Yengem saçlarımın dedikodusunu yapıyormuş. Saçın dedikodusu olur mu?

Nezormusbu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2019
331
391
103
26
Merhaba kızlar. Bir yengem var bizimle aynı apartmanda oturuyor şimdiye kadar hep iyi anlaşırdık bir kötülüğünü görmedim. Bugün çok büyük olmasa da sinirimi bozan bir şey öğrendim.

Ben genelde saçlarımı omuzlarımda kullanırım. Daha fazla uzatmam uzun saçın bakımı zor ve kendime yakıştırmıyorum. Yengem de arkamdan saçları uzamıyor sevmiyorum diye yalan söylüyor demiş. (Bu daha önce olmus bir olay)
Şu an saçlarım çok uzadı şehir değişikliği sonra pandemi falan derken saçlarımı kestiremedim. Sürekli arkamdan saçları çok bakımsız hep kırık dolu diyormuş. Bi ara saçlarımın bir tutamını gri yapmak istedim. Saçlarım siyah olduğu için açmam gerekiyordu ben de dışarı çıkmadığımız için saçlarım zarar görmesin diye uzun bir sürece yaymıştım saçlarımı açma işlemini. O sırada açtığım yerin rengi çirkin görünüyordu. Diğer yengemlere saçı çok çirkin olmuş gibi şeyler söylemiş ve bazı hakaret olmasa da kötü benzetmeler yapmış.

Bunların dışında bulduğum stajı kücümsemeler, KPSSye girmedim diye zaten atanamazdı o yüzden ben bu mesleği sevmiyorum diyor falan diyormuş. Bu arada ben üniversiteye girerken YÖS ile girmiştim. YÖS Türkiye’deki üniversite sınavından çok çok daha kolay hakkınızı yiyemem. Ama önümde böyle bir fırsat olduğu için kullanmak istedim. ve yengemin benimle yaşıt bir kızı var. Bana dedimişti ki ‘Benim kızım o sınava girse seninkinden daha iyi bölümler kazanırdı.’ aynen bu cümleyi kurmuştu yüzüme ben o sıra takmamıştım ama bu olayları birleştirince sinir olmaya başladım.

Aynı apartmanda yaşıyoruz ben aşırı soğudum ama nasıl davranacağımı bilemiyorum ben mi abartıyorum acaba

Velev ki gerçekten saçınız uzamıyor olsun, velev ki mesleğinizi seviyor ama atanamıyor olun. Ne gerek var bunları dile getirmesine? Çok nahoş hareketler.

İnsan değil yakını yedi yabancıda farketse gizlemeye çalışır. Ben hiç anlayamıyorum böyle insanları.

Kafamınıza takmaya değmez. Bırakın konuşsun, dursun.

Valla 1O tane yengem var hiçbirinin bu derece lüzumsuz konuşabiliceğini düşünmüyorum hatta çocuğunu amcamdan dayımdan daha yakın bulup daha çok severim... Kendini bilen biri değil demek ki boşverin konuşsun.

"İşte bunlar hep teyzeleşmekten. Komün halinde bireyselleşememiş bi yaşam, sıkıcı bi evlilik, daha da sıkıcı bi cinsel yaşam, amaçsızlık, hayattan beklentisi kalmamışlık, kadın programlarıyla mutfak arasında geçen günler ve soğan-salça kokusunun kafa yapması insanları nerelere sürüklüyo bak görüyo musun? Vallahi yazık. Annem yaşında kadının başka işi kalmamış üzüldüm gerçekten. Ay bi de kuzenimle beni yarıştırıyo, kuzene de yazık, at muamelesi yapıyo kıza" derdim ben olsam. Madem kücük yenge de laf taşımayı kendine adet edinmiş, bunları da taşırdı, şenlenirdi ortalık

Olabilir bazı yengeler arıza olabiliyor bknz bende ikisi de arıza
Birinin benim yaşımda kızları var hadi onlarla bir yarışa sokuyo diyelim
Diğerinin çocuğu ilkokul çağında bu sefer bebekliklerimiz kıyaslanıyor
Bölüm kazanırım sen o bölümü nasıl okuyacaksın der aklımı küçümser aklınca
Saçlarım hep uzundur her geldiğinde avuçlar "saçların da uzamış ama çok azalmış ya"der
Yani her konuda olumsuz bir eleştiri yapmak için mod düşürmek için çırpınır
Ağzının payını verin yapacak başka bişey yok mesafeli olun isteklerini yerine getirmeyin geçiştirin yoksa abartır kıskançlığını
Bunlar hasta ruhlu insanlar bence korkun ve temkinli olun

Konuşsun dursun sıze laf getırenede keyfım ne ısterse o kımse ustune vazıfe olmayan şeylere o buyuk burnunu sokmasın dersın. Nasılsa laf taşıyanda bunu götürüp ona söyler

Küçük yengem anlattı. Evet ben de bunu düsündüm sağolun
Asıl canınızın sıkılması gereken küçük yengeniz. Ne ayıp laf taşıyıp duruyor. Herhalde ortamda sadece diğer yengeniz konuşmuyordur. Konu açıldı mı herkes birşey söyler ama o diğerinin laflarını taşıyor. Çok ayıp. İkisine de tepkinizi koyun. Gelip bana anlatma ortalığı karıştırmak bu diyin

Aha ha ha. Ben olsam çok ciddi alay ederim bu yengeyle. Baya komik geldi bana. Sidik yarıştırıyor resmen. Hı hı evet yenge haklısın falan derim.

Hissiyatım, yengenizin olayla hiç ilgisi yok, size bunları fiştekleyen şahıs, asıl sizin bozulduğunuzu görmekten keyif alarak, kendi uyduruyor gibi sanki bunları....
Tüm bunları yengeniz haberci(!) şahıs yanında söylemiş olsa bile, o şahıs nasıl bir ruhsal bunalımda ki, gelip bunların size aktarır?? Akıl mantık almıyor.
Kulaktan kulağa oyununu bilir misiniz!

Teyid etmeden, böyle dedikodulara/dedikoduculara dayanarak asla hüküm vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…