- 28 Haziran 2020
- 404
- 853
- 23
- Konu Sahibi Nezormusbu
-
Yengenizi ve size bunu anlatan kişiyi umursamayin. Dedikodular çözümü olmayan boş işler bırak o kendini yedinMerhaba kızlar. Bir yengem var bizimle aynı apartmanda oturuyor şimdiye kadar hep iyi anlaşırdık bir kötülüğünü görmedim. Bugün çok büyük olmasa da sinirimi bozan bir şey öğrendim.
Ben genelde saçlarımı omuzlarımda kullanırım. Daha fazla uzatmam uzun saçın bakımı zor ve kendime yakıştırmıyorum. Yengem de arkamdan saçları uzamıyor sevmiyorum diye yalan söylüyor demiş. (Bu daha önce olmus bir olay)
Şu an saçlarım çok uzadı şehir değişikliği sonra pandemi falan derken saçlarımı kestiremedim. Sürekli arkamdan saçları çok bakımsız hep kırık dolu diyormuş. Bi ara saçlarımın bir tutamını gri yapmak istedim. Saçlarım siyah olduğu için açmam gerekiyordu ben de dışarı çıkmadığımız için saçlarım zarar görmesin diye uzun bir sürece yaymıştım saçlarımı açma işlemini. O sırada açtığım yerin rengi çirkin görünüyordu. Diğer yengemlere saçı çok çirkin olmuş gibi şeyler söylemiş ve bazı hakaret olmasa da kötü benzetmeler yapmış.
Bunların dışında bulduğum stajı kücümsemeler, KPSSye girmedim diye zaten atanamazdı o yüzden ben bu mesleği sevmiyorum diyor falan diyormuş. Bu arada ben üniversiteye girerken YÖS ile girmiştim. YÖS Türkiye’deki üniversite sınavından çok çok daha kolay hakkınızı yiyemem. Ama önümde böyle bir fırsat olduğu için kullanmak istedim. ve yengemin benimle yaşıt bir kızı var. Bana dedimişti ki ‘Benim kızım o sınava girse seninkinden daha iyi bölümler kazanırdı.’ aynen bu cümleyi kurmuştu yüzüme ben o sıra takmamıştım ama bu olayları birleştirince sinir olmaya başladım.
Aynı apartmanda yaşıyoruz ben aşırı soğudum ama nasıl davranacağımı bilemiyorum ben mi abartıyorum acaba
Kuzenimin eşiAy yook boyle yengeler var
Bir tanıdığm var görümcesinin çocuklarından kocasına temizliğine yemeğine eşyasına neler neler konusuyor. Sonra bunun adı dedikodu olmuyor ama. Sey bu arada bu kişi abinizin karısı mı
Eğer amca karısı falanda daha da vahim
Bu lafları hangi iki yüzlü şahıs taşıyorsa ona pek de güvenme.Merhaba kızlar. Bir yengem var bizimle aynı apartmanda oturuyor şimdiye kadar hep iyi anlaşırdık bir kötülüğünü görmedim. Bugün çok büyük olmasa da sinirimi bozan bir şey öğrendim.
Ben genelde saçlarımı omuzlarımda kullanırım. Daha fazla uzatmam uzun saçın bakımı zor ve kendime yakıştırmıyorum. Yengem de arkamdan saçları uzamıyor sevmiyorum diye yalan söylüyor demiş. (Bu daha önce olmus bir olay)
Şu an saçlarım çok uzadı şehir değişikliği sonra pandemi falan derken saçlarımı kestiremedim. Sürekli arkamdan saçları çok bakımsız hep kırık dolu diyormuş. Bi ara saçlarımın bir tutamını gri yapmak istedim. Saçlarım siyah olduğu için açmam gerekiyordu ben de dışarı çıkmadığımız için saçlarım zarar görmesin diye uzun bir sürece yaymıştım saçlarımı açma işlemini. O sırada açtığım yerin rengi çirkin görünüyordu. Diğer yengemlere saçı çok çirkin olmuş gibi şeyler söylemiş ve bazı hakaret olmasa da kötü benzetmeler yapmış.
Bunların dışında bulduğum stajı kücümsemeler, KPSSye girmedim diye zaten atanamazdı o yüzden ben bu mesleği sevmiyorum diyor falan diyormuş. Bu arada ben üniversiteye girerken YÖS ile girmiştim. YÖS Türkiye’deki üniversite sınavından çok çok daha kolay hakkınızı yiyemem. Ama önümde böyle bir fırsat olduğu için kullanmak istedim. ve yengemin benimle yaşıt bir kızı var. Bana dedimişti ki ‘Benim kızım o sınava girse seninkinden daha iyi bölümler kazanırdı.’ aynen bu cümleyi kurmuştu yüzüme ben o sıra takmamıştım ama bu olayları birleştirince sinir olmaya başladım.
Aynı apartmanda yaşıyoruz ben aşırı soğudum ama nasıl davranacağımı bilemiyorum ben mi abartıyorum acaba
Midemi bulandırdın.İçinde bunca kötülüğü nasıl tutuyorsun.Uzak dur o insanlardanYengen senden hiç haz etmiyor. Ben de görümcemden bazen bende onun sırma gibi uzun bakımlı saçlarına o ne be öyle köylü gibi kısa modern kesse daha güzel olur ama kafası hiç çalışmıyor diyorum neden cunki aşırı aşırısı nefret ediyorum ne kocama dokunsun ne coluguma çocuğuma hatta kapımın önünden geçmesin isterim ama küs olupta her gece yatarken düşünmeyi değil de hiç tanışmıyormuş ya da çok çok uzak akraba gibi kırk yılda bir görüşüp fazla muhabbeti ilerletmeden tatlı tatlı konuşup def olup gitmek isterdim.aaahhh işte hayat şartları. Belki yengenizde öyledir. Başka huyunuza bilebil saçınıza salliyordur. Sakin annene şikayet etme abine söylemeyi aklından geçirme bu sefer saçına yapışır kahvene tükürür demedi deme
Bu kadar kin tutmayın ya yazık kendinize zarar. Ne demek ablası annesi eşime dokunsunlar istemiyorum. Görümcemin olanca kötülüğünü görmeme rağmen eşime sarılıp boynundan ensesinden abartarak öpmesi bile rahatsız etmemişti beni. Anneyi ablayı abiyi kıskanmak çok saçma ve çok çirkin. Küs olduğumuz dönemlerde bile oğlumuzu da al ziyaret et, görsünler çocuğu haklarıdır derdim.Yengen senden hiç haz etmiyor. Ben de görümcemden bazen bende onun sırma gibi uzun bakımlı saçlarına o ne be öyle köylü gibi kısa modern kesse daha güzel olur ama kafası hiç çalışmıyor diyorum neden cunki aşırı aşırısı nefret ediyorum ne kocama dokunsun ne coluguma çocuğuma hatta kapımın önünden geçmesin isterim ama küs olupta her gece yatarken düşünmeyi değil de hiç tanışmıyormuş ya da çok çok uzak akraba gibi kırk yılda bir görüşüp fazla muhabbeti ilerletmeden tatlı tatlı konuşup def olup gitmek isterdim.aaahhh işte hayat şartları. Belki yengenizde öyledir. Başka huyunuza bilebil saçınıza salliyordur. Sakin annene şikayet etme abine söylemeyi aklından geçirme bu sefer saçına yapışır kahvene tükürür demedi deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?