- 16 Haziran 2019
- 331
- 391
- 103
- 26
- Konu Sahibi Nezormusbu
-
Küçük yengem anlattı. Evet ben de bunu düsündüm sağolunSize bu kadar ayrıntılı kim anlattı. Nedense yengeden ziyade o kişiyi düşündüm. Yengeniz hakkında zaten yorum yapılacaktır ama bence laf taşıyan kişiden korkun derim.
"İşte bunlar hep teyzeleşmekten. Komün halinde bireyselleşememiş bi yaşam, sıkıcı bi evlilik, daha da sıkıcı bi cinsel yaşam, amaçsızlık, hayattan beklentisi kalmamışlık, kadın programlarıyla mutfak arasında geçen günler ve soğan-salça kokusunun kafa yapması insanları nerelere sürüklüyo bak görüyo musun? Vallahi yazık. Annem yaşında kadının başka işi kalmamış üzüldüm gerçekten. Ay bi de kuzenimle beni yarıştırıyo, kuzene de yazık, at muamelesi yapıyo kıza" derdim ben olsam. Madem kücük yenge de laf taşımayı kendine adet edinmiş, bunları da taşırdı, şenlenirdi ortalıkMerhaba kızlar. Bir yengem var bizimle aynı apartmanda oturuyor şimdiye kadar hep iyi anlaşırdık bir kötülüğünü görmedim. Bugün çok büyük olmasa da sinirimi bozan bir şey öğrendim.
Ben genelde saçlarımı omuzlarımda kullanırım. Daha fazla uzatmam uzun saçın bakımı zor ve kendime yakıştırmıyorum. Yengem de arkamdan saçları uzamıyor sevmiyorum diye yalan söylüyor demiş. (Bu daha önce olmus bir olay)
Şu an saçlarım çok uzadı şehir değişikliği sonra pandemi falan derken saçlarımı kestiremedim. Sürekli arkamdan saçları çok bakımsız hep kırık dolu diyormuş. Bi ara saçlarımın bir tutamını gri yapmak istedim. Saçlarım siyah olduğu için açmam gerekiyordu ben de dışarı çıkmadığımız için saçlarım zarar görmesin diye uzun bir sürece yaymıştım saçlarımı açma işlemini. O sırada açtığım yerin rengi çirkin görünüyordu. Diğer yengemlere saçı çok çirkin olmuş gibi şeyler söylemiş ve bazı hakaret olmasa da kötü benzetmeler yapmış.
Bunların dışında bulduğum stajı kücümsemeler, KPSSye girmedim diye zaten atanamazdı o yüzden ben bu mesleği sevmiyorum diyor falan diyormuş. Bu arada ben üniversiteye girerken YÖS ile girmiştim. YÖS Türkiye’deki üniversite sınavından çok çok daha kolay hakkınızı yiyemem. Ama önümde böyle bir fırsat olduğu için kullanmak istedim. ve yengemin benimle yaşıt bir kızı var. Bana dedimişti ki ‘Benim kızım o sınava girse seninkinden daha iyi bölümler kazanırdı.’ aynen bu cümleyi kurmuştu yüzüme ben o sıra takmamıştım ama bu olayları birleştirince sinir olmaya başladım.
Aynı apartmanda yaşıyoruz ben aşırı soğudum ama nasıl davranacağımı bilemiyorum ben mi abartıyorum acaba
Asıl canınızın sıkılması gereken küçük yengeniz. Ne ayıp laf taşıyıp duruyor. Herhalde ortamda sadece diğer yengeniz konuşmuyordur. Konu açıldı mı herkes birşey söyler ama o diğerinin laflarını taşıyor. Çok ayıp. İkisine de tepkinizi koyun. Gelip bana anlatma ortalığı karıştırmak bu diyinKüçük yengem anlattı. Evet ben de bunu düsündüm sağolun
Bugün onun dedikodusunu yapan, yarın sizin de dedikodunuz yaparKüçük yengem anlattı. Evet ben de bunu düsündüm sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?