu zamanlarda hic bir sıkıntı yoktu kardeşim i sevdigini sürekli suyluyordu daha sonra evlelendikten sonra kardesime soguk davranmaya başlamisti bizde daba yenidirler alisirlar dedik kiz kardesimi sevmedigi ortaya cikmaya basladi bir mazeret bulup evden ayrildi yani ben kardesimin evine gittgimde gelin hanim mutsuzdu

Siz eve sık mı gittiniz ailecek?
Bunlar yeni evli demeden zırt pırt mı gittiniz?
Yada gittiğinizde kıza kaf sokma yada akıl verme gibi yönlendirmek isteme gibi şeyler mi yaptını?
Belki de sizi sevmiyordu?

Ben hala size niye bu kadar dert oldu anlamadım
hem kız düzgün değil diyorsunuz hem boşanma davası açtı diye konu aciyorsunuz
ne güzel bitiyor evlilikleri işte sizin istediğiniz bu değil mi
ben daha ne istediğinizi anlamadım

dava bitmeden eve imam nikahlı hatun koyup bakın biz boşta kalmayız çatlayın patlayın spotu bea

Son düzenleme:

Kardeş kişisi kötü yola düşmeden imam nikahlı birini masraf yapılmış eve oturtmak

3 haftalık evlilikte kaç kere evlerine gittiniz? Kardeşine soğuk davrandığını anlayacak kadar çok mu yanlarında bulundunuz? 3 haftadan bahsediyoruz ve yeni evlenmiş bir çift. Bi de kardeşimin evi demeyin şuna. Nisanliyken bisey yoktuysa evlenince ne değişmiş olabilir? Birincisi ilişkiye cinsellik ekleniyor, cinsel şiddet??? Ikincisi ilişkiye aileler ekleniyor, ki siz baya eklenmişsiniz anlaşılan. Üçüncüsü aynı evde yaşamaya başlamak... günlük yasam kurallarıyla ilgili anlaşmazlıklar, ki bunlar 3 haftada evliliği bitirmez genelde...

Sizin kocaniz evlendiginizden 3 hafta sonra sizi kapiyi koysa ne hissedersiniz kadinda olsa erkekte olsa buyle bisy yapsa insan kendini iyi hissetmez yani empati yapan 3 defada salon tutulmus nişan kina ve düğün yapilmis en 600 kislik davetiye dagitlilmis ve sonra gelin hanim bunlari hepsini yasiyor ve 3 hafta sonra ben yokum yeni farketim bu is olmaz wallahi kiz dugun albumunu bile görmedi

Kapıya koyulma yok ki burda, kız kendisi gitmiş annesinin evine, kardeşin hala evinde

kardesime bosanma davasi acmis bir suru yalan seyler yazmis 200 bin lirada tazminat istemis

kiz da anneside kardesimin iyi biri oldugunu suylemis bunun ötesi varmi

Eğer iyi biri diyorlarsa dava dilekçesinde ne yalan söylemişler de 200 bin tazminat istemişler. Maddi imkanlarınız iyiyse alanında çok çok iyi bir avukat tutarsanız eğer söylediğiniz gibi şımarıkça hislerle bitirilen bir evlilikse siz bile tazminat alabilirsiniz. Benim size tavsiyem çok iyi bir avukat tutmanız yönünde olur.

Allah sabırlar versin ne diyim biz de abimden çok çektik 200 binlik açmadı da 30 bin tanzimat istedi çocuk abimden zaten bı sene evli kaldılar boşandılar. Yapacak bişey de yok
Bu devirde kimseye güven kalmadı kime guvense boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…